GTB nieuws 15 tot 20 oktober 2023

 

Okt. 15, 2023
GTB 1024.

VERTALING INFO BENJAMIN FULFORD.

Ze weten allemaal dat een oorlog in Israël niet gewonnen kan worden. Militaire berekeningen, oorlog spelletjes en veronderstelde oorlog simulaties en inschattingen door de CIA, Het Pentagon, de M I 6, em Netanyahu, Zij kwamen allemaal tot dezelfde conclusies;

EEN OORLOG IN ISRAEL KAN NIET GEWONNEN WORDEN…!!!!

De huidige situatie;
De Deepstate CIA Pentagon heeft het OK gegeven aan Israël een paar dagen lang de Gaza Strip te bombarderen, als een wraakneming. Maar daarna moeten de dingen kalmeren en een geheime vrede gesloten worden en daarna een openbare vrede.

>De USA heeft geen wapens meer, NATO kan geen wapens geven.
>Iran is de laatste 20 jaar wapens aan het verzamelen en heeft een niet te begrijpen hoeveelheid raketten en minuties.

>Rusland is in stilte Iran aan het steunen net zoals Turkije( NATO is in paniek over Turkije, die de Palestijnen steunt. Turkije heeft de laatste 2 jaar wapens aan de Palestijnen geleverd.— deze informatie kan officieel niet naar buiten komen daar het Chaos schept tussen de NATO leden, die Israël supporten.
>Iran wordt zwaar gesteund door China en ontving lange afstandsraketten in de laatste 5 jaar en Saoedi Arabië heeft een verbond met Iran en samen controleren zij een groot deel van de wereld olie productie en leveren aan 80 landen en deze landen zijn afhankelijk van de olie en het gas en zullen de zijde van Iran kiezen in een conflict . Zij zullen niet de kant van de USA en Israël.

Het grote nieuws was, dat Netanyahu , de Mossad, MI 6, en de Eliten wisten dat de aanval zou komen….maar zij hopen dat Netanyahu door de aanval nieuwe wetten kan maken en de opkomende Coup opstand kan voorkomen, die de laatste drie jaar aan het groeien is.. En die Coup was gepland door de militaire zijde van de White Hats., die de Plandemic wilde openbaren..De dodelijke vaccinaties en Israëls grote financiering van de vaccinaties en de wereld banken, die de plandemic financierden( Wall Street is joods Israëlisch geld en zij controleren grote delen van de sociale media en financierden de USA Militair Industrial Complex met de Rockenfellors en Eliten.)
Wordt vervolgd

GTB.

 

GTB nieuws 16 oktober 2023

 

Okt.16, 2023
GTB 1024 B

VERVOLG VERTALING INFO BENJAMIN FULFORD.

De Mossad hoopt dat deze huidige AANVAL van Hamaz tot nieuwe wetten kan leiden en tot nieuwe rechters met absoluut nieuwe militaire codes, die kunnen leiden tot gevangen neming van White Hats militaire commandanten in Israël, die achter de opkomende geplande Staatsgreep staan.
In de USA weten zij, dat Iraanse extremisten en Hamaz en Al Qaeda extremisten en ook andere Midden-Oosten groepen in
de USA zijn.

> De White Hats Militairen zijn zich daarvan bewust, dat dit aan het gebeuren is.
Achter de gordijnen ;
> de groeiende en opkomende civiele onrust In de United States met terroristische aanvallen zullen leiden tot een Congressioneel Onderzoek, DAT WIL LEIDEN NAAR OBAMA… DE UN …. EN. SOROS.
> Wall Street is financieel de Iraans extremisten aan het helpen en andere extremistische terreur groepen om de USA binnen te komen en Chaos te veroorzaken.

>> Grote, zeer grote Paniek in de USA ( De UN…/ CIA../ ELITEN,
DE ROCKEFELLORS, DE ROTHSCHILDS ETC. ETC. hebben lang gepushed naar Wereld Chaos en oorlogen, zodat immigranten met tientallen miljoenen de USA kunnen binnen stromen en ook Chaos veroorzaken. Een burgeroorlog zal leiden tot de president van de USA volledige bevoegdheid geeft aan de UN ( Cabal) en tevens ook het Commando over de US militairen zal overdragen aan de UN…<<<< Dit is lang het plan geweest , inclusief de Plandemic om de volledige economie van de derde wereld landen te vernietigen. De Lockdowns hebben verschillende derde wereld landen vernietigd en de immigranten kregen geld via de achterdeur van de UN. En DNC.
SOROS// Deepstates Eliten > WEF ….. DAVOS.

