GTB nieuws 26 augustus 2023

Aug 26, 2023
GTB 992.

LEEGLOOP REGERING EN LEEGLOOP PARTIJEN IS OP DE VLUCHT SLAAN.

JA, dat is nog nooit vertoond. Als ratten verlaten zij het schip.
De meeste denken, dat het daarmee afgelopen is, maar dat is echt niet zo. Hun verantwoordelijkheid blijft en wast ze niet schoon. De ratten verlaten het schip van Staat.

Al die NSB achtige houdingen in de afgelopen 10 JAAR gaat ze nu opbreken.
Zij zijn de meelopers, de gedogers, de meestemmers, de eigen profit zoekers. Het zijn er al 34. Maar daar stopt het niet….
Nee, nee, nee, er gaan er nog veel meer. Want zij zijn gewend met de wind mee te draaien, zonder eigen verantwoording, onder de gedekte deken.

De storm is er nu, zij draaien met de wind mee, weg van de storm….
Zij houden niet van bliksem, donder en arrestaties, zij zoeken een goed heenkomen. Zij krijgen een riante financiële aftocht geboden.

Een aftocht betaald door degenen die zij wel of niet opzettelijk verraden hebben. Hun verantwoording bewustzijn is gedurende de laatsten jaren volledig, door eigen belang om zeep geholpen.

Ik weet hoe het werkt. Ik was eens 1,5 jaar lid van een ondersteuningsteam van een kamerlid, die was alleen maar met zich zelf bezig. De immich, hoe kom ik in de krant, hoe trek ik de aandacht, hoe zie ik eruit, hoe kan ik scoren, hoe val ik op, hoe kom ik aan geld, hoe kom ik hogerop en hoe ontloop ik mijn verantwoordelijkheid.

Daarom haakte ikzelf af, naar geworden van de egoïstische houding….
Ja, de storm is er, en maakt velen slachtoffers. Hij raast over alle landen.

ALS HET WAAR IS DAT OMTZIGT OOK LID IS VAN HET WEF, dan moeten wij hem negeren, want de meesten van de 34 zijn lid van het WEF, of zijn lid geweest.

WEF LIDMAATSCHAP OF WEF GEDOGEN IS DODELIJK VOOR ALLE CARRIERES, OOK VOOR DEGENEN DIE MEELOPEN….

Men beweerd op het internet dat Omtzigt lid is. Wie kan mij zeggen of dat waar is. Zijn familie schijnt wel lid te zijn, dat op zich is al een slecht Nest-teken…….en teken zuigen bloed en kunnen dodelijke ziektes veroorzaken.

Als dat lidmaatschap van het WEF echt is dan moet de man geen kans meer krijgen.
Het WEF tijdperk is voorbij. Zij zijn de puppets en uitvoerders van 2030, het onderwerpen van het volk.

Het afnemen van vrijheid en eigendommen, het in brand steken van Canada en Maui, Hawaii en het onderbrengen van de mensen in FEMA kampen, nadat zij eerst voor 90 procent zijn uitgeroeid door vaccinaties.

Verder krijgen de zwakken, invaliden, en geestelijk gehandicapten meteen een spuitje. Want die zijn lastig en kosten geld en brengen niets goeds voor de samenleving.

Dat is de reden dat vele verantwoordelijke leden als ratten op de vlucht slaan. Zij verdienen gerechtelijk vervolgd en opgesloten te worden.

Want de Cabal heeft zijn kracht verloren. Het einde voor hen is nabij….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.