De stilte

 

Als je een krijgervrouw onderschat, Je zult er zeker spijt van krijgen. Je zult het zien.

De laatste maanden is het erg stil op mijn website vanwege vele mensen in mijn omgeving al jarenlang wisten wie ik was, zoals mijn familie en vrienden. Vanaf mijn geboorte hebben ze mij op allerlei manieren weten te onderdrukken en gaven ze altijd aan dat ik niks zou kunnen bereiken, ik zou niet mooi zijn ect. Op allerlei manieren werd ik als anders gezien door ze, en niet begrepen.

Ik heb er al eens over geschreven hoe ik jarenlang behandeld werd en de laatste maanden nu echt iedereen waarmee ik omging ook wordt benaderd en die ook nu tegen mij keren omdat ik 1 van de 144.000 uitverkorenen van God ben.

iedereen

Iedereen heeft met elkaar contact en proberen mij al maanden aan te rijden en ook in mijn jongere jaren hebben ze mij vaak ook weten te vergiftigen in mijn eten toen ik klein was. Mijn moeder vertelde mij altijd dat ik bronchitis had en kreeg elke dag een medicijn ook en dat bleek ook gif te zijn, elke dag probeerde ze mij te vergiftigen ook met medicijnen.

Ik weet niet of er mensen mij van mijn website mijn facebook lezen, sinds begin januari vertel ik wat de mensheid mij jarenlang hebben aangedaan en wat ze afgelopen maanden aan het proberen zijn om mij om te kunnen brengen, maar ik ben God zo dankbaar dat hij mij altijd, en elke dag weet te beschermen en te redden, ook als ik werd vergiftigd door mijn familie en zelfs artsen die meewerken om mij om te brengen werd ik beschermd door god..

Vanwege ik nu de waarheid vertel wat ze mij jarenlang aangedaan hebben, willen ze natuurlijk van mij af en vandaar dat ze nu op allerlei manieren mij willen ombrengen..

Mensen die ik niet eens ken

Ik liet vorig jaar ook een hondje van iemand iedere dag uit en elke keer als ik dat hondje uitliet waren er zelfs vreemde mensen die allemaal mij in de gaten hielden waar ik met het hondje liep en maakte foto’s en filmpjes van mij, allemaal zijn de lid van een groep met allemaal mensen uit mijn omgeving en ondertussen ook veel verder die mij allemaal dus dood willen hebben, omdat ik mijn licht uitstraal naar al die mensen en hun hierdoor getriggerd worden en dus haat creëren naar mij en ik alleen maar hoop dat hun zelf ook hun licht gaan vinden, maar helaas de haat is echt extreem.  Als ik dan klaar was met de hond uitlaten wilde ze mij vaak aanrijden als ik naar huis aan het fietsen was en kreeg k vlees mee waar gif in zat..

Overal zag ik de mensen hoor met hun telefoontje appen als ik voorbij ging, echt heel bizar dat mensen die ik niet eens ken al meteen een oordeel over mij hebben dat ik een slecht persoon zou zijn..

 

Mijn licht

Mijn licht schijnt al vele maanden en wordt met de dag nog feller en dat creëert helaas veel haat bij mensen, ik heb de afgelopen 2 jaar namelijk zelf mijn eigen weten te helen met meditatie, omdat alle mensen die mij zo naar behandeld hebben en mij nooit goeie zorg gaven met waar ik hulp om vroeg moest ik wel zelf aan de gang gaan met mijzelf te helen via meditatie.

Waarom ik nooit goeie hulp kreeg vond ik altijd heel vreemd, maar nu is dat heel duidelijk want ze deden er alles aan zodat ik niet zou ontwaken met wie ik was. Zo schreef ik toen een bericht over de hulpverlening wat faalt in 2015 toen ik voor mijn seksuele problemen geen hulp kreeg en ze alle afspraken ook hadden geannuleerd en dat ik te horen kreeg dat ze mij niet konden helpen, de huisarts of mijn moeder hebben dat geannuleerd, want ik mocht niet ontwaken met wie ik was.  Zo erg is het dat als je 1 van gods uitverkorenen bent dat ze op allerlei manieren je licht willen doven en nu ik dus mijn verhaal deel willen ze je monddood maken..

