GTB nieuws 4 september 2023

 

Sept 4, 2023
GTB 999.

HELAAS, PINDAKAAS….
JA, helaas deugd nergens iets meer van. Zelfs zijn er nu overal bij mij grote twijfels. Een groot deel daarvan is de onwetendheid en de bewuste gedirigeerde opzettelijke misleiding door de media.

Daardoor kregen de bevolkingen alles wat verkeerd was door hun open strot geduwd. Generatie na generatie, eeuw na eeuw. misleid en bedrogen, op allerlei gebied.

Ga nou niet bij het eerste woord UFO weer stoppen met lezen.
Op dit gebied zijn wij zo ronduit belazerd. Alweer door geïnstrueerde misleidende pers, met alles wat er omheen hangt.

Iedereen heeft het over het eerste ufo gebeurtenis in 1947. De Roswell case, met twee neergeschoten of neergestorte ufo’s
Welnu dat is ook onzin, dat dit de eerste keer zou zijn, dat men iets over ufo’s ervaarde, zoals men altijd beweerd heeft !!!

In 1942, februari was er een massale gebeurtenis aan de Westkust van de V.S.
Aan de kust van San Diego tot Los Angelus en verder tot Santa Barbara aan toe, verschenen honderden , misschien wel duizenden ufo’s.

Langs de kust over een afstand van zo’n 200 mijl komend van uit de zee. Dit werd gezien door miljoenen Amerikanen. Zij bleven hangen en cirkelen en lieten zich beschieten door de kust verdediging. Maar je kon gewoon zien dat de granaten tegengehouden werden door een elektronisch schild onder de ufo’s, waar zij ontploften. De ufo’s vuurden niet terug,. Toch slaagde men op de grond er in twee kleinere onbemande ufo’s neer te schieten.

Deze hebben zij uit zee gevist. Dus in 1942 was men al in het bezit van een (waarschijnlijk ) buitenaards vlieg object. Dezelfde week werd door mr. McDonald van McDonald-Douglas naar aanleiding van deze ongelofelijke gebeurtenis, met twee Admiraals en twee generaals een ultra geheime commissie gevormd ( later de beroemde Geheime “Majestic Twelve) met de opdracht alle gegevens met betrekking tot het buitenaardse over de hele wereld te verzamelen en het geheel samen met de industrie in het diepste geheim te onderzoeken.

En dat met groot succes, want vandaag aan de dag is 80% procent van de mensen wantrouwig ten aanzien van het bestaan van buitenaardse volken en volken die zich om wat voor reden dan ook in de aardkost hebben ingegraven en onze planeet, of wij dat willen of niet, besturen.
Fact is dat de. Dreco’s en Repto’s uiteindelijk de Cabal en de illuminatie aansturen, waarover later meer……

GTB.

(ik zelf Didi heb een vernieuwde website wat meer over mij zelf gaat, over hoe mijn leven werkelijk is geweest wil je daar meer over weten.. Ben ook bezig met een biografie te schrijven en uiteindelijk ook te publiceren.. Lees meer op https://dididevries.com/  )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.