GTB nieuws 1 tot 8 oktober 2023

1 oktober 2023

Okt. 1, 2023
GTB 1014….

DE GROTE SMEERLAPPERIJ BEGINT WEER.

Komt er weer zo’n stomme trut voor tv vertellen dat de mensen zich weermoeten laten inenten. Zelfs die oudjes die al drie keer een spuit hebben gehad en twee keer corona… Of te wel griep.
Het is om te huilen hoe men de oudjes weer tracht over te halen. Want er is weer een nieuwe variant zegt die mevrouw.

Zij moet het gevang in. Zij kent de variant niet en weet ook zeker. niet WAT VOOR EEN ROTZOOI MEN NU WEER IN DE OUDJES GAAT SPUITEN. Het zou het zelfde spul zijn als de nr 3 spuit, die ook niet werkte.
Weet die heks niet dat er door de spuiten alleen in Europa al 2 miljoen doden zijn gevallen.

Weet die heks niet dat men nog niet weet wat er in die vierde spuit zit. ER IS NIET EENS EEN BIJSLUITER. Zij weet het ook niet en dan geeft zij zo’n Ondeskundig advies aan de mensen.?

Heeft zij geen internet. Weet zij niet dat het geheel op belazerderij berust, om zoveel mogelijk schade toe te brengen aan het immuunsysteem van de mensen. WEET ZIJ DAN NIET DAT ER EEN ENORME OVERSTERFTE AAN DE GANG IS.??????, Weet zij dan niet dat het hier gaat om genocide…

Het is bij de wilde knorhanen af. Vandaag is net het hoofd van het Pentagon gearresteerd, Generaal Milley, hij leidde de hele COVID moord Campagne . Hij zal voor een militair tribunaal verschijnen en ter dood veroordeeld worden.
Ook de redactie van diegenen die deze heks haar woordje laten doen moeten opgesloten worden, want het gebeurd bewust.

Men laat trots een statistiek zien waarin 61 % van de mensen zich weer laten inenten. Maar dat klopt van geen kanten, ik kan mij niet voorstellen dat er nu nog 61 % van de bevolking bereid is zich te laten inenten met een stof die levensgevaarlijk is.

Waar geen beschrijving van is en men niet weet wat er in zit en wat de risico’s zijn. En dan nog; Pfizers schreef ook niet in de beschrijving van de vorige spuiten, dat je er ook aan dood kon gaan. Dat hielden zij geheim.
DUS BLIJF BIJ DIE DIE IDIOTE INENTINGEN WEG.

Als je je nu nog wil laten inenten, dan ben je niet goed bij je hoofd.
Wetende dat men tot op heden er niet in is geslaagd een vaccin te ontwikkelen tegen verkoudheid en/of griep. Wat ze bij griep spuiten is ook niet helpend en beschermend.

Dus blijf weg bij deze mensendoders en immuun verzwakkers.
PS HET HEEFT OOK NIETS MET WUHAN TE MAKEN.
Wuhan is Glaxo, Glaxo is Pfizer, pfizer is Blackrock, blackrock is Rockenfellor, Bill gates en Rothschild……EN DAT ZEGT GENOEG….!!!!!

GTB.

 

GTB nieuws 3 oktober 2023

 

Okt. 3, 2023
GTB 1015.

VERTALING VAN ENIGE BF INFORMATIE.

De brazen wet in France, om de bewoners te beroven van hun welstand, heeft veel verspreide agressie en onrust opgeroepen onder de bevolking., terwijl hyper inflatie in Duitsland de metaal industrie aan het smoren is, de wapen productie om zeep helpt en de meeste industrieën aan de rand van bankroet brengt.

De Duitse Bank’s verbondenheid met de Epstein donkere connecties en hun web van internationale verbindingen, inclusief de Estonian Banks, zorgen ervoor dat de wereld gerechtshoven ver rijkende onderzoekingen starten, die het bankensysteem kunnen torpederen.

