GTB nieuws 9 Oktober tot 13 oktober 2023

Okt. 9, 2023

GTB 1019.

…..EN ISRAEL BEWAREN WIJ……!!!!!!!

Het aspect van de white Hats en Q forces is zo gek nog niet.

Er kleven aan deze acties onlogische aspecten. Ten eerste waarom Hamas alleen zo’n actie uitvoert, niet bijvoorbeeld in samenwerking met Hezbollah en een paar andere landen.
Dus het doel is niet de vernietiging van Israël, vanaf die kant gezien.

Speculatief valt er van alles over te zeggen. Velen zullen dit zien als een grote fout van de beroemde Mossad, de Israëlische Geheime Dienst. Dus in extenso van Netanyahu. Die krijgt daar de blame van.
Ook zullen velen zeggen. Dat dat gesodemieter van onderdrukking EN OORLOGJE SPELEN afgelopen moet zijn. Want zolang de Palestijnen vernederd en opgesloten blijven zolang zal het onrust geven voor Israël, met op de achtergrond de dreiging van algehele vernietiging. En verloren gaan van het land zelf. Bronnen zeggen, dat als de Arabische landen samenspannen, dan heeft Israël geen schijn van kans. 3000 raketten tegelijk kunnen zij al niet handelen , laat staan 30.000 raketten, maar dan van het zwaardere kaliber.

Daaraan zie je, dat er een politieke oplossing nodig is want een militaire brengt niets, maar dan ook helemaal niets…. ( zie Ukraine)
Dus Netanyahu zal in het prille begin van deze door hem verklaarde oorlog steun krijgen, maar daarna is het gebeurd, dan staat het land open voor grote White Hats related hervormingen.

Dus dit kan een reden zijn om de veranderingen aan te brengen, die nodig zijn. Zij zullen gedwongen worden de onderdrukking op te geven, het land terug te geven, Jeruzalem te delen en de slavendrijverij op te geven. Voor de bevolking is dat geen bittere pil. De demonstraties wijzen er op, dat het volk juist van die oorlogsdreiging af wil en grote parlementaire veranderingen en zuiveringen wenst door te voeren.

Maar de leiding zullen zij chirurgisch moeten verwijderen en de oorlogsmisdaden via een onafhankelijk nieuw geïnstalleerd gerecht behandelen.
Dan alleen komt er een periode van gelijkheid en vrede aan.
Daar verlangt het Palestijnse volk ook naar. En hou de religies maar voor de zondag als je dat wilt….

GTB.

 

GTB nieuws 10 oktober 2023

 

Okt. 10, 2023
GTB 1019.

…..EN ISRAEL…..

Natuurlijk gaat cabal Nederland achter Israël staan.
Want ons kabinet is in zijn geheel Cabal. Oftewel het aftreksel van de WEF, een verlengstuk van de Cabal.
Het volk denkt over het algemeen heel anders dan het corrupte kabinet.

Als je wist hoeveel mensen geen producten meer kopen uit Israël, dan heb je de picture goed te pakken. Het kabinet, (lees Rutte, )trekt ons zonder te vragen bij de Ukraine EN DUS OOK bij de oorlog in het midden oosten.

Dat daar een volk volledig onderdrukt wordt, de laatste vijftig jaren, is voor Rutte vanzelfsprekend, want dat is cabal- nazi related.

Dat er nu 300.000 reservisten opgeroepen worden in Israël vernietigd de oppositie tegen Netanyahu. En het is vrij makkelijk bommen op gebouwen te gooien in Gaza, en zogenaamd rechtmatig genocide te plegen. De Laatste keer was de verhouding 163 Israëlische en 1700 Palestijnse burgerdoden.

Ausradieren noemen men dat, en die pure moord wordt door Rutte, de cabalist, onvoorwaardelijk gesteund.
Er zijn dus verschillende scenario’s waarlangs dit loopt.
Wij hebben al de Cabal gesteund in het ausradieren van het midden oosten, zoals Libanon, Irak, Syria, Afghanistan, Libië, Jemen, en de Ukraine.

En maar geld naar zulke gebieden sturen, zonder grondige controle en tegen de wil van het Nederlandse volk.
En nog steeds lijkt het erop dat de Nederlanders de VVD steunen….Dat klopt niet…. Dat kan niet kloppen…..
Daar wordt weer gerotzooid met peilingen, met opinies, met gegevens.

Een kabinet wat tijdens zijn regeer periode het onderwijs naar zijn moer jaagt, porno op de scholen verspreid, pedofilie promoot, voedselbanken doet groeien, de visserij naar zijn moer helpt, de boeren probeert de keel dicht te drukken, en een programma uitvoert, uitgedacht door een groep miljardairs, en volledig het gedachten goed van de Nederlandse burger negeert, DIE KAN NOOIT STEEDS ALS GROOTSTE PARTIJ BIJ DE VERKIEZINGEN UIT DE BUS KOMEN….
DAAR WORDT DUS OOK MEE GEROTSOOID, DAT IS ZO ZEKER ALS WAT…!!!!