 

Het zijn aardig wat om alles te lezen en te kijken, zitten ook filmpjes bij die ik gemaakt heb om de mensen te laten ontwaken met hoe de wereld in elkaar steekt en hoe ziek het daadwerkelijk is in deze wereld..

 

Mijn berichten van facebook wat ik deelde over wat mij is overkomen

 

Bericht van 30 december 2023:

STIL BEN IK NIET MEER!!
Dit artikel schreef ik in 2015 over de hulpverlening!!
Wetende al een tijdje dat familie, vrienden, artsen, psychiaters ect allemaal meewerkte dat ik jarenlang hulp vroeg om de psychische problemen die ik had doordat vele zwarte magie, stagnatie spreuken gebruikte om mij depressief te houden en dat ik ook tijd had dat ik het leven niet meer wilde door alle strijd in mijn leven vanwege de duister die mij zoveel ellende toe wenste, ook vele onrecht heb ik aangevochten met instellingen die fraudeerde met pgb fraude en bewindvoerders die juist de geldproblemen nog erger maakte, maar ik weet dat alles en iedereen samen werkte en er allemaal ook voor betaald zijn..
Er zijn zelfs mensen die naar mediums gaan met foto van mij en dat ze vragen of de medium ook nog zwarte magie ect kan doen op mij.. Hoe ziek is dit systeem, gelukkig werkt de medium niet mee vanwege die zien wie ik ben en dat ze wel oppassen om hieraan mee te werken met wat hun doen..
Doen ze net alsof ze je willen helpen dat je dus hulp krijgt psychisch en achter je rug om alles annuleren, maar zoals vele zien heb ik niet opgegeven en zien ze hoe sterk ik ben en ze ook duidelijk gezien hebben dat ik alles aanpak van onrecht dus wetende dat ik niet zomaar opgeef!!!
Deze strijder is sterker dan je denkt!!!

Het jaar 2023

2023 was een apart jaar wetende hoe corrupt alles is in deze wereld en ook hier in mijn omgeving dat zelfs familie en vrienden niet te vertrouwen zijn.. Dat vooral mijn familie al jarenlang wisten wie ik was en artsen en psychiaters en rechters ook en dat ze allemaal daarom meewerkte zodat ik maar niet mocht ontwaken met wie ik dus ben daarom kreeg ik veel te maken met onrecht, maar als je door god altijd al beschermt bent en dat hij mij altijd heeft gesterkt zodat ik al die onrecht in mijn leven dus aankom en mijn vijanden even liet weten dat ze met mij niet kunnen sollen!!
Ze balen flink dat ik weet wie ik ben!!
Triest dat het zo moet dat zoveel mensen mij niet het licht ook gunnen en mij allerlei manieren tegen hebben willen werken waar is hun hart??? Hebben ze geen besef met wat ze doen!!
Daarom was dit een apart jaar en het heeft mij alleen maar sterker gemaakt met wie ik ben.. Mensen hadden niet verwacht dat ik dit leven die ik had zou redden, maar zie hier!! Ik ben ready voor 2024!!!
Verder wens ik iedereen die mij lief heeft een mooi en gezond 2024 en ook mijn haters ik wens jullie ook de beste wensen voor 2024 want ik heb dat goeie hart die iedereen lief heb ook al ben je mijn vijand, zo ben ik nou eenmaal.. en haters zoek je hart op, ook jij kan je eigen licht vinden

 

Bericht van 31 december 2023 wat ik plaatste op facebook

 

