GTB nieuws 27 augustus 2023

 

Aug. 27, 2023
GTB 993.

DE ZWARTE ZWAAN GEBEURTENIS ( BLACKSWAN EVENT)

Ja, dat is ook op Maui, Hawaii gebeurd, een van de vele Deep State / Cabal operaties. Een van de vele redenen dat Maui aangevallen werd was, dat daar de UNITED STATES SPACE FORCES ZIJN GEVESTIGD, diep onder de grond.
Maui Space Surveillance Complex is een van de US SPACE FORCE operatie locaties van het 15e Space Surveillance Squadron.

Deze bases werd uren eerder aangevallen, voordat de branden ontstonden, door een grote Cyber Aanval op de US Space Force.
Gelukkig was de USSF reeds maanden daarvoor op de hoogte en goed voorbereid, dus weken voor de aanval hebben zij alle belangrijke computers verwijderd.

Alleen programma’s, Servers en gefackte data van de USSF
liet men daar. Andere gefackte systemen en computer systemen werden opzettelijk achter gelaten.
Counter surveillances en operaties waren ter plaatse, lang voordat de branden ontstonden.

.

VERSLAG REPORTEN ZIJN AANWEZIG VAN DE MILITAIRE OPERATIES VAN DE Deepstate/CABAL
DE KOMENDE MILITAIRE INGREEP OP 3 NOVEMBER, 2024 en de opvolgende MILITAIRE TRUBUNAALS ZULLEN DE MAUI BRANDEN EN DE AANVAL OP DE MILITAIRE SPACE SURVAILLANCE BASIS GEBRUIKEN ALS ZIJNDE EEN OORLOGSHANDELING WAT ZAL LEIDEN TOT PROCEDURES EN PROTOCOLS WAAROM DE MILITAIRE INTERVENTIE HEEFT PLAATS GEVONDEN, EN WAAROM DIE ER NOG STEEDS IS.

De United States Department of Defence Operaties en militaire Forces geven nu publiekelijk informatie, dat de Verkiezingen van 2020 zijn gestolen, waarvan zij de bewijzen hebben geregistreerd.
Jan Hayes, deel uitmakend van DOD ( Department Of Defence) geeft nu duidelijk informatie aan de Patriot- kanalen en de Q supporting Netwerken, dat de Militairen weten dat de 2020 Verkiezingen zijn gemanipuleerd.

De Militairen van verschillende Divisies hebben verschillende speciale troepen die gezamenlijk de US burgers hebben geobserveerd. Zij wachten op de juiste tijd om in te grijpen en de beste manier te vinden om een burgeroorlog te voorkomen.

Zij zeggen dat de verwijdering van Pelosi een militaire Operatie was en dat de komende arrestatie van Trump kan leiden tot het introduceren van bewijzen van Verkiezing Fraude en gestolen Verkiezingen door de Biden groep(Cabal).

DAT IS GEWELDIG GEOPENBAARD NIEUWS voor de Patriotten.
Zij krijgen nu rechtstreeks informatie van de Militairen op hun kanalen.( GTB ; eindelijk erkenning, lang leve de zogenaamde ”conspiratie” volhouders). (- overgenomen en vrij vertaald van B.F..-)

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.