GTB nieuws 11 september 2023

Sep. 11, 2023
GTB. 1003.

VRIJ VERTAALD BERICHT VAN BENJAMIN FULFORD. ; EBS ( Emercency Broadcast System).

Wees klaar voor de gebeurtenissen, die de Cabal Deepstate Agenda bloot leggen. U zult begrijpen dat wij op het punt staan een nieuwe wereld te scheppen. Wees niet boos en raak niet in paniek. Dit is nodig.!!! Dit moet echt gebeuren zodat wij naar een briljante toekomst kunnen gaan.

Het is onderdeel van een Script, en het betreft het laatste gedeelte van een wringende film, die nodig was om de massa’s te laten ontwaken.. dit zal verzekeren dat iedereen veilig thuis zit en in staat is deze historische gebeurtenis te volgen, waarbij de waarheid wordt geopenbaard, door de EBS , welke er aan komt.. alles staat geplant om te gebeuren , dus wees voorbereid..

Geef het aandacht. Er moet een test zijn en een terugblik naar alle gebeurtenissen en activiteiten. De mogelijke gevolgen op nationaal en wereld niveau kunnen behoorlijk gecompliceerd zijn ,
Dus de dingen moeten in lijn met de protocol zijn.

Ja, er zijn veel consequenties als dingen niet gedaan worden met precisie en perfectie. Dit is de praktijktest voor het echte, om te kijken of de accuratesse klopt van de dingen die het geheel veranderen. Wij horen dat het plan vrij goed in elkaar steekt, maar begrijp goed het is juist de waarneming van het geheel.

Wees klaar om veranderingen aan te brengen, indien dat nodig is voor veranderingen ten aanzien van de tijd.
Slechts een paar weten het exacte moment van de gebeurtenissen.. vanwege veiligheid en andere begrijpelijke redenen. De juiste dingen moeten daarom privaat zijn..

EBS komt eraan

Nogmaals, de EBS gaat de lucht in met een 8 uur durende video.
Deze zal drie maal per etmaal tijdens 10 dagen van donkerheid worden uitgezonden, waarin de volgende gebeurtenissen zullen plaats vinden.

Wij zullen 7 EBS text boodschappen krijgen op onze telefoons, om de tv aan te zetten. Onze TV’s zullen 3 verklarende films laten in de opeenvolgende 10 dagen. Zij zullen arrestaties, Tribunalen, fraude en corruptie, pedofilie etc laten zien.

Het internet werkt niet meer gedurende die tijd van communicatie uitval, daarna worden wij verbonden met een nieuw Quantum internet. De mensen wordt gevraagd om tenminste voor drie weken voedsel en water in te slaan. wij zijn beloofd geworden na een maand een nieuw star-link Internet Systeem te hebben.

Nogmaals wees voorbereid met voedsel water en toilet papier en Generators, dit is bedoeld voor het grote ontwaken. Op dit moment zijn de teams deze groot historische gebeurtenis
aan het co-ordineren. En het EBS systeem aan het testen., vanwege de veiligheid van alle medewerkers, dus wees geduldig terwijl deze testen op het eind lopen.
Wordt vervolgd.

GTB.

(ik zelf Didi heb een vernieuwde website wat meer over mij zelf gaat, over hoe mijn leven werkelijk is geweest wil je daar meer over weten.. Ben ook bezig met een biografie te schrijven en uiteindelijk ook te publiceren.. Lees meer op https://dididevries.com/  )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.