GTB nieuws 7 september 2023

 

Sept 7, 2023
GTB 1001

ONGELOVIGE THOMASSEN OVERAL, 1001 nacht sprookjes.

Je ziet gelijk aan het aantal lezers, dat er veel afhaken als het gaat om de UFO’s.
Ik zelf ben er al 50 jaar mee bezig, maar voor velen is het B S

Tot aan het moment dat ze er een zien. Of denken er een gezien te hebben. Meestal is het dan een kunstmaan, die overvliegt of een “ vallende ster” – een meteooriet – of ruimte afval wat verbrand. Restanten van een raket of van een kunstmaan, die terugvallen in de atmosfeer en verbranden.

En trouwens niet iedereen is geïnteresseerd in dat buitenaardse gedoe en doen het af als onzin of “ze zien ze weer vliegen”.., of “WAT MOET IK MET DIE ONZIN….”

De Main Stream Media houdt zich nog steeds aan de code
‘Horen ,zien, en zwijgen’. Dus er worden nog steeds rapporten geweigerd. Ook al hebben miljoenen mensen “ZE “ werkelijk zien vliegen. De show van honderden in 1942 bij Los Angelus, USA, de ufo golf boven Washington, de Roswell case etc.etc.

Ufo’s zijn nog steeds taboe. De meeste mensen gaan pas geloven als zij er een gezien hebben. Anders is het motto;
Al dat geklets over Ufo’s, Ik heb er nog nooit een gezien, dus zij bestaan niet…!!!! Als zij zouden bestaan, dan had ik er heus wel eens een gezien….

Welnu ik ken vele ufo deskundigen die zelf nog nooit een UFO hebben gezien. Maar er bestaan ook wolvarines, een killer wolf onder de wolvensoort, met klauwen als een beer , levend in de wouden van Canada. Nooit gezien, maar zij bestaan toch en zijn vanwege hun moordlust vogelvrij verklaard.

Ik zelf heb door mijn reizen door Canada een opgezette Wolvarine gezien en je kijkt je ogen uit, zo’n vreemdsoortige samengesteld dier, een moord machine.

Zelf heb ik, omdat ik altijd naar de hemel kijk 5 UFO’s gezien.

In 3 gebeurtenissen in drie landen. Daarbij komt dat ik een getraind waarnemer ben, en een ufoloog al zo’n 50 jaar.
Maar dat garandeert natuurlijk niets. Het is een kwestie van geluk om zo’n ding te kunnen aanschouwen. Er zijn dan ook tienduizenden zo niet honderdduizenden waarnemingen gemeld, waar je van kan zeggen dat misschien maar 10% echte UFO’s zijn geweest.

Ook omdat het niet besproken wordt in de pers, en geen discussie issue is, leeft het ook niet onder de bevolking…..
Maar als er 2 triljoen galacties zijn met een sterren ( zonnen) aantal van 40.000 tot 1 miljard zonnen en onze zon alleen al een aantal er omheen draaiende planeten heeft, dan kun je op je vingers aftellen dat het barst van de aardes in het heelal, waarop leven ontstaan is zoals “onze” planeet.

Dus het sterft van de extra terrestrial volken, geloof dat maar…., want dat is zo zeker als wat….., de teller van een speciale militair, die neergestorte ufo’s moest bergen stond op 59 verschillende soorten ufonauten.

GTB

(ik zelf Didi heb een vernieuwde website wat meer over mij zelf gaat, over hoe mijn leven werkelijk is geweest wil je daar meer over weten.. Ben ook bezig met een biografie te schrijven en uiteindelijk ook te publiceren.. Lees meer op https://dididevries.com/  )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.