GTB nieuws 14 september 2023

Sep. 14, 2023
GTB 1004. 2/2

VERVOLG VERTALING ANNALEN BENJAMIN FULFORD.

ALS JE DE ZAAK VAN DICHTBIJ VOLGD, DAN ZIE JE DE WERKELIJKE WAARHEID VAN OBAMA, BLOOTGELEGD DOOR ZIJN EIGEN BIOGRAAF, Die vertelde dat Obama hem vertelde over zijn liefde met mannen.

Zelfs klokkenluiders kwamen naar voren en vertelden over de homo activiteiten voordat Obama president werd. Deze niet plotselinge gebeurtenissen wijzen op een volledige openbaring van Obama’s geheime leven en zijn huwelijk. ( GTB ik berichtte u al dat zijn beide dochters geadopteerd werden, cq gekocht werden en dat er problemen ontstonden toen de vader hen , integenstelling wat afgesproken was, niet meer mocht ontmoeten.)Alles verbindt, hoe de democratische leiders en de partij en CIA de wereld programmeerden in een homo agenda, die in de jaren 1960 gepland werd en zelfs in verband staat met het water….
( Wat hebben zij in het water gedaan….????)

De bekend making van Justin Trudeau en zijn familie verleden en de lijnen die met de CIA operaties verbonden zijn. met de Honey Vallen ( liefde vallen). Zijn moeder was een door de CIA opgeleide prostituee, die toen zij 15 jaar oud was seks had met de Rolling Stones en verdere beroemdheden en politici.

Toen zij 18 was, trouwde zij met Justin Trudeau’s zogenaamde vader Pierre Trudeau, die toen 50 jaar oud was. Hij was een pedofiel en beiden bezochten en creeerden Swinger parties en orgieen door de hele wereld met politici en Eliten
In de maand dat Justin Trudeau werd geboren was zijn familie een honderd mijl van Fidel Castro’s Huis en de Trudeau’s blokten alle Media op een geheim weekend, toen zij naar Cuba gingen. ( Dit is een feit en is toch door de media gemeld )

Op dit specifieke moment werd Justin Trudeau verwekt en het stond bekend dat Pierre Trudeau onvruchtbaar was, en had nooit kinderen toen hij 50 jaar oud was.
Maanden later nadat Justin Trudeau geboren was werd hij voorgesteld aan zijn werkelijke vader Fidel Castro en er werden foto’s gemaakt.

Ook is wel bekend in de CIA en verdere top level geheime diensten, dat Arnold Schwarzenegger ook door CIA werd aangestuurd en ook gebruikt werd als een Elites prostituee, hetzelfde als Justin Trudeau, die ook gebruikt werd als een Elites Prostituee, en ingezet werd op sexhoney deep state operaties. Hij zocht zijn weg door afpersing naar de Top via de CIA/ M I 6 operaties om Eerste Minister te worden.

Het is ook bekend dat de CIA topman George H.W. Bush ( de oude ex president) ook Obama gebruikte als een prostituee en Obama was lang geleden gecreëerd om president te worden en gebruikte zwarte gemeenschappen om stemmen te krijgen voor de machtspositie,
Omdat Trudeau nu aan het scheiden is van zijn vrouw en het Canadese Gouvernement een report naar buiten brengt waarin zij er op staan dat Trudeau geen zoon is van Fidel Castro, zie je dat de deuren van de Militaire Alliance langzaam dichtgaan…..

Aldus Benjamin Fulford met ware inside informatie over de smeerlappen die ons leiden of geleidt hebben….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.