Weet je wat het ergste is als je de generatiebreker bent van de familie, dat je alle vloeken die generatie na generatie aan het verbreken bent zodat de familie naam straks weer gezuiverd is en de familie mij hiermee lastig valt om mij wat aan te doen.. ik zuiver juist de familie naam!!! Laat dat even duidelijk zijn!!
Familie en mensen die mij het licht niet gunnen, ik heb heel wat werk verricht om alle generatievloeken te verbreken die generatie na generatie gaande is in onze familienaam!! Niet alleen de kant van de Vries maar ook de kant van mijn moederskant!!
Ik heb de afgelopen 2 jaar veel heling gedaan voor de hele familie naam want je geneest niet alleen jezelf, maar je hele familie naam daarom ben ik de karmadrager die hiermee iedereen verlost van de karma in de familienaam.
Ik genees de cycil de doorbreken in de familie wat generatie op generatie gebeurde. Generatie op generatie is er veel gebeurd in onze familie naam en ik ben juist diegene die dat heeft gestopt. Zoals de misbruik wat generatie op generatie gebeurde, en nog veel meer gebeurde generaties lang.
Ik ben op aarde gekomen om dit dus te stoppen en de generatie die nu gaan komen geen vloek meer hebben

Karmadrager

.
Doordat ik de karmadrager was van de familie zagen ze mij als de zwarte schaap van de familie en hebben ze vele spreuken op mij gedaan met zwarte magie, dood wensen en stagnatie spreuken.
In mijn hele leven had ik met heel veel onrecht te maken
De laatste 2 jaar heb ik veel heling gedaan en hierdoor ben ik in een heel eenzaam pad beland. Ook al heb ik weinig mensen/vrienden om mij heen gehad omdat mijn familienaam de mensen zijn die mij al heel lang bespot hebben met dat ik nooit goed was en niks zou kunnen en ik zou niks bereiken in mijn leven volgens vooral mijn moeder.
Mijn hele leven was ik al verstoten vooral van de familie kant van mijn moeder, die kant was echt het ergste..
Weet je wat nog het ergste is dat toen ik een relatie had dat mijn moeder zelfs mijn broertje opdracht heeft gegeven om mijn ex met een bierpul te slaan, waardoor hij een flinke geldboete kreeg en een taakstraf en mijn moeder dat zielig vond en heb daardoor mee nam een weekend naar London, dit kan je alleen maar doen als je zelf de opdracht hebt gegeven om dat te doen..
Mijn moeder heeft echt op de meeste zieke manieren mijn leven verziekt.. Hoe kun je zo zijn..

onrecht

De vele onrecht wat ik jarenlang aan moest vechten zoals de zorginstellingen die fraudeerde met pgb van onderbedeelde waardoor ik ook veel in de kranten stond toen ik dat zooitje aanpakte en bewindvoering die juist nog meer schulden maakt van je financiën, alles pakte ik aan vanwege ik niet tegen onrecht kan.
De jarenlange depressies dat in 2002 begon en ik toen de diagnose kreeg zwaar depressief in Den Haag en ik het verder maar uit moest zoeken verder geen hulp ervoor.. En dan opvangen van tehuizen voor mijn 18de jaar elke keer ging ik weer met mijn tasjes naar de volgende opvang, en ergste is nog dat mijn moeder ook wist dat ik op straat sliep in de periode in Den Haag dat ze mij niet terug in huis nam ofzo.. pas toen er een moment was dat ik vele blauwe plekken vaak had en mijn moeder dacht dat ik toen ernstig ziek was alleen dan had ze mij in huis genomen, wetende dat ze mij dan zeker had vermoord met wat ik nu allemaal weet wat mij is aangedaan mijn hele leven..
De afgelopen maanden heb ik vele contacten gestopt vanwege ze mij dingen wilde aandoen, waar ik al over schreef op facebook en ook op mijn blog heb ik daar over geschreven. De maskers zijn van vele vrienden afgegaan, de ware aard van hun is zichtbaar geworden. Hoe triest is het dat zulke mensen je wat aan willen doen en alleen maar omdat je liefde laat zien aan de mensheid en hun je dat niet gunnen?
Ik zie in dat al deze mensen niet horen bij mijn pad waarin ik verder ga, ook al heb ik veel van de mensen gehouden waarmee ik omging, maar helaas is het nu de tijd voor mij om verder te gaan.
Ik ben niet niet meer de persoon waar over je heen kunt lopen.. Jarenlang konden ze dat en daardoor was ik te lief.. Was er ergens hulp voor nodig… Wie komt er opdagen Ik..
Behandel mij met respect dan behandel ik jou ook met respect..
Ik heb de mensheid lief, en daarom is het belangrijk voor iedereen die nu zoveel haat heeft om ook jullie hart te vinden, want ik weet dat er bij jullie allemaal in je hart een liefde is die groter kan worden dan de haat die jullie nu hebben..
Laat ook jullie hart stralen, dat kunnen jullie ook ❤
Fijne jaarwisseling iedereen, hoop dat 2024 een jaar van iedereen lief hebben zal zijn…
Ik ben sterker dan ooit!! Mensen kunnen mij niks meer doen!!! Ik weet wat iedereen gedaan heeft!! Ik laat niet meer met mij sollen!! Het is klaar met iedereen! Iedereen heeft meegewerkt en dan doen alsof ze van niks weten..