>>>> Deze Deepstate gebeurtenissen zijn allemaal gepland geworden…..>>>>>maar het US Militaire Command van de White Hats in de Cheyenne Mountain is helemaal op de hoogte van dit verraad.; wereld misdaden tegen de mensheid zoals de Pandemic, de Virus vaccins, de pushed oorlogen etc. etc…..

DE WERELD ALLIANZ IS GOED OP DE HOOGTE VAN WAT ER GEBEURD>>> EN>>>>MILITAIRE OPERATIES STAAN KLAAR, OM DE INSTORTING VAN DE DEEPSTATE PLANNEN TE VEROORZAKEN IN DE LAATSTE ANDERHALF JAAR VAN DE ALLIANZ OPERATIES.
DEZE OPERATIES HOUDEN GAME THEORETISCHE OPERATIES IN.( wat betekend… ; de White Hats laten de Deepstate hun laatste kaarten verspelen…. alles wordt opgenomen in de Militaire opnames en open gezette vallen, om de deuren te open naar de 11.3 Oorlogswetten veroordelingen. ( GTB ; via militaire tribunalen)
(Einde vertaling van Benjamin Fulfords bericht).

GTB..

 

GTB nieuws 17 oktober 2023

 

Okt. 17, 2023.
GTB 1025.

ISRAEL, ISRAEL. , WAAR BEN JE IN GODSNAAM MEE BEZIG.??

Ben je Warschau, Polen vergeten…????
Het Getto van Warschau… daar waren vele Joden in opgesloten, door de Duitsers.
Het was het Gaza van de tweede wereldoorlog. De Nazi’s hadden volledig controle over het Getto. Toch ontstond er verzet. Steeds legden nazi soldaten daar het loodje. De Duitse straf expedities en represailles maakten niet veel indruk. Uiteindelijk werd besloten geen gas, geen water geen elektriciteit en geen voedsel. Iedere Jood die trachtte te ontsnappen werd gekilled.

Uiteindelijk besloten de Duitsers het gebied muisdicht afte sluiten en volledig plat te bombarderen……
Gaza is een copie van het Getto van Warschau. “L’histoire se rep^ete…..”. “de geschiedenis herhaalt zich”.
Het is de grootste koloniale schande, ooit gepleegd door een volk. Het Getto van Warschau was een paar jaar. Gaza gaat over een periode van tientallen jaren……

Nog wel het “uitverkoren” Herren Volk van Israël, geleid door de satanische Khazarian Cabalisten, de aanbidders van Lucifer, die ook de rest van de wereld aansturen, deed dat …….tot nu toe….,!!!

En die willen nu hun zogenaamde kracht laten zien. Het is omgekeerd ; Goliat tegen David. Het Karma is aan het werk. De leugens achterhalen de geschiedenis. Ik heb altijd sterk getwijfeld aan die verhalen van de 7 plagen, de uittocht uit Egypte, het verzuipen van de Egyptische troepen in de rode zee., het verdraaide verhaal van aanwijzen van de plek waar water uit de rots kwam. Het 7 maal om Jericho en het gezeik over Sodom en Gomorra. Lotte en de zout zak.

Kijk, God moord niet, God straft niet, God is de liefde in ons….de godskern, die alleen het goede in ons leidt. Dus al dat geklets van God straft, God houdt onze wapens vast, God kills. Met een kakebeen laten zij ons geloven dat er 1000 Palestijnen gedood werden…..????

Het is om te kotsen, wat wij er allemaal van maken, en wat ons voor gehouden wordt.
En de grote meute weet niet beter. Die hebben het met de paplepel ingegoten gekregen. De hele geschiedenis van de mens is gelogen. EN ALS ZIJ DE EUVELE MOED HEBBEN OM Gaza binnen te gaan dan wordt Israël zelf een Getto a la Gaza.!!!!!

Dan zou het wel eens kunnen zijn dat de voorspelling van tientallen jaren geleden uit komt en dat is dat “Parijs het nieuwe Jeruzalem wordt……!!!”

GTB.

 

GTB nieuws 18 oktober 2023

 

Okt .18, 2023
GTB 1026.

HAMAZ, HET GROTE VRAAGTEKEN…..

Uit het hele gebeuren is veel aftelezen. Hoe kon Hamaz weten, dat de hekken van het Getto Gaza open gezet werden…????
Daarom moeten wij even een beetje terug in de tijd.

