GTB nieuws 30 september 2023

 

Sep. 30, 2023
GTB 1013.

OPEN INFO FROM BENJAMIN FULFORD ABOUT THE SITUATION.

HET ineenstorten van de banken legt ongelofelijke verbindingen
bloot met de tribunalen en de gepleegde oorlogsmisdaden..
Bereid U voor op een ondenkbare biljoenen dollars in US Staats-schuldbewijzen ( US Treasury bonds)) die nu terugvloeien naar Europa en 110 Landen, de waarheid blootleggend, dat de US Corporation op de brink staat van een ineenstorting. Houdt rekening met een aanstaande catastrofale ineenstorting die schokgolven zal veroorzaken door heel Europa en daarbuiten.

De Deepstate G 20 macht staat op instorten.
Dat betekend dat de UN en de NATO ook gaan instorten, daar zij bestuurd worden door de Deepstate Eliten en Cabal, die alle operaties nog steeds aansturen.

De Rothschild Rockenfellors CIA. Combinatie stuurt ook de UN aan en daarom is de G20 volledig in paniek omdat 70% van de Afrikaanse landen weigerden de onlangs gehouden G20 summit bij te wonen en de grootste gebeurtenis was, dat de President van China met zijn top CCP leiders er ook niet present waren.

Paniek

De PANIEK HEEFT TOEGESLAGEN BIJ DE NATO/UN/CIA/MI 6/en G 20 DAAR HUN GELDWAS OPERATIES DOOR DE G20 LANDEN NU AAN HUN EINDE KOMEN.

Heel Afrika verbergt zijn bronnen en DE LANDEN worden lid van Rusland en China. De uitnodigingen om ook lid te worden van de BRICS komen er aan.
Nu de paniek toe slaat bij de CIA/ ROCKEFELLORS/ NATO/ UN
regiems, begint een krachtvolle openbaring van de Covid inenting. Het Amerikaanse congres duikt nu in de blootlegging van dr. Fauci’s vaccinatie connecties en er komen nu onderzoekingen achter de schermen en publiekelijk zal Trump verklaren tegen de vaccinaties en de Lockdowns te zijn.

De Militaire Generaals zijn zich er van bewust, dat de 2024 verkiezingen niet zullen plaats vinden en de blootlegging van de PLANDEMIC die er in 2024 aan komt. De dodelijke vaccinaties en Trump zullen getuigen en zij zullen alle informatie geven in de militaire tribunalen, die verbonden zijn met de eerste groepen van namaak vaccines(zoutwater en placebo’s), die door de grote snelheid ( WARP SPEED) gelanceerd zijn geworden.

( Een dag nadat nadat Trump’s verklaring werd gelanceerd, lanceerde de Deepstate Pfizer per ongeluk dezelfde tijd zijn dodelijke vaccins..

( GTB ;meer dan 2.000.000 doden in Europa alleen al.)
Vrij vertaald door
GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.