GTB nieuws 31 augustus 2023

Aug.31, 2023
GTB. 996.

DE UNITED STATES OF AMERICA, DOEN EIGENLIJK NIET MEER MEE.

ALS JE DE BRICS MEETING VAN DE LAATSTE TWEE WEKEN IN ZUID AFRICA ZIET en de vergadering in Moskou EEN PAAR WEKEN EERDER IN MOSKOU, DAN kun je alleen maar concluderen dat de US er buiten staat, er buiten gehouden wordt.

In Moskou waren er 76 landen en 800 gedelegeerden, maar het Westen was daar niet bij. Het tegendeel eigenlijk, zij waren niet eens uitgenodigd.
Ook in Zuid Afrika, de BRICS meeting, daar wilde MACRON bij zijn, maar zijn aanwezigheid zou storend zijn, dus werd hen de toegang ontzegd.

Dat is nog al wat. De grootste koloniale macht van Afrika, France, wordt toegang geweigerd.
Dat zijn hevige consequenties. Zij wijzen op een gebundelde anti westerse houding.
Hoe kan het ook anders.

Het slavenachtige Westen onder leiding van de Cabal en Khazarian Maffia hebben andere volken waar zij konden, onderdrukt en beroofd.
Natuurlijk moet dat in de context van de tijd gezien worden, maar was daarom niet minder erg. Het verzet tegen deze overheersing groeide van generatie naar generatie van de onderdrukte volken.

En daar zijn wij nu. Het is toch te gek dat vandaag aan de dag bijv. Niger slechts 15% krijgt van de totale waarde van zijn grondstoffen. Dat Zuid Afrika van zijn diamanten bijna niets krijgt voor de eigen bevolking.

Er werd alleen ontwikkeld waar de westerse landen iets aan konden verdienden, verder niet.
De rest van de bevolkingen konden naar hun moer lopen. De puppets regeringen, van de onderontwikkelde landen staken wat zij maar konden in hun zakken.

Dat gebeurd nu ook op massale schaal. Maar nu zien deze onderdrukte landen een kans om via de Russen en de Chinezen onder de onderdrukking uit te komen. Zij vergeten daarbij dat er altijd een prijs aan hangt. Een prijs, die zij nu voor zich uit. Schuiven. Misschien hebben zij door de grote omwenteling, die vorm krijgt, dat zij een nieuwe onderdrukking niet hoeven te ondergaan.

Daar gaat het op lijken. Er is genoeg ellende op de wereld geweest. Het moet stoppen.

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.