En kijk naar dat onzinnige klimaat gedoe, 0,3 graad opwarming de laatste 50 jaar. Het onzinnige stikstof beleid ; 3 % wordt door de mens beinvloed van de 0,4 % bestaande stikstof deelname.
HET IS BIJ DE WILDE KNORHANEN AF…..EN DE NEDERLANDER IN GENEREL KIJKT NETFLIX, EN VOLGT KOOK CURSUSSEN EN NATUURFILMS, WANT DAAR LEER JE VAN…..!!!!!

GTB.

 

GTB nieuws 11 oktober 2023

 

Okt. 11. 2023
GTB 1020.

IS NETHANYAHU EEN GEVAARLIJKE CABALIST EN OORLOGS MISDADIGER…???

Het wordt steeds duidelijker. Deze uitval is een actie van de Mossad, Cabal, Khazarian Maffia. Het kan niet anders.
Nu heeft Netanyahu voor het slapende oog van de wereld zogenaamd het recht om voor eens en altijd een einde te maken aan Hamaz en de Hezbollah., lees het laatste stukje grond langs de zee van Palestina ( De Gaza strook) te annexeren.

De tanks stonden al op de treinen voor transport naar het noorden ( Libanon) . Er was al een stille voorbereiding voor het oproepen van reservisten en de eerste raketten werden al naar het zuiden van Libanon afgevuurd nadat de eerste raketten van Hamaz op de nieuwe joodse dorpen langs de grens van Gaza terecht kwamen.

De bewaking van de zogenaamde landsgrenzen van het reeds ontvreemde gebied van de Palestijnen, zijn de best beveiligde grenzen ter wereld. Nu stonden de grensovergangen bijna open, op een manier van “ komaar jongens”. De beste en meest goed georganiseerde inlichtingen dienst van de Wereld, de Mossad,
met hun spy satellieten, hun afluister apparatuur en visuele controles en menselijke infiltranten in Hamaz en Hezbollah, zouden niet door hebben gehad dat er duizenden raketten werden klaargemaakt en duizenden Palestijnse warriors zich opmaakten voor een uitval.

Onmogelijk. Alle Cabal staten in het Westen waren er als de kippen bij om deze aanval meteen openlijk te veroordelen en achter Netanyahu te gaan staan.

Sommige analisten vermoeden zelfs dat het een poging is van de Khazarian om zogenaamd gedwongen te switchen van Israël naar de Ukraine.
In de Ukraine zijn naar schattingen 3,5 miljoen mensen naar het Westen gevlucht en ca. 2,5 miljoen naar Rusland. Israel heeft 9,5 miljoen. Dus die kunnen hun verblijfplaats switchen naar de Ukraine. Dat is de verwachting op lange termijn. Terwijl Netanyahu nu door zijn eigen bevolking weer geaccepteerd gaat worden vanwege de huidige ontstane noodsituatie.

Door de genocide die men nu op de Palestijnen gaat uitvoeren met toestemming of neutraal blijven van de westerse Cabal landen, zullen de Arabische landen niet stilstaan en toekijken.

Dat houdt actie in en het zou heel goed kunnen dat dit uiteindelijk het einde gaat worden van het bestaan van Israël.
Een Nieuw door Israël geleide Khazarian staat Ukraine.
Dat is een beetje ver doorgedacht, maar het is een mogelijkheid.

Oorlogsmisdaden worden nu aan beide kanten rucksichtslos uitgevoerd. De Palestijnen vermoorden alles wat zij tegenkomen en Israël bombardeert de hele Gazastrook met ca. 4 miljoen mensen er in.

Steeds meer journalisten doorzien deze acties en twijfelen. Het lijkt steeds meer op een valse vlag operatie.
En U weet. De regeringen geven geen snars om de ellende die zij veroorzaken. Het leven van een burger of een gegijzelde burger is niets waard. 1000, 2000 of 10.000 doden maakt zoals gewoonlijk voor deze misdadigers niets uit.

Het wordt tijd dat wij uit de winterslaap ontwaken en het duivelse daarvan in het geheel doorzien…….

GTB.

 

GTB nieuws 12 oktober 2023

 

Okt. 12, 2023
GTB 1021

VALSE VLAG OPERATIE ISRAEL EEN KEIHARD FEIT…!!!!!!

Diverse inlichtingen diensten , zoals o.a CIA, MI 6, bevestigen, dat het een valse vlag operatie betreft, welke bewust is uitgevoerd in opdracht van o.a. Netanyahu.
De Iraanse geheime dienst heeft schriftelijke bewijzen ontfutseld uit de ultra geheime computer van Netanyahu, waaruit blijkt, dat de Mossad en het leger opdracht kregen stil te blijven. Ook werden de geheime connectie lijnen naar Netanyahu stil gelegd, zodat pogingen om Netanyahu te waarschuwen, door andere presidenten en inlichtingen diensten voor een ophanden zijnde aanval, niet konden doorgaan.

