GTB nieuws 22 september 2023

Sep.22, 2023
GTB 1010.

EEN CRIMINELE BENDE ZEGT HET BUITENLAND …..

JA, Dat is de conclusie die men trekt in het buitenland over onze afgetreden NEDERLANDSE regering. De reden daarvan is gelegen in het feit, dat Nederland aangestuurd wordt door een niet gekozen particuliere criminele organisatie genaamd het W.E.F. ( het World Economic Forum) deze criminele organisatie staat in dienst van de Rockenfellors en de Rothschilds.

De hele regering is lid van deze organisatie en zij voeren rucksichtslos het beleid van het WEF uit en dat is niet het BELEID voor en van de Nederlandse burgers.

Daarom heeft de oppositie geen schijn van kans. Daarom heulen zij mee met de criminelen. Kijk naar partijen zoals groenlinks, SP, BBB, OMTZIG etc.. hun stem gedrag is duidelijk. Kun je de tegenstander niet verslaan, dan doe maar met hen mee. Dat is zo’n beetje de situatie waarin wij ons bevinden.
Ja, daarom zijn vragen zoals ;
Bent U lid van het WEF en bent U voor of tegen agenda 2030.

( geen eigendom meer, en slaaf van het geld van de staat. Geen rechten meer etc.)
Daarom staan er weer 130 voorstellen klaar om de belasting te hervormen en te verbreden. Denkt U nou werkelijk, dat men deze maatregelen neem om de belasting voor de burger te verminderen en te verlagen?

Nee, hoor, altijd brengt iedere maatregel meer voor hen op.
En maar rond schreeuwen, dat men komende periode het makkelijker maakt voor de burger….
EEN LACHERTJE ….. EEN DUIVELS GEBEUREN…..

Het is bij de wilde knorhanen af. Iedereen is bezig met het wel of niet verhogen van de benzine….., alweer een verhoging.
Waar zijn wij mee bezig.

WAT VERSCHAFT DE REGERING HET RECHT ZIJN BURGERS TOT OP HET NAAKTE UITTEZUIGEN.
WAAR HAALT MEN HET RECHT VANDAAN om 40, 50 of 70% van uw geld op te eisen.!!!!

Het land moet niet opgebouwd worden, er hoeven geen 30.000 bruggen vernieuwd te worden. De infrastructuur is perfect.
Waarom willen zij U uitkleden….., en naar de voedselbanken drijven ( nu ca. 1.000.000 burgers)

Let op hun geslijm tijdens de verkiezing campagne, om daarna vervolgens U de keel weer dicht te knijpen en U allerhand maatregelen door de strot te duwen onder het motto ;”Geloof ons, het is alleen maar goed voor U.”

De eerst volgende “partij” waar ik op stem is de partij die 50% belasting verlaging eist en bezuinigingen in de regering zelf door voert.

Het uitkleden van de bevolking is al 30 jaar aan de gang onder het motto van de WEF ; wees gelukkig en bezit niets. Geef alles af aan ons en je bent happy., met je slaapruimte van twee bij drie meter…… Genoeg is genoeg, het moet afgelopen zijn met het gepluk en de onderdrukking…..het moet afgelopen zijn met de Corona leugen, met de klimaat leugen en met de CO 2 leugen.

WORDT VERDORIE TOCH EENS WAKKER MENSEN…!!!!!

GTB.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.