GTB nieuws 17 september 2023

Sep. 17, 2023
GTB 1006

ALS WIJ DE ECHTE EXPERTS OP CO 2 GEBIED MOGEN GELOVEN, DAN
BESTAAT ONZE ATMOSFEER ONDER ANDERE UIT 0,04 % CO 2.
VEEL COMMISSIES EN ORGANISATIES WETEN ER GEEN ENE MOER VAN MAAR PRATEN ELKAAR NA….
ALS DE CO 2 Zakt naar 0,02 %, DAN BEGINNEN ONZE PLANTEN AFTESTERVEN. EN DAARMEE HET LEVEN OP DE PLANEET. VOOR 100 JAREN WAS HET NOG 0,03% gelukkig is er de laatste decennia nog 0,01 % CO 2 bijgekomen.
WELNU DAT PROBEREN ZIJ NU AF TE BREKEN, WANT NIET ALLEEN MOETEN WIJ STERVEN DOOR ZEER GIFTIGE INJECTIES, MAAR MEN WIL OOK DE PLANEET ONBEWOONBAAR MAKEN VOOR DE MENS.

DUS HET MOET OPHOUDEN, MET DAT ZEER STOMME ON INTELLIGENTE GELEUTER OVER CO 2

En degenen die beperkingen VAN CO 2 prediken die moeten wij opsluiten, dat zijn klimaat criminelen……en die plegen misdrijven tegen de Mensheid.

GTB.

 

GTB nieuws 17 september 2023

Sept 17, 2023
GTB 1007.

DE LAATSTE STREKEN VAN DE CABAL/ KHAZARIAN MAFIA
WORDEN UITGESPEELD.

Het zijn stuiptrekkingen. Maar die kunnen ook gevaarlijk zijn.
Zo hebben zij geprobeerd na China President Modi van India om te kopen, doch die deed niet mee en weigerde. Ook hebben zij via een grote conferentie van Afrikaanse landen geprobeerd Afrika te beïnvloeden, doch dat mislukte jammerlijk.

Er kwam maar 31% van alle Z.A. landen naar toe, maar die hadden de herinnering van de koloniale overheersing nog vers in het hoofd.

Zij willen nu eindelijk die overheersing van de westerse Cabal afschudden. Dus dat is een debacle geworden van de Deepstate. Er zijn al 13 militaire coups geweest in Afrika.

De laatste staatsgreep is op dit ogenblik in Congo ( België) allemaal bijna anti France. France heeft toegezegd zijn 1500 militairen van de legerbasis in Niger terug te trekken. Maar pas op, het zijn farizeeërs, ondertussen bouwen zij een legermacht op in bepaalde niet rebellerende buurlanden.

Zij laten zich niet zomaar wegjagen en kennen de tactieken om
Snel en efficiënt de zaak te wijzigen.

Maar dit keer is het een gevaarlijke move, want Niger wordt gesteund door China en Rusland. Die doen hun best om de nieuwe kolonisator te worden.

Het Amerikaanse Volk begint nu de rol van hun regering te doorzien , dat het regeringen zijn geweest, die de laatste 60 jaar veel andere landen met smoesjes en winstbejag en blackmail naar de Filistijnen geholpen hebben.

De Cabal heeft naar schatting nog maar 9% van de wereld onder controle daarbij ongeveer 27% van de Wereld economie.

Dat zijn ontzettend lage, niet vol te houden cijfers. Cijfers die de Cabal helemaal niet kent en dus verkeren zij in een volledige paniek.

Daardoor merken de landen die nu nog onder de knoet zitten dat het helemaal fout zit.
Dat is de reden dat in Nederland al 50 parlementariers zich terug trekken en zij de vallende Cabal zien. Zij proberen nu een goed heen komen te zoeken in het bedrijfsleven, die zij altijd in het Parlement hebben beschermd en in hun kont hebben gekropen.

Houdt nu Rutte in de gaten, Kaag, en anderen waar zij heen gaan, wie hen beloond met een commissaris baantje als ere Persoon en ook als bedankje voor het werk verricht voor hen in de laatste jaren.

Wie je ook uitzoekt in die “klasse”, zij hebben allemaal last van
die extra puppet kwaal. Zij zaten daar helemaal niet voor het volk.
Wees alert, heb vertrouwen en houdt de ogen los, kijk en zie, hoor en luister , weeg en bedenk, hou alles in de gaten…..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.