ISRAEL’S VERZINKEN IN CHAOS ; EEN LOPENDE CATASTROFE…
De natie Israël bevindt zichzelf op de gevaarlijke weg, daar het op weg is naar een ophanden zijnde ineenstorting.

Kijkend naar de werkelijke staat van hun markten, produceren hun Banken zogenaamde winsten, terwijl de burgerlijke onrust zich verder ontwikkeld tot regelrechte opstanden.

Ondertussen, de kolossale ineen storting van de SVB banken in California.( Silicon Valley Banken), resulterend in een ongelofelijk verlies van 10 biljoen (US 10 triljoen)Dollar., wat een catastrofaal Domino effect zal gaan veroorzaken in vele landen.

De ineenstorting, die al een anderhalf jaar onderweg is, is eindelijk de Deepstate ‘s cover-up aan het blootleggen met hun vervalste markt reporten. Terwijl de Biden Administration schudt,
Gouvernementen aan de rand van instorten staan en de Militaire tribunalen, samen met de Allianz cq Q forces de ineenstorting registreren en weten dat het geheel zal leiden tot Militaire interventies.

Het intrinsieke web van connecties tussen Gouvernementen, wereldwijde geld witwas operaties, biowapens creaties en gemotiveerde proxy oorlogen door de US belang hebbende,
Een periode van potentiele oorlogs misdaden, misdaden tegen de mensheid en een wereld Plandemic.
DE WERELD GEBEURTENIS; WIJ STAAN AAN DIE VOORAVOND VAN DE VERWACHTTE CHAOS.;
Massieve chaos duikt op aan de horizon., daar burgers rond de wereld wonderwijs niet voorbereid zijn op een aanstaande instorting gebeurtenis.

Het grote ontwaken, een gecompliceerd proces in stages, zonder rechtlijnige de classificaties, geheime operaties en openbare militaire operaties, tribunalen en het opruimen van corrupte organisaties wereldwijd, bereikt een kritische grens
Wees voorzichtig , daar de diepgewortelde krachten achter de NATO, de UN, mensen handel, wereld oorlogen , militaire industriële complexen , en controle over de wereld banken, zien hun onvermijdelijke ineen storting.

Jeffrey Epstein, ( hij is dus echt niet dood ) die pas een begin heeft gemaakt de donkere geheimen , die hij heeft, openbaar te maken en de militaire inlichtingen dienst, met toegang tot de mcAfee’s Servers, leggen terabytes van corruptie bloot van wereld kinderhandel ringen, verboden wapen verkopen en wereld drug kartels.

GTB.

 

GTB nieuws 4 oktober 2023

 

Okt.4, 2023
GTB 2016.

AARTS BISSCHOP VIGANO WAARSCHUWD DE WERELD.!!!!!

Vrije vertaling GTB van de Bisschop in het Nederlands.
“De mensen, die deze vierde industriële revolutie niet begrijpen, staan op de brink alles te verliezen. Maar dan ook alles , ook hun VRIJHEID.

ISAAC CLAUS SCHWAB, (afstammeling van de Rothschilds), AAN HET HOOFD VAN DE 20 meest moderne staten van de wereld heeft de hoofden van deze 20 meest geïndustrialiseerde regeringen opgeroepen en gedreigd de hun vooraf oplegde geprogrammeerde regels van het WEF ( World Economic Forum) ( gtb; door afpersing en seksuele blackmailing) uit te voeren voor de great reset, ontwikkeld door het WEF.

Dit gaat veel verder dan een geplande pandemie. Het is een wereldwijde staatsgreep. ( gtb; ik heb U al eerder gezegd, dat alle leiders van deze naties of pedofiel, homo of transseksuelen zijn, die op dat gebied persoonlijk afgeperst worden, zij zijn door een geraffineerd spel op die top functies neergezet, vrijwillig of gedwongen.—- vele voorbeelden van vrouwen met piemels — Arden van Nieuw Zeeland. – de vrouw van Macron,- Van der Leyen, EU, – Michelle Obama, USA – Kamala Harris..USA—-

Vele voorbeelden van pedofielen en/of aan pedofiel gelinieerde mensen. zoals —- Pres. Biden USA, – Pres. Macron, France, – Johnson, UK – Merkel, Germany – alle koningshuizen- —- etc.)

