GTB nieuws 10 september 2023

Sep. 10, 2023
GTB 1002.

MIX FEELINGS IN DE TOEKOMST, ONZEKERHEID NEEMT TOE.

Waarom grijpen de White hats niet in ??????
Waarom laten zij de destructie toe, terwijl zij het elk moment kunnen stoppen.
Het zijn twijfel gevoelens die mij overvallen. Men heeft alle bewijzen van een fraude bij de verkiezingen van 2020. Zij hebben alle servers in de hand. Zij hebben praktisch alle deepstate satellieten vernietigd. Wat in vredesnaam houdt hen nog tegen in te grijpen.

Als je het internet mag geloven hebben zij reeds vele deepstate leiders in Gitmo laten hemelen. Duizenden zijn gearresteerd.
Waarom komt dat niet naar buiten door de kanalen die de White Hats ter beschikking staan. Zij laten de halve wereld in brand steken door laserstralen uit de ruimte, door georganiseerde brandstichting, door drones van de Deep State. etcetera.

Wat is de reden waarom zij dat niet stoppen. De Cabal vernietigd Maui, Hawaii. Dat is een rechtstreeks attack van de deepstate op de Q forces en Space Forces en de mensheid…. ca. 2000 doden minstens.
Waarom reageren zij niet. Zij laten een plandemic toe waarin twee miljoen mensen sterven en het vijfvoudige van dat getal voor hun leven gebrandmerkt zijn. Waarom hebben zij het zover laten komen. Zij hadden immers alles in de hand om het te stoppen, te voorkomen.

Hemelen

Waarom laten zij de Ukraine creperen, honderdduizenden zijn daar gaan hemelen. Waarom laat men dat gebeuren??
Wat is de reden dat ze wachten. Zij weten dat het rechts stelsel volledig is omgekocht, net zoals in alle landen en ook kunnen wij dat aan schouwen in Nederland. Wat is de reden waarom het niet afgestopt wordt.
Waarom worden anti maatregelen niet bekend gemaakt ?

Waarom gebeurd het verzet van de Q en space forces allemaal in het geniep. Mogen wij niet weten wat er gebeurd in deze stille oorlog. Een verzettend volk moet op de hoogte gebracht worden van de positieve wapenfeiten. Maar niets van dat alles ervaren wij.

Is het soms dat men bedreigd wordt door de Deepstate met een Nucleaire actie.
Wij worden in het kader van het verzet niet geinformeerd en net zo dom gehouden als dat de anderen, de cabal ons eeuwig heeft dom gehouden. Het verzet kan alleen dan groeien als de positieve wapenfeiten aan het volk gemeld worden. En niet alleen de kreten van..

“ HET GAAT GOED”, “ HEB VERTROUWEN “…. “VERTROUW HET PLAN “ etc, etc,
Neen, wij willen meer resultaat, en als dat slecht is voor de zaak, nou dan is dat maar zo…..
Dan maar wat langer wachten op het einde. “ Blind Fait” BLIND VERTROUWEN IS NOOIT GOED…. Controle noet er zijn. Zeker als het om zo’n belangrijk gebeuren gaat.

Grijp de criminelen bij de ballen, als zij die hebben. En gooi ze open en bloot in het gevang. Dat heeft ook een effect aan de andere kant. Men realiseert zich daar, dat wij het niet meer pikken….!!!!!
Genoeg is Genoeg… dus geef opening van de stand van zaken.

GTB.

(ik zelf Didi heb een vernieuwde website wat meer over mij zelf gaat, over hoe mijn leven werkelijk is geweest wil je daar meer over weten.. Ben ook bezig met een biografie te schrijven en uiteindelijk ook te publiceren.. Lees meer op https://dididevries.com/  )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.