GTB nieuws 6 september 2023

 

Sept.6, 2023
GTB 1000,

WAKE UP, BELOVED PEOPLE , WAKE UP!!!!!
WORDT WAKKER, LIEVE MENSEN WORDT WAKKER.

WILLIAM Tompkins boek , “ Selected by Extraterrestrials”
De waarheid achter de schermen, voor een gedeelte, want de hele waarheid laat U denken; “loop naar de pomp, met je Science Fiction, want dat kan gewoon niet waar zijn.

Die echte waarheid jaagt U weg, laat U afhaken, omdat het te ongelofelijk is. U pikt dat niet en denkt; Laat die Fantasten naar de pomp lopen….

Maar een gedeelte zult U toch moeten slikken, of U wilt of niet.
Laten wij beginnen met de Duitsers. Wereldoorlog II.

Nog voor de oorlog, 1920 – 1930 namen de Dreco’s’ en Repto’s (twee samengesmolten agressieve extraterrestrial groepen) contact op met de Duitse Regering, daar dezen op technologisch gebied het verst waren….

Deze gingen vanzelfsprekend graag op het contact in, dit ook .i.v.m. de economie. Ondertussen nam een andere tegenstelde extra terrestrial groep, de Nordics geheten, ook actief contact op met een particuliere groep Duitsers. De groep waarmee zij contact opnamen was een zelfstandige industriële groep van Duitse wetenschappers, niet verbonden aan de overheid.

Zij experimenteerden met raketten etc. Toen de Gestapo – Duitse geheime politie- van Hitler daarachter kwam, werden zij allemaal gearresteerd. Echter na een paar weken zei Hitler tegen de Gestapo deze groep los te laten en verder intensief te volgen, zodat zij altijd ingrijpen konden. Zodoende hadden zij vat op de activiteit van drie extraterrestrial volken, die zij op die manier trachten te volgen.

Maar de particuliere groep pakte al voor een groot gedeelte voor de oorlog de spullen in en vertrokken naar de Zuidpool, naar gigantische koepels onder het ijs, waar de Nordics zich tijdelijk hadden gevestigd.

Ook de Dreco’s en Repto’s hadden zich daar al duizenden jaren gevestigd. U moet niet vergeten dat de Zuidpool gigantisch groot is, met autobanen en grote tunnels onder het ijs.

De Duitse Nordic groep bouwde in opdracht en met technologie van de Nordics aan gigantische transport ruimteschepen, die max 40.000 mensen konden vervoeren, naar andere planeten. Dit alles vond al voor 1942 plaats.

Uit alles bleek dat de Dreco’s en de Repto’s zich ook op de maan hadden gevestigd. Zij zijn eigenlijk de heersers over de meeste planeten die in deze arm van de Melkweg zitten. Zij worden ondermijnd door de Nordics. De Nordics helpen de White Hats en de Dreco’s en Repto’s steunen en dirigeren de Nazi Cabal.

Ook op de maan hebben de Nordics zich gevestigd met nog een aantal andere volken. Van daar uit worden door velen groepen de ontwikkelingen gevolgd tussen de volken die dit gedeelte van de Melkweg bewonen. En het is niet allemaal koek en ei…. er spelen zich in die zijtak van de Melkweg schermutselingen af en plaatselijke oorlogen.

De Nazi’s zitten ook op de maan, foto’s van de swastika basis zijn bekend geworden.
Verder zijn Mars, Venus, Saturnus en Jupiter ook vol met woonplekken van andere volken. Ook de Dreco’s en Repto’s.
Voorlopig is dit genoeg voor U om aan de gedachte te wennen wat er zich op de achtergrond in werkelijkheid eigenlijk afspeelt.

GTB.

(ik zelf Didi heb een vernieuwde website wat meer over mij zelf gaat, over hoe mijn leven werkelijk is geweest wil je daar meer over weten.. Ben ook bezig met een biografie te schrijven en uiteindelijk ook te publiceren.. Lees meer op https://dididevries.com/  )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.