GTB nieuws 13 september 2023

 

Sep.13, 2023
GTB 1004 1/2.

VERTALING UIT DE ANNALEN B.F. RECENTLY…..

Je kunt verwachten, dat er een hoop kinderen nu worden bevrijd uit menselijke kindersmokkel en pedofiele ringen, omdat de Militairen zowel als de politie van de White Hats hun operaties nu plotseling opvoeren.

Er zullen zoveel operaties zijn die de Main Stream Media met informatie. overstelpen, en ook politie operaties, die betrekking hebben op het redden van kinderen over de hele Verenigde Staten.

Deze erg belangrijke open politie operaties worden gecoördineerd met de Militaire Operaties en Alliance Operaties, die de focus verlegd op het alarm van de kinderhandel, die de volgende tien maanden zich tot in de hoogste kringen zal openbaren.

operaties

Deze operaties zullen verbonden worden met het Congress , met Musk, met Trump, met Rogan en met JFK jr. En verschillende podcasters rond de wereld., die de echte Pandemie zullen blootleggen van de kinderseks handel met de industrie connectie en de Eliten, de Gouvernementen, de entertainen industrie en de Militairen…….

Het US Congress hebben plannen om de Epstein files bloot te leggen, de CIA, de FBI, die in een staat van paniek staat verkeren, omdat de openbaring steeds naderbij komt.

Op dit moment is de film SOUND OF FREEDOM rond de wereld aan het gaan omdat de miljardairs Alliance in de EU het drukken naar bekend worden en zij maken de weg open om dit over de hele wereld bekendheid te geven, ver van Engeland, naar Australië en andere landen.

De White Hats plannen een massieve gebeurtenis op grote schaal, die de wereld massaal zal wakker maken.
Dit allemaal verbindt de blootstelling van de Ukraine, Biden, Hunter Biden’s laptop, Epstein, chislaine Maxwell( levend), de MI 6 , en de .Mossad.

(waarom denkt U dat zij Chislaine Maxwell in leven hielden en de cia en de Clintons (GTB; klonen) De Rockefellors kunnen C.M. , niet pakken, haar vrij krijgen of haar vermoorden…..

WIE HEEFT DE EPSTEIN COMPUTERS, DE SERVERS EN DATA’S EN DE VOLLEDIGE INFORMATIE.

De meesten weten het niet maar de US Special Forces onderzochten Epstein Eiland intensief Voordat de FBI weken later een inval op het eiland deed.
Wordt vervolgd.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.