GTB nieuws 31 augustus update

 

Aug. 31, 2023
GTB 997.

LUST JE DE GROTE WAARHEID ACHTER DE COMEDIE, DAN LEES HET VOLGENDE.

ANALYZE VAN B.F.
Deze gebeurtenis heeft al plaatsgevonden.
Zoals reeds sinds 2021 gemeld, is COG ( Continuation Of Gouvernement.) daarmee wordt het Gouvernement toegestaan essentiële maatregelen te nemen bij zeer grote Nood Situaties.

-Dit is in plaats, sinds de 9-11 attack. Deze maatregelen kunnen door de macht van een president, executive orders,, geheime en openbare acties van het leger activeren.

Volgens PBD( Patrick Bet David Broadcast) werken Trump, Musk en Tucker Carlson achter de schermen samen.
Ook Rogan werkt samen met Trump. Rogan Broadcast bevecht de Deepstate met vaccine information en is Gates aan het jagen. Ook De WHO, de WEF, en SOROS. Hij legt BIDEN bloot en de laptop van Hunter Biden en de Russian Hoax.

Ondertussen is het erg belangrijk, dat RFK ( Robert F. kennedy) de controle overnam van 30% van de Democratie Party.
PDB broadcasting systeem bereikt maandelijks meer dan 30 miljoen mensen en hun show wordt door talloze podcasts over de hele wereld overgenomen en verspreid.

De leiders van veel gemeenten verzamelen zich nu onder een militaire operatie…..
Ook werd er door Musk een operatie opgezet om Dos deSantis
te laten mislukken , door de stekker uit Twitter te trekken.

Senator Jim Jordan is Fauci aan het jagen, terwijl RFK jr. Ook grote kaarten in handen heeft om een belangrijke openlegging van de creatie van een Bio virus door Fauci.

ACHTER DE SCHERMEN;
De US White Hats militairen hebben SCOTUS ( Supreme Court Of The United States) onder controle.. De Brunson case bewaren zij voor de openbaar making van een militaire staatsgreep ,die met de gestolen 2020 verkiezingen plaats vond.
Deze gestolen verkiezingen 2020 story is zeer intens verbonden met de indictments van Trump en met de US rechters ( bewust geplant) die Trump jagen.

Deze Plants werden lang geleden geplant om het gekaapte US judiciaal systeem bloot te leggen te samen met samenwerkende
Andere Gouvernementen, agencies, en WEF, de DAVOS Group, SOROS Ect. Etc. ( Ik heb U 3 jaar geleden al gewaarschuwd voor de geplande arrestatie van Trump en dat dit zou leiden tot de bekendmaking van een CORRUPT JURIDISCH SYSTEEM met de blootlegging van de bewijzen.

Dat is nu aan het gebeuren en andere waarheden die bekend zullen worden en zullen leiden tot een militaire staatsgreep.
De Trump Mugshot is militaire communicatie en men laat U weten dat het fake is ( als u gearresteerd wordt wordt U gefotografeerd met het hoofd rechtop. Er worden 3 foto’s gemaakt. Geen kin naar beneden foto’s— zulke foto’s zullen nooit door de politie worden gepubliceerd.

Dit duidt er op dat het geheel wat getoond wordt fake is….!!!!!

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.