Bericht van 2 januari 2024

Jarenlang hebben ze me vernederd, op allerlei manieren..
En dat noem je familie en vrienden…
Nu ben ik sterker dan ooit…
Vele wisten al vanaf mijn geboorte wie ik was en daarom werd ik op allerlei manieren vernederd en kreeg ik met heel veel ellende te maken. Het ene was nog niet voorbij of ik kreeg alweer te maken met de volgende ellende kwam op mijn pad..
De duivel dacht dat ze mij wel neer konden halen, maar nee God heeft mij altijd sterk gehouden, ook al ben ik nooit christelijk opgegroeid door het gezin waar ik terecht was gekomen. Vanaf kleins af aan hebben ze mij ook vergiftigd met etenswaar en medicijnen om mij te kunnen doden, maar als God je beschermt dan beschermt hij je ook tegen deze aanvallen van de duister.. Ook al wist ik niet al die jaren dat God mij al die tijd heeft beschermt want als je nooit zo opgegroeid bent heb je daar geen besef van.
Als ik ook terug kijk naar mijn hele leven hoe mijn pad is geweest, heeft God mij keer op keer gered en dat doet hij nog steeds..
Daarom ben ik God zo dankbaar voor alle bescherming die hij mij al die tijd heeft gegeven en dankzij God leef ik nog steeds, want ik had allang dood moeten zijn met wat alle duistere mensen mij hebben aangedaan, keer op keer…
God is goed.. God is mijn redder
Facebook bericht van 6 januari 2024
Ze zijn gelukkig aanwezig..
Zo kreeg ik gelukkig een goed hart van God
Vele mensen zien dat je een goed hart hebt en maken daar misbruik van en gebruiken je alleen maar voor hun eigen gewin..
De mensheid laat hun ware aard zien wie ze zijn..
De maskers van iedereen is afgelopen maanden afgegaan met wie ze daadwerkelijk zijn..
Hoe pijnlijk ook, ik heb ze geprobeerd dat ze hun eigen hart weer te gaan vinden want als je je eigen hart weer op de goeie plek gaat vinden vindt je ook weer de liefde voor alle mensen en verdwijnt de haat en daarmee kan je iedereen weer respecteren hoe de persoon in kwestie is.
Het kwaad wat veel mensen in zich hebben komt van de duivel en dat is een hele slechte raadgever, en ik hoop voor iedereen dat ze die duivel kunnen verslaan in hun zelf want alleen op die manier krijgen we er een mooiere wereld voor terug voor jou, voor mij en voor iedereen, want zeg nou zelf het is toch veel mooier als iedereen elkaar met respect en met liefde behandeld…
Liefde en respect naar elkaar wint altijd van het kwaad

Strijd

 

