GTB nieuws 28 augustus 2023

Aug. 28, 2023
GTB 994.

DE STILLE OORLOG WORDT LANGZAAM PUBLIEKELIJK.

Een voorbeeld daarvan is Maui, Hawaii.
Azië wil dat Maui weer een koninkrijk wordt en ondersteund het verlangen van de originele bevolking van Hawaii, om weer een koninkrijk te worden. Zoals zij ook waren voordat een grote pine-apple company Hawaii overnam en het een US puppet regering kreeg van de Cabal.

Die puppet regering hebben wij in actie gezien. Zij hielden auto files op, zij sloten bluswater af, zij houden hulp tegen, zij gaven geen brandalarm af. Zij beschermen de bevolking niet en zij lieten toe dat FEMA groepen mensen afslachtten als wild vee.

De reden dat dit gebeurd is, is dat de Cabal de White Hats hun krachten laten zien en aan andere kant vluchthavens willen creëren om zich verdedigend in terug te trekken.

Een van die rust havens is Maui, Hawaï. Een tweede vluchthaven is Tenerife op de Canarische eilanden, daar worden op dit moment ook brandhaarden gecreëerd door DEW wapens, en smelten de metalen wielen van geparkeerde auto’s , net als in Maui.

De derde plaats is de het zeer afgelegen en het geïsoleerde stadje “Yellow Knife”, met 20.000 inwoners. Een ver afgelegen originele indianen stad midden in de wildernis van Canada. Het is de oudste hoofdstad geweest van Nord West Canada. Ook daar woeden branden op dit moment, aangestoken door DEW wapens en smelten autowielen.

Men wil op die manier de originele bevolking weg jagen, gronden opkopen etc.etc.
Men zoekt dus uit alle macht vluchthavens met eigen recht bescherming en eigen rechtsregels… .en natuurlijk een ondergronds tunnel en basissysteem.

Ondertussen is bekend geworden dat Noord Korea (met 100 kernwapens) eist van de USA dat Amerika vertrekt uit Zuid Korea en Japan. Want zij hebben daar niets te zoeken…..( Trump gaf die koppeling van Noord en Zuid al aan, door over de demarcatie lijn te stappen.)

In Niger bouwt zich de spanning nog steeds op. Het wordt duidelijk vanwege China en Rusland dat het Cabal-France is uitgeteld en dat het leegzuigen ( Uranium, Gas en Oil ) van de Afrikaanse Landen niet langer kan doorgaan. De Enige, die wint bij deze Situatie is de United States.

Want nu moet het Cabal-Westen deze producten van de US kopen, en 3x tot 7x de prijs voor hetzelfde product betalen. Dus het heeft geen zin Rusland de schuld te geven van het losweken van de Afrikaanse Landen van het CaBal Westen.

Ondertussen groeit de macht van Rusland. Een paar dagen geleden een BRICS Conferentie in Moskou, Aanwezig 76 landen met 800 representanten, echter het Westen was niet uitgenodigd om er bij te zijn…..

EEN TEKEN AAN DE WAND…. Het BRICS GEBEUREN GROEIT MET DE DAG…..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.