GTB nieuws 14 oktober 2023

 

Okt. 14, 2023
GTB 1023.

DE GROTE LIJNEN BEGINNEN ZICH DUIDELIJK AFTETEKENEN.

Gaza moet plat, de bevolking eigenlijk dood, maar dat kan niet.
Dus jaag hen de woestijn in, dan kun je later als overwinnaar voedsel en water uitdelen. Dan ben je een brave borst.
Maar het spel is duidelijk. Gaza houdt op te bestaan.

De Westbank is al van binnenuit opgevreten. Netanyahu weer vast in het zadel, dus de dictatuur wordt ingevoerd. Het leger gehoorzaamd weer. En alles wordt goed.

Welnu als Iran, Egypte, Libanon, Jordan Seria en Irak naar de wapens grijpen, dan is Israël van de baan en dan vluchten de Overblijvers naar de Ukraine. Dus nog meer Chaos.

America begint te dreigen en Turkije begint ook te dreigen. Iran staat klaar , tot de tanden toe bewapend, om mee te gaan doen. Want ook daar is de Cabal aan de macht.

Waar blijft Rutte. Want laten wij wel wezen, zij doen in het midden oosten niets aan de stikstof, aan de CO2, aan hun voetprint, aan hun klimaat doelen. Rutte dat kan toch niet . Dat zijn zware misdaden op die gebieden die gepleegd worden. En elke Israeli en Palestijn heeft een voetprint van hier tot Timboektoe toe. Wat moeten wij nu daarmee Rutteboy, pedofieltje van me,
Wat is dat moeilijk.!!!! Heee….!!!!

En kijk is naar die geweldige bosbranden die de NWO met Schwab, je vriend, aan kop aan het doen is. Heb je hem al verteld over de boeren, die de koeien teveel laten scheten, weet Schwab dat. Vertel hem over Hawaii, waar ze de boel met lasers in brand steken. En al die branden die de NWO heeft aangestoken in Canada met lasers. In Griekenland, in California, waar alleen de huizen branden, de rest was zeker nat….de ene voetprintkloot na de andere, Ruttetje wat doe je daarmee. Je staat achter Israël!!!!

Hoe bedoel je dat nu weer. Wil je je achter Israël verschuilen ?
Of wil je met ze mee vechten, heb je daarom je presidentschap opgezegd soms…? Of ga je naar Turkije, dat deed Demmink ook.

Die was er gek op, op Turkije….of ga je de onderste steen naar boven halen van de MH 17….. het halve vliegtuig lag na 5 maanden nog te Rutte op het velt. Volgens mij ben je nog steeds die onderste steen aan het zoeken. Het kan natuurlijk ook zijn dat je hem al stiekem hebt gevonden en hem stilletjes hebt begraven. Wie weet het nog? Dat kan je je niet meer herinneren zeker…..
Maar een ding; de smeerlap en misdadiger Netanyahu wordt bespeeld , ga dat maar eens uitzoeken….

GTB

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.