GTB nieuws 22 september 2023 update

 

Sep. 22, 2023
GTB 1011.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD PER 18/09/23.

De UN (rockenfellor) laat het afweten. Het is een showdown.
Zelfs de avatar Blinken (minister van buitenlandse zaken USA) vertelde de het gebeurd is met de generaal vergadering. Zij hebben geen van de doelen bereikt, die gesteld werden in het jaar 2000. Daarom is de macht van de
United Nations Assembly ( eigendom creatie van de Rockenfellors) aan een einde gekomen.

Velen zogenaamde vertegenwoordigers houden het voor gezien.
Verder liggen Canada en India op ramkoers. In de plane “ Canada one” Castro-Trudeau is een grote hoeveelheid drugs gevonden om mee te nemen, CasTro-Trudeau is korte tijd gearresteerd geweest.

Maar men zegt in Ottawa dat het een represaille is voor de bescherming door Canada van Achmed Sing,. In de ogen van India een terrorist voor India. Trudeau wordt ook gezien als de grootste witwasser van drugsgeld via Canada en Ukraine, daardoor is Canada een paria geworden onder de andere Staten.

Het is alleen nog een kwestie van tijd dat deze Castro-Trudeau met zijn baas Claus Schwab Rothschild voor een militair tribunaal gesleept worden. Twee grotere inlichtingen diensten verwachten dit in de maand Oktober, aldus de White Dragon Society in China.

Ondertussen heeft Xi JinPing van China zijn generaal Li gearresteerd met zijn 200 getrainde atoomraketten soldaten, ten einde een plotseling lancering van atoomraketten te voorkomen.

Het is bekend dat de Cabal kostte wat het kost een atoomoorlog wil veroorzaken, ten einde de macht te kunnen behouden.
Verder is er een Wereldconferentie geweest in Havanna Cuba,
80 Landen hebben er aan deelgenomen, ten einde een nieuwe richting te bepalen voor een nieuwe wereld currency door goud gedekt. Men wil voorkomen dat een door de Cabal geleide digitale banken currency de kans krijgt zich te wortelen.

(GTB; derhalve is het van groot belang dat U cash blijft gebruiken. Men is dan niet bij machte cash af te schaffen om U volledig te kunnen monitoren en aan te sturen met wat U wel en niet mag doen met uw digitale geld, daar de banken bij elke transactie hun goedkeuring moeten geven.

Daar heeft U bij cash absoluut geen last van…. geen controle op uw uitgaven….,,,,!!! en geen registratie van uw financieel gedrag).

Doe potverdrie die moeite…!!!!!! Het baadt U zelf direct….!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.