Welke strijd ik ook in mijn leven had van onrecht, alles pak ik aan en hoe zwart ik ook werd gemaakt door ook toen met de zorginstellingen altijd hield ik mij sterk omdat ik weet dat ik gelijk heb van de onrecht wat toen gaande was, en ook de onrecht wat nu gaande is doordat ik weet wie ik nu ben.
Zo liet ik ook de zorginstellingen weten dat ze niet met mij konden sollen en ik er op een grappige manier mee omging zoals je kunt zien bij de foto dat toen de zorginstelling moest sluiten ik op hun bord bij de werkplek toen meerdere teksten schreef en dat iedereen dus gratis wijn kon gaan drinken vanwege de sluiting van de zorginstelling in Beverwijk.. en kleine wijnglaasjes er boven op plakte 🙂
Mensen die weten dat ik zo rustig ben en ook weten de mensen wel dat ik alle onrecht aanpak en het op een manier aanpak dat je niet verwacht.. Deze kracht komt van God af die mij al die tijd heeft gesterkt want zonder hem had ik dat niet gered..
Daarom ben ik God ook echt dankbaar voor alle kracht die hij mij altijd heeft gegeven vanaf kleins af aan want vanaf mijn jongere jaren hebben ze mij geprobeerd om mij te vernielen op vele manieren..
De afgelopen dagen heb ik een aantal haters die mij vele onrecht hebben aangedaan en waarvan je dacht dat sommige vrienden van je waren verschillende kaarten gestuurd. De ene kreeg een beterschapskaart en de andere love always wins kaarten.
Beterschapskaarten met tekst dat ik de persoon veel beterschap wens vanwege de haat in het hart en dat daarvoor beterschap nodig is om de persoon te kunnen helen.
Ook heb ik aantal personen brieven gestuurd met de vraag hoe het met hun hart vergaat want ook die mensen gun ik dat ze hun hart weer op de goeie plek gaan krijgen. Of iedereen de kaart of brief al heeft ontvangen weet ik niet vanwege wat ik lees over de online kaarten dat dat wel eens vertraagd is vanwege ik op allerlei manieren kaarten, brieven op verschillende manieren verstuur online en zelf geschreven ect.
Ik heb niet alle adressen van alle haters die mij helaas mijn licht niet gunnen en ik weet ook niet precies hoeveel haters ik totaal heb ondertussen, maar ook hun hoop ik dat ze hun hart weer op de goeie plek gaan vinden en dat de haat maar mag verdwijnen want haat is echt een hele slechte raadgever, laat de haat niet winnen in jou hart

7 januari 2024

Wat was ik voor jou?
Ik heb een heel goed hart en sta altijd voor iedereen klaar, heb je hulp nodig.. Wie komt er op dagen ik
Heb je geen wasmachine wie wast je was? Ik
Heb je iemand nodig die je hond uitlaat? Ik
Heb je iemand nodig die oppast voor je hond nodig hebt als je op vakantie wilt of met een verjaardag dat de hond even uit huis moet? Ik
En dan breng ik de hond terug en dan de opmerking van mijn kat Bobbie adopteren? Hoezo dat is mijn kat? Die opmerking wist ik al gelijk genoeg. Ook dat ik toen langst fietste en de andere waar bij je stond mij al raar aan keken.. ik wist genoeg gelijk, maar ik bleef stil want heb nog altijd dat goeie hart.
En dan de hond die ik bijna elke dag ging uitlaten zodat je kan werken? ondertussen allerlei mensen die mij in de gaten houden waar ik heen loop en foto’s van mij worden gemaakt en iedereen elkaar op de hoogte houdt denken jullie nu echt dat ik dat allemaal niet door heb en in het vlees gif stoppen..
Mensen die mij niet eens kennen maken foto’s van mij en hebben al gelijk een oordeel over mij van wat jullie allemaal over mij roddelen..
Ik sta altijd voor iedereen klaar heb je hulp nodig kom ik altijd net als dat er mensen zijn die hulp nodig hebben met hun telefoon of dat ze foto’s over willen zetten op een sd kaart wie komt er op dagen.. ik
Ook ben ik iemand is je wasmachine kapot of heb je er geen ik was je was met liefde en ik vang je op als je geen huis hebt want ik heb ook een tijd iemand in huis opgevangen totdat die persoon een eigen huisje had..
En ook hier een mannetje die ik af en toe mijn laatste euro’s geef wat ik in mijn zak heb zitten vanwege hij vaak niet veel geld heeft om eten te kopen en daarom geef ik dat zodat hij toch wat meer kan halen voor hem en zijn vrouw.. en nu blijkt hij ook met jullie allemaal mee te werken..
Ik heb een tegoed hart en daarmee maken jullie allemaal misbruik van en nu probeer ik jullie harten te laten veranderen in liefde voor iedereen en dat jullie haat maar mag verdwijnen zodat we allemaal naar een mooiere nieuwe wereld kunnen gaan
Zoek jullie hart? Hij is niet ver om die te laten veranderen naar een hart van liefde en geen haat!!
Haat is echt een hele slechte raadgever!!
Stop de haat