1987. De PLO (Palestijnse Liberation Organisatie) onder leiding van Arafat werd steeds gevaarlijker. Dus was het zaak de verdeel en heers techniek in te richten. Dus de Mossad met financiële dekking van Rockenfellor groep en dergelijken liet Hamaz ontstaan als tegenhanger van de PLO. Het was een erg agressieve club en kreeg veel aanhang. Dus een perfecte controlled oppositie van Israël, wat niemand wist.

Dus in feite Hamaz wordt aangestuurd door Netanyahu, de Cabalist EN VOEREN DUS ALLES UIT WAT NETANYAHU BEVEELD.
Daarom is dit een perfect opgezette valse vlag operatie. Daar aan kun je ook weer zien, dat er geen rekening wordt gehouden met eigen burgers.

Moord hen zoveel mogelijk uit, dat is de opdracht die Hamaz mee krijgt, des te gruwelijker, des te beter. Dat hebben wij ook gezien bij 9/11. Maakt niet uit 3000 of 4000 doden … destemeer des te beter.

Maar al is de leugen nog zo snel….. zij maken fouten. Raketje op een vol ziekenhuis… hupla… Maar zo sterk zijn de raketten van Hamaz ook weer niet…..en Wij, Israel, hebben toch de steun van de rest van de wereld. Elke raket op onschuldige burgers brengt nieuwe klokkenluiders. De mensen intern, die achter de opdrachten zitten, die het moeten uitvoeren, krijgen steeds meer last van hun geweten,
. De pure sacrefice aan beide kanten is een ode aan Lucifer…
Veeg Gaza leeg. Doch die vlieger gaat niet meer op .

Het begrip en slogan van vroeger “vuile rot Jood” keert weer terug in alle landen. Dat kan de Khazarian Mafia niet schelen.
Maar het is een aanfluiting van de eerlijke joodse mens, die weer teruggeworpen word door de wereld, als slecht bekend staand volk. Terwijl zij hetzelfde zijn als alle andere mensen. De verdeel en heers techniek graaft zich verder in…. verschrikkelijk. Zij zijn ook de dupe, de slachtoffers van een niets ontziende groep van moordende Khazarian Cabalisten. Dat is ook related aan de smerige manier waarop men de wereld financieel onderdrukt. De Rockenfellors, de Morgan’s, de Chase, de Rothschilds, allemaal joden, Khazarian joden in de volksmond, terwijl zij dat in principe niet eens zijn.

De smerige romeo technieken keren zich nu tegen Netanyahu.
Men heeft hem door. En daarmee is zijn lot beslist.
Hopenlijk houden de Arabische landen hun woede in en beheersen zij zich….anders loopt het echt fout….. en blijft er van 9 miljoen onschuldige burgers niets meer over….
niet helemaal onschuldig, want zij hebben de onderdrukking en verslaving van een ander volk door hun leiders toegestaan……!!!!!

GTB.

 

GTB nieuws 19 oktober 2023

 

Okt. 19, 2023
GTB 1027…

HET GELIEG EN BEDRIEG AAN BEIDE KANTEN.MET DEZELFDE BAAS.

DE VALSE VLAG AANVAL IS EEN FEIT. dat betekend dat Netanyahu zelf met zijn militaire Mossad tak heeft bepaald, wanneer Hamaz mocht uitbreken. 500 tot 700 Hamaz strijders
komen plotseling naar buiten met de opdracht zoveel mogelijk slachtoffers te maken. Zij weten niets van het opzetje van Israël.

De Israëlische militairen, die de opdracht hebben gekregen terug te trekken naar de Westbank weten ook niets. Want in de ijzeren vuist weten alleen wat lnsiders , die het moeten weten wat er gaande is ( op basis van who needs to know.)

Het motto dat er wat eigen mensen opgeofferd worden, al zijn het er duizenden, het grote geheel, om de vernietiging van het Palestijnse volk te bereiken is logisch.

Maar Hamaz en IDF (Israëlische Defense Force) hebben dezelfde Baas. Dus het afschieten van de raket op het ziekenhuis heeft het doel Israel te vrijwaren van volkeren moord, genocide…..want zij blemen Hamaz….
Maar zij hebben het OK gekregen van de USA om een paar dagen GAZA te mogen bombarderen als wraak waarneming.

Dus het platbombarderen van de GAZA burgers, dan maakt een ziekenhuisje echt niets uit. Het fabeltje van chirurgies te werk gaan is onzin. Demolitions van woonblokken van onderaf en een niets ontziende raket regen van boven. Dat werkt echt effectief
Terwijl na zulke bombardementen opnieuw de mensen in elkaars haren zitten. Israël heeft het excuus al gecreëerd, ( wonderbaarlijk alles op film ) dat was bij 9/11 ook.