Het wordt nu tijd dat de burger zich verzet tegen deze ontwikkeling en de gerechtelijke macht dwingt in te grijpen. Schwab, het WEF, heeft door afpersing de meeste Hoofden van Staat onder zijn controle via blackmail.. Nu is het essentieel en de tijd om op te staan en zich daartegen te verzetten.

De Naties staan onder een grote bedreiging van de internationale maffia groep van het WEF. De plandemic maatregelen zijn proefballonnen geweest, om te kijken in hoeverre men de massa onzinnige maatregelen kan opleggen en in hoeverre men de mens kan verslaven en zijn vrijheid ernstig kan beperken, zijn werktijd kan vergroten en ook zijn armoede.

Ook om te meten in hoeverre er weerstand tegen is. Dit alles in voorbereiding van een wereldwijde staatsgreep..
Dit zal de wereld verslaven onder de macht van de WEF onderdrukkers.”

GTB; het wordt tijd om op te staan en deze volksverraders voor het gerecht te brengen, terwijl men verder weigert hun onwettelijke orders op te volgen.

( GTB ; Steeds meer vegen de regeringen met de democratische wetten hun kont af. Zie de onwettige opgelegde beperkingen van het recht tot demonstratie in Nederland qua plaats, qua tijd, en qua hoeveelheid.)

GTB.

 

GTB nieuws 6 oktober 2023

 

Okt. 6, 2023
GTB 1017.

AFBRAAK VAN DE KHAZARIAN CABAL GAAT GEWOON DOOR.

Ondanks het feit dat de Amerikaanse economie nog weer 45 dagen geleend geld gekregen heeft om door te gaan, loopt het geheel op zijn einde.
De tekenen van een burgeroorlog in de USA beginnen zich te vormen. In Philadelphia, een grote stad met ontzettende zwarte armoede wijken, vinden dagelijks openlijke plunderingen plaats van grote winkels.

De bevolking reageert zich af over de onvrede van de financiële situatie en stoort zich in zijn geheel niet aan de politie. Die politie kan onmogelijk alle plunderingen te lijf gaan en deze stad verzinkt langzaam maar zeker in wanorde en chaos.

Maar het is niet de enige stad. Bijvoorbeeld in het grote San Francisco, daar zijn de laatste tijd in alle restaurants ongeregeldheden geweest. Slechts 3% van deze groep is de laatste tijd daarvan gevrijwaard gebleven.

Het loopt langzaam maar zeker uit de klauwen. Het gemiddelde salaris van de Amerikaan van ca. 71.000 US$ is niet genoeg om zich een eigen huis aan te schaffen. Het salaris rijkt niet.

Verder is de staatsschuld opgelopen tot 735.000 dollar per persoon, inclusief tiener en baby.
Als alle Amerikanen al het geld wat zij verdienen zouden storten op de afbetaling ( dus geen geld voor huur, eten en kleren) dan zou het nog 23 jaar duren voordat hun staatsschuld is afgelost.

Dus dat is een onmogelijke zaak….dus bankroet staat voor de deur. Zelfs de Federal Reserve Board lijdt ongekende verliezen en wordt nu gedwongen om duizenden medewerkers te ontslaan.

Het gevolg hiervan is dat de Chinezen en de Saoedi’s de oefeningen betalen van het Amerikaanse leger, dit in verband met de veiligheid op de wereld.

Doordat nu de U.S. regering heeft besloten de geldkraan dicht te draaien voor de Ukraine, kan de Khazarian maffia uit die witwasbron geen geld meer putten om zijn supporters en gecorrumpeerde volgers te betalen. Dat houdt in dat het Khazarian Cabal Rijk onvermijdelijk zal instorten.

Volgens interne bronnen van de M I 6, heeft Europa ook geen zin meer nog een verloren oorlog te subsidiëren. Polen doet niets meer, Duitsland stopt de Leonard tanks en Frankrijk verrekt het
om zijn toegezegde mirages te leveren.