9 januari 2024

Jarenlang konden vele mensen mijn energie tappen en nu ik dus voor mij zelf kies en mijn energie niet meer weg geef is er door vele mensen haat gecreëerd naar mij.. waardoor ze vele leugens verspreiden over mij..
Ik heb wat de mensen ook weten zo een rustig karakter en totaal geen haat naar mensen en doordat ze geen toegang meer hebben naar mij is die haat naar mij..
Ik heb zo de mensheid lief en daarom namen ze veel energie van mij af omdat vele ook die rust in zich zelf zouden willen hebben en ik hoop zo dat al die mensen hun haat ook over kunnen zetten in liefde want alleen daarmee creëren we met zijn alle een veel mooiere wereld..

De paniek begon in 2018

 

De paniek van vele mensen begon toen ik mijn achternaam terug wilde wijzigen naar mijn biologische vader…
Ik kan je vertellen dat een achternaam die je wordt gegeven bij geboorte zo belangrijk is om echt jezelf te kunnen zijn, doordat ik jarenlang een achternaam had van mijn stiefvader toen kon ik mijzelf ook niet ontplooien en met toen mijn achternaam dus terug had, begon ik mijzelf meer te ontdekken en raakte ik de depressie ook kwijt en werd ik steeds sterker al in mijzelf..
Ik weet dat vele ouders in scheiding de achternaam van hun kind willen wijzigen naar dan de andere nieuwe vader of naar achternaam van moeder zelf. Vaak als kinderen uit huis worden geplaatst en bij pleeggezinnen worden geplaatst en hun ook de achternaam van het kind willen wijzigen dat dat voor het kind heel schadelijk is want het is zo belangrijk om jezelf te kunnen zijn met wie die is..
Ik ben ook echt nog steeds de mensen dankbaar dat vele mensen gedoneerd hadden zodat ik mijn achternaam terug kunnen wijzigen zodat ik mijzelf terug kon vinden, en ja vele mensen waren toen in paniek stand.. met wetende wie ik nu ben..

Bericht van 9 januari 2024 op facebook

Zo zie ik mij als klein kind aan tafel zitten en wordt ik niet goed aan tafel en wordt het duidelijk dat mijn moeder GIF in mijn eten heeft gedaan omdat ze mij al vanaf kleins af aan al wilden vermoorden.. en niet alleen mijn moeder, vele mensen werken er aan mee!!! Het is echt ziek hoeveel mensen bezig zijn om mij al 39 jaar bijna om mij wat aan te doen zelfs al in de buik van mijn moeder…
Ik was een jaar of 5/6 weet niet meer precies waarvoor ik naar het ziekenhuis moest, mijn zus moest ook en op een gegeven moment viel ik flauw tegen de deur aan in het ziekenhuis ook toen was ik vergiftigd of ik thuis was vergiftigd of in het ziekenhuis maar ik was vergiftigd en daar ging het mis… Alles wordt met de dag duidelijker!!
God is mijn beschermer die mij beschermd en altijd al heeft beschermd en dat nog steeds doet!! Dankbaar dat de bescherming zo duidelijk is.. stil ben ik niet meer!!

