GTB nieuws 2 september 2023

 

Sept. 2, 2023
GTB. 998.

EEN ULTRA GEHEIME STAATSGREEP VOND PLAATS NA DE ATTACK OF 9-11-2001. IN DE U.S. !!!!!

Een ongelofelijk onderdeel van een gigantisch spel.
Het is echt ongelofelijk. Maar wij gaan nog meer explicaties en uitleg krijgen wat er achter de schermen speelt.
Uw oren, ogen en hersenen krijgen het zwaar te verduren.

Volgens echte insiders worden wij als Mensheid al zo’n 6000 jaar belazerd of liever gezegd verkeerd voorgelicht. (Realiseert U zich wel, dat de Nederlanders nog met speren in berenvellen rondliepen en naar elkaar gromden. )

Alles wat men de mensheid voor hield was gelogen. Alles op het gebied van Wetenschap, technisch zowel als medisch, de bijbel, de historie, de oorsprong. Kortom over ALLES is gelogen….degenen die ons in hun macht hadden/hebben zijn van extra terrestrial oorsprong — de Dreco’s en Repto’s, daarover later meer.

Zoals U zult weten was de 9-11 attack een valse aanval – een eigen gefabriceerde aanval—- Dit om een excuus te creëren om het midden oosten terug te brengen naar het stenen tijdperk, daar hun militaire sterkte gigantisch gegroeid was.

Eerst heeft men Irak en Iran tegen elkaar opgezet. Vergeet niet Saddam Hoessein was een medewerker van de CIA -Cabal. Toen dat mislukte bedacht men het 9-11 plan , Een excuus om het midden oosten een genade klap te geven via de NAVO en in het geheel te ontwapenen.

De Cabal zijn de gedresseerde en gehersenspoelde puppets van de Dreco’s en Repto’s. Twee hoog ontwikkelde extra terrestrial rassen, die zich tienduizenden jaren geleden zich meester gemaakt hebben van onze planeet…..( onze planeet…?????)

Zij beheersen op dit moment tal van planeten……!!!!!!!
Na de zogenaamde aanval op 9-11, hebben de militairen tijdelijk in het diepste geheim de macht overgenomen. Het COG ( Continuity Of Governement )
garandeerde de macht handhaving in tijden van een externe aanval. Dus allemaal komedie. Dat is het sinds 6 jan 2021. Toen heeft President Trump de macht overgedragen aan de militairen en niet aan Biden.

Dit is ook in het geheim gebeurd. Dus daarmede heeft men iedereen voor de gek gehouden. Biden de crimineel en election dief , was zogenaamd de President zonder macht, zonder White house, zonder motorcade, zonder airforce One en zonder de macht over de Kernwapens….!!!!!

Alles werd zo geregeld om de hele criminele situatie bloot te leggen. Het volk moest lijden, omdat men zich moest gaan realiseren wat er op het punt stond te gebeuren. Men was zo gehersenspoeld door de Dems, dat een burgeroorlog voor de deur stond, met catastrofale gevolgen. Dat is nu gelukkig voorkomen.

Realiseert U zich vooral, dat in de jaren vijftig men het had over 140 miljoen galacties… een gigantisch aantal dat is gegroeid in 70 jaar. Men heeft nu 200 biljoen galacties geregistreerd., 1400.000 x zoveel en men telt nog steeds.

Men is nu bezig de Cabal te vernietigen en verder te strijden tegen de Dreco’s en de Repto’s, gelukkig geholpen door een aantal ons goedgezinde buitenaardse volken, die ons de vrijheid gunnen…..
Daarover later meer…..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.