Dus het Support voor de Ukraine zakt in, en daarmee de witwas machine.
Onderzoekers hebben vastgesteld, dat de Chinese wapen industrie in staat is om 232 x sneller wapens op allerlei gebied te reproduceren dan de USA.

Maar het begin van de verandering staat voor de deur. De Militaire leider van de militaire tak van de Cabal in de USA, Generaal Milley, is gearresteerd en gedumpt in GITMO. Zijn verraad aan de samenleving wordt snel en efficiënt gestraft.

De white Hats zijn actief aan het worden…..
Uur A ( Afrekening ) heeft geslagen…..
Gedeeltelijk uit de annalen van Benjamin Fulford…..

GTB.

 

GTB nieuws 8 oktober 2023

 

Okt. 8, 2023
GTB 1018

.”….EN ISRAEL BEWAREN WIJ VOOR HET LAATST…”

IS dat nu aan het gebeuren. Via Hamas, HezBollah en de rest van de Arabische Landen. Het is de laatste zetel van de Cabal….

Rothschild, Rockenfellor, Morgan, Schwab etc. allemaal kinderen van Israël. De Mossad is een van de machtigste geheime diensten van de Wereld. Zij regelden heel, heel veel. En zij zitten achter de 9/11 attacks, samen met de CIA, de oorlogen in de middle East.

Nethanyahu zei eens Amerika maakt niet de dienst uit, maar wij maken de dienst uit in Amerika. Wat er daar gebeurd, dat bepalen wij….

Het was een openlijke agressieve verklaring, gedaan, toen zij politisch onder druk kwamen te staan. Kijk naar de officiële machtsdragers in de USA. Allemaal praktisch een joodse achtergrond. Bloomberg, Blackrock, Vanguard, State Street Corporation, Fidelity investment International.

Dan is er nog een ander aspect achter het geheel.
Er is geen volk in de wereld vandaag aan de dag, die tot nu toe zich het uitverkoren herrenvolk voelt, door God uitverkoren.

Dat zie je ook aan hun arrogante houding in veel dingen. Ook onder andere door een ander volk tientallen jaren op te sluiten en te gebruiken als slaven in hun economie. ( 1/3 van het normale salaris.) De Palestijnen worden behandeld als derderangs burgers…. en niemand doet iets.

Geen enkel land dwingt hen humaner te zijn. En zeker niet de USA.
VERDER IS ER HET ALLEROUDE PRINCIPE VAN ZELF PROTECTIE. Nethanyahu wordt bedreigd in zijn bestaan en het volk van Israël staat op tegen zijn leider. Met stakingen, demonstraties en ongehoorzaamheid acties, dit om te voorkomen dat meneer N. een dictatuur van Israël wil maken.

Dan moet het land zich weer verenigen tegen een “Buitenlandse of Binnenlandse vijand”. Misschien is het een opzetje van de Mossad van Nethanyahu deze aanval voor te bereiden en te begeleiden via hun infiltranten.

Het is allerminst vreemd, zelfs ongekend, dat een secret service als De Mossad, niet geweten zou hebben dat men een aanval voorbereidde tegen Israël. Dat is bij de wilde knorhanen af.

Het is in hun belang dat er veel doden vallen, daar het dan veel noodzakelijker wordt om Nethanyahu te handhaven en te steunen in plaats van hem democratisch weg te sturen.

Zie de valse flag attacks van 9/11, van Pearl Harbour, van de Lithuania en andere zogenaamde vijandelijke aanvallen.

NEEN, DIT GEHEEL STINKT OOK EN REMEMBER AAN DE ANDERE KANT DAT Trump en de Q guys ons vertelden, dat ISRAEL VOOR HET LAATST BEWAARD WORDT…
WELNU DE TIJD KLOPT WEL…..DE Cabal is aan het sterven.

En de White Hats en Q forces zijn actief geworden…….
Bekijk de show nu….. de burgers betalen de prijs aan beide kanten, jammer genoeg. Maar dat interesseert geen enkele club…..

GTB.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.