10 januari 2024

Als je inziet dat je hele leven een leugen blijkt te zijn en echt iedereen die je kent, familie, vrienden, artsen, psychiaters, gemeente, uwv, politie en zelfs buren alles samen jarenlang gewerkt hebben om mij op allerlei manieren te vernielen.. en daar flink voor betaald zijn en nu ik dus met de waarheid kom en nu ze dus allemaal in paniek zijn en daarom mij op allerlei manieren willen ombrengen… En daar zijn vele al jaren mee bezig wat ze niet lukt omdat God mij beschermt en verzorgd dus dat zal toch wel zichtbaar moeten zijn ondertussen met wat ze mij aangedaan hebben dat met zelfs mij te vergiftigen ik nog steeds leef en welke ellende ik ook had het allemaal aankon.. Dat is de kracht van God in mij al mijn hele leven.
Mijn moeder en biologische vader ook hadden ook ons nooit christelijk op laten groeien vanwege ze wisten wie ik was en ze hadden gehoopt dat ik ook nooit zou ontwaken met wie ik was.
Ook de naamswijziging wat goed gekeurd werd door jeugdzorg want mijn biologische vader wilde dat niet toen maar jeugdzorg gaf toestemming dat te wijzigen, want je eigen biologische achternaam is echt belangrijk om ook je eigen te kunnen zijn, en dus moesten ze onze achternaam wel wijzigen.. Daarom vindt ik het best erg dat mijn broertje en zus hun eigen zelf niet hebbe kunnen ontplooien want hun dragen nog steeds de achternaam van hun stiefvader, waar mijn moeder al 26 jaar al van gescheiden is, dus hun eigenzelf niet zijn. Met je biologische achternaam voel je je meer je eigen zelf en ik voelde me nooit mezelf met de achternaam Hendriks die ik toen had.
Met de achter naamswijziging vond ik steeds meer mijzelf terug en overwon ik de depressies die door spreuken werd gedaan, want sinds september 2018 toen mijn achternaam terug gewijzigd werd ben ik zo flink veranderd en leerde ik steeds meer mijzelf kennen.. Daarom begon bij vele mensen de paniek en als ik zo terug kijk klopt het ook wel dat vele mensen anders begonnen te doen en mij meer in de gaten hielden of ik al wist wie ik was.. Soms snapte ik de blik van mensen niet dat ze zo keken naar mij jarenlang, maar nu snap ik waarom omdat iedereen al wist wie ik was en allemaal betaald zijn om mij te kunnen vernielen..
Gemeente die toen met onderzoeken kwam dat jaar en dat ze me extra belachelijk wilde maken met al die testen die ze toen van mij ook moesten vernietigen want ik weet dat ik zo niet ben, wat er uit die uitslagen kwam, dus zo zie je echt dat alles met elkaar contact heeft en zo corrupt zooitje is wat aangekaart moet worden, en dat doe ik nu!! Didi is niet meer stil! https://didisdiary.nl/…/kan-mevrouw-een-ei-koken-ik…/
Iedereen die ik ken is medeschuldig aan hoe ze mij behandeld hebben, daarom ben ik niet stil meer!!
Ik ben zo blij dat ik weet wie ik ben en ben niet te stoppen met wie ik zal zijn… Daarom deel ik ook steeds meer waarheid op facebook nu zodat de duivel gestopt kan worden in de mensheid die dit hebben aangedaan

