GTB nieuws 18 september 2023

SEP.18, 2023
GTB 1008.

TRUDEAU GEARRESTEERD GISTEREN BIJ HET VERLATEN VAN DE G20 IN INDIA.

Het is een teken aan de wand. Zo’n staatshoofd heeft immuniteit.
Dus men moet hem weer vrij laten. Maar de Canada Airforce One wordt aan de grond gehouden. De reden is dat men aan boord via de honden snuffel een grote hoeveelheid drugs heeft ontdekt, die een of ander overheid personeel probeerde uit het land te smokkelen.

Helaas door de mand gevallen nu. Maar of Castro-Trudeau dat zelf wist, vermelden de bronnen niet. Hij is echter een grote crimineel, dus de wijzer van het vermoeden staat positief.

Een zeer grote BLAMAGE voor het regiem van Canada.
Ottowa heeft meteen een andere plane gestuurd om Castro Trudeau op te halen. Daarmee wordt de blamage van de G20 meeting in New Dehli alleen nog maar groter.

Laat het duidelijk zijn. Het is een groot stelletje boeven bij elkaar.
De USA .corporation gaat en is in feite failliet.
30 september loopt het financiële boekjaar van de Corporation ten einde. Het tekort staat nu al op 1,54 biljoen, dat is 1540 miljard en er tot nu geen zicht op, hoe dat enorme gat te dichten. De Chinezen en Japanners, meestal de geldschieters houden zich stil en afzijdig. Zij zijn het bedreigd worden met aardbevingen en overstromingen echt moe.

Dus daar kan de Khazarian maffia niet meer automatisch op rekenen. Modi van India trapt er niet meer in en de Afrikanen rebelleren. En als het geld op is, dan lopen de zogenaamde vrienden weg. Dan is er niets meer te halen. En zij hoeven ook niet meer zo bang te zijn voor represailles van die club.

Het einde voor de cabal is inzicht. De G7 was een debacle en de G20 nog meer. De conferentie in Afrika was niets, door het wegblijven van veel belangrijke landen.

Hoe goed georganiseerd zij ook zijn, als het geld op is en er geen nieuwe bronnen zijn, dan houdt alles op.
Dat is de keiharde wet van het kapitalisme, hun eigen gecreëerde onderdrukkings wetten……

GTB.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.