Er werd ook , zoals nu gebleken is, geen enkele afgeschoten Palestijnse raket neergehaald door de zo over bekende ijzeren protectie koepel van Israëlische raket afweer systemen.
Het bleef inactief.
Achteraf blijkt mijn analyse juist te zijn. Er waren teveel aanwijzingen, dat er iets faliekant mis was. Inlichtingen diensten maken zulke fouten niet.

Pearl Harbour aanval van Japan in 1942, was ook bekend bij de USA. Men liet het gewoon gebeuren., to hel met de mariniers, meer dan 3000 die stierven…
9/11, was ook bekend al een half jaar daarvoor. De smerige moordenaars aan de top interesseert het lijden wat ontstaat bij de mensen door zo’n eigen gefabriceerde aanval geen ene sikkepit.

Dat gedrag zie je ook in Nederland. Wat de 4 Rutte kabinetten voor een leed veroorzaakt hebben, met hun pedofielen gedrag, hun visserij en landbouwbeleid, hun stikstof en klimaat hoaxen.
Het is hen allemaal WURST.

De grote moordenaar Netanyahu kreeg ook direct de steun van onze pedofiel. Maar dit keer gaat het joden spelletje niet op. Het was te doorzichtig. De opzet is Israël uiteindelijk te vernietigen, zodat zij hun heil moeten en kunnen zoeken bij een betere plek, namelijk de Ukraine.

Zelfs de UN heeft de reactie van Israël, het plat bombarderen van de bevolking van zo’n 4 miljoen Palestijnen, die geen kant uitkunnen, ernstig veroordeeld.
Het is pure genocide en zal daardoor ook afgestraft worden.

Het moorden gaat door. Daar zijn beide partijen in getraind
De ene moord lokt de andere uit. Niets nieuw. Rotterdam werd plat gemaakt, de Duitse stad Dresden werd ausradiert. Essen, Oberhausen, Dortmund, kortom de “kolenpot” werd plat gegooid en ook Berlijn moest er aan geloven tijdens de tweede wereldoorlog.

Afspraken werden gemaakt, maar beide partijen vegen daar hun kont mee af., zoals altijd gebeurd in zulke situaties…..
Schuldigen worden nooit gestraft.
Oja, laten wij ook niet Hiroshima en Nagasaki niet vergeten.
Die genocide is ook nooit afgestraft….

GTB.

 

GTB nieuws 13 oktober 2023

 

Okt. 13, 2023
GTB 1022.

VALSE VLAG OPERATIE GOED VOORBEREID,…MAAR….

WIJ HEBBEN VERSCHILLENDE WOONGEBOUWEN GEZIEN DIE NAAR BENEDEN GINGEN DOOR GERICHTE DEMOLITION.

Dus niet met raketten maar reeds eerder aangebracht dynamiet.
Dus demolition. Dat is pure moord en geeft te kennen, dat men van de aanval afwist.
Dan het gemoord van de uitbrekende Palestijnen.. wel eens gehoord van Romeo’s…wel ongetwijfeld zullen er opgeleide moordenaars tussen gezeten hebben om geweld misdaden te ontketenen, onder de ogen van de camera’s en die de aandrijvers zijn van nog meer moorden.

Dat is vaak de truc met de hoed. Wij hebben dat ook bij de politie in Nederland gezien, die mistanden en aanvallen creëerden, zodat de politie er gelijk bij de protesters op kon slaan.
Verder de klaargezette tanks voor Libanon en de beschietingen die men op Hezbollah uitvoerde en de aanvallen op de Golanhoogten, bewust Seria uitdagen om te reageren.
Dan de blokkering van de lijnen van Netanyahu, zodat anderen, die oprecht hem wilde waarschuwen voor een aanval er niet doorheen konden komen.

Dan de Amerikaanse battle groep die al in de Middellandse zee was, dus vlak bij met hun grootste vliegtuig carrier.
Een doortrapt spel. De Cia zorgde voor Amerikaanse wapens via de Ukraine en via Iran, waar Hamaz mee volgepropt werd.

Turkije echter dekt Hamaz en dat kan natuurlijk niet. Dat is een NAVO land, wat een ander NAVO land waarschuwt ( USA ) zich erbuiten te houden. Dat is een probleem want NAVO is Cabal, is Netanyahu. Daarom houdt de NAVO nu een urgentie vergadering. Maar Turkije laat zich niet dreigen. En uitzetting uit de NAVO zal de NAVO ernstig verzwakken, aangezien Turkije het tweede grootste moderne leger heeft van de NAVO.

Maar niet alleen Erdogan, doch ook de overwegend moslim bevolking van Turkije is de straat opgegaan om hun steun aan de Palestijnen te betuigen.

Dus Erdogan kan niet anders en zit klem, anders kan hij wel inpakken. Egypte sluit zijn grenzen, daarmede de moordpartijen op de Palestijnen te laten plaats vinden, waardoor de haat van de moslim landen een grotere impact heeft, en derhalve ook hun reacties op het geheel.

Een ding is duidelijk. Niemand trapt nog in het gelieg en bedrieg van Netanyahu. Zijn dagen zijn geteld…..
Ook de Israëlische bevolking wordt het langzaam duidelijk dat er iets niet klopt in het grote verhaal.

GTB.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.