En onderling nu vechten wie heeft de schuld. De enige opdrachtgever blijft gevrijwaard, en die blijft echter nu buiten schot, want het is zogenaamd moeilijk te bewijzen.

Alles wordt door satellieten geregistreerd. De grote boys weten het, maar vertellen ons niets, net zoals bij de MH 17 en het verdwenen Maleisië toestel.

Het zijn de laatste stuiptrekkingen van de Khazarian, Cabal Maffia
Voor het einde van het jaar is het afgelopen, dan zijn de wapens ingeleverd. Voorlopig althans…Je weet het nooit ….
EN ER KLOPT IETS NIET. 500 doden op een parkeerplaats van het ziekenhuis. ??? Er is niet eens een krater van 3 bij 10 meter van de inslag….? Klopt die 500 wel…?
Zelfs nu zijn ze toch weer aan het rotzooien, de smeerlappen….!!!!

GTB.

 

GTB nieuws 20 oktober 2023

 

Okt. 20, 2023
GTB 1028.

HET EINDE VAN HET GROTE SPEL….EXODUS KHAZARIAN MAFIA.. (1.)

DE INSIDER EN WERELD JOURNALIST EXPERT BENJAMIN FULFORD LEGT DE VINGER OP DE JUISTE PLEK…..

De gijzel name van de Khazarian maffia in Israël is een duidelijke poging om aan juridische vervolging te ontkomen. Men probeert nog steeds een derde wereldoorlog te starten via dit geschapen conflict. Doch deze acties zijn gedoemd te mislukken.

Een duizenden jaren onderdrukking en verslaving van het Israëlische volk komt ten einde. De wanstaltige Davidster, is een aanfluiting van David. Uit de geschiedenis en De Torah rollen blijkt geen enkele keer over de Davidster gesproken te worden.

Wel wordt hij ( de ster) beschreven in de ACTS 7 : 43 en AMOS 5 : 26 van de sacrificial Kult van Molech en Satan, waar het lucifersymbool verborgen werd in de bovenste driehoek van de ster……

( GTB ; Dus de Jodenster is eigenlijk het symbool van Molech en Satan). Dit alles is te lezen in de recentelijk teruggevonden 2000 jaar oude boeken, die in Syrie ca.2000 jaar geleden zijn gestolen geworden.

De Turkse Politie confisqueerde Torah Scrolls, gedecoreerd met Satanische Illuminatie symbolen, die gestolen waren.
Nadat onderzoekers nauwkeurig een Scroll uitplozen, ontdekten zij een afbeelding van een Ram’s kop binnen een, wat bleek een pentagram te zijn.

Er zijn meerdere Torah’s gevonden in 2018 in Syrie met Satanische symbolieken. Baphomet, illuminati driehoeken met dat alziende oog, de bloedlibel, slangen, kaballah handseinen,
Uilen en vele anderen dingen
Note; de Rockenfellors zijn afstammelingen van de Syrian Joden.
Deze Kult nu neemt gemeenschappen over en dwingt ze voor hen te werken tegen de interest in van hun eigen volk.
Om dit te begrijpen , het volgende;

De wesp en de rups…. de wesp neemt de hersens over van de rups door vreugde veroorzakende chemicaliën in de rups te injecteren om hem zover te krijgen dat hij de parasieten van de wesp accepteert. De parasieten maken de rups vet, totdat de rups klaar is om hem helemaal leeg te zuigen, voordat zij naar een andere rups gaan.

Dat is precies wat er nu aan het gebeuren is in de USA en in een aantal andere westerse landen. ( EU )
(GTB; de telefoon, de netflix, de sportwedstrijden, voetbal, races , mc donals, KFC, labtop, pc’s ; de zoethoudertjes en blij makertjes van de tv.—- daartegenover kabinet Rutte , VVD en controlled oppositie, langzaam kleden zij U uit, beperken uw vrijheid, nemen U sociale wetten af, wurgen U langzaam door zware beperkingen; onder het mom van CO2, klimaat, niet bestaande covid… dat is het patroon… herkent U de wesp…? Samen met zijn parasieten…????
Het verhogen van belastingen op alle gebieden kortom het LEEGZUIGEN IS BEGONNEN…..!!!!! En loopt al een aantal jaren…

Wordt vervolgd.

GTB.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.