Bericht van 11 januari 2024

Het jaar 2004 het jaar dat ik weer terug verhuisde van Den Haag naar Beverwijk en mijn moeder dus een kamertje had geregeld voor mij waar ik kon wonen.. toevallig de dochter van een collega van haar woonde daar ook en daar was vaak de sfeer in haat naar mij en waren er ook vele ruzies.. ook dat was allemaal betaald door instanties om mij maar te blijven neerhalen.
Ik verhuisde naar andere kamer in Beverwijk en toen kreeg ik een relatie, dacht dat die relatie echt veel voor mij was en ook die relatie is betaald en ook die relatie verliep niet goed en mijn moeder besloot met een actie wat mijn broertje moest doen om met een bierpul toen mijn ex te slaan.. Mijn moeder gaf daar actie voor die hem uiteindelijk mee nam op een weekendje weg in Londen omdat hij een flinke taakstraf kreeg en flinke boete ze vond het namelijk zielig.. Zielig? Dat kan je alleen doen als je zelf de opdrachtgever bent..
Ik weet niet hoe de littekens zijn geheeld want ik vond het verschrikkelijk dat mijn broertje dat dus had gedaan en de relatie met mijn ex werd natuurlijk verbroken.
Mijn moeder nam me toen weer in huis omdat ik toen anders geen onderdak had en wetende dat ze ook toen vaak gif in mijn eten deed. in 2007 kreeg ik mijn eigen woning in Heemskerk en kreeg weer contact met oude klasgenoot en op een moment kwam ze met opmerking kom laten we een pilletje doen.. Ze gaf aan dat is zo chil, en ik dacht 1 keer kan geen kwaad en helaas merkte ik dat ik me daar best goed van voelde in het begin omdat ik de depressie niet meer voelde.. De hulpverlening in de zorg wat ik al erg door had vanwege ik de diagnose zwaar depressief kreeg in Den Haag en verder het maar moest uitzoeken toen ik die diagnose kreeg want hulp kreeg ik niet..
Dus vandaar dat de xtc wat ik toen gebruikte door toe doen van haar omdat ze aangaf kom laten we dat een keer doen en ik mijn depressie en niet meer voelde.
Ook was er een dag dat ze aangaf dat ze samen met haar dochtertje van toen 3/4 oud dat ze bloemetjes taart gingen maken, maar dat bleek taart met gif te zijn om mij dus te vermoorden..
Die dag voelde ik mij echt niet goed worden en dacht dat ik toen een hart aanval kreeg..
Mijn huisje werd door verkeerde mensen overgenomen en ook dat doormede door haar en ik sliep dus niet meer in mijn eigen haar, maar bij haar in huis..
Ze had kinderen waar ze toen geen goeie zorg aangaf en ik de zorg merendeel overnam. Zo bracht ik de kinderen vaak naar school en haalde ze op omdat ze vaak nog op bed lag, of lag met iemand nog in bed. Als ze een woede kreeg was ik het die de kinderen mee nam naar de speeltuin zodat ze kon afkoelen.. Ik ben echt elke speeltuin afgegaan zodat de kinderen niet teveel mee kregen hoe hun moeder eigenlijk was.
Kreeg ook opmerking van haar dochtertje toen 4 jaar oud dat ze mij mama noemde, en ik haar aangaf ik ben je moeder niet, en toen gaf ze aan jij zorgt tenminste voor ons.

2008

Eind 2008 werd ik opgenomen en ik 10 maanden lang met tussenpozen en ben toen verhuisd naar Lelystad en waar ik terecht kwam bij een zorginstelling genaamd OMEI en daar werden we flink opgelicht met pgb en totaal geen zorg.
Toen ik dat dus daar aan het aanvechten was, kwam er veel haat door de instelling omdat ze wisten dat ik gelijk had en de andere bewoners die dat dus niet zagen keerde mij de rug ook om sindsdien was de sfeer niet te houden, dus ik moest voor paar maanden naar ander huis van hun in Lelystad haven en gelukkig zag toen ook 1 bewoonster ook dat het niet goed verliep met pgb alleen omdat ik zoveel aan het onderzoeken was en alles dus aanpakte kreeg ik een aangetekende brief dat ik dus binnen paar weken dus weg moest, omdat de waarheid te dichtbij voor ze kwam..
Ook in Lelystad gaven ze aan dat iedereen die daar kwam wonen onder bewindvoering moest, vanwege dat we dan niet zo snel door zouden hebben wat ze aan het doen waren met de pgb. Bewind dacht ik is niet zo erg want dan kan ik mijn depressie goed verslaan dus dat vond ik dus wel even fijn, niet wetende dat de bewindvoerders ook alleen maar op geld uit zijn en je meer in de put gooien en vele rekeningen dus niet betalen.. hier vertel ik later meer over bewindvoerders..
De zorginstelling had ook onze handtekeningen vervalst bij de pgb fraude en bbij het CIZ zodat ze zoveel geld per maand konden krijgen. In de zorgpapieren zou ik niks kunnen zelf en daar kregen ze echt flinke geldbedragen voor per maand. De indicaties die dan het CIZ verstuurd naar de persoon, ging rechtstreeks naar de oplichters van de zorginstelling.
Ik moest natuurlijk weg van de instantie omdat ik de waarheid spreek en daar houden ze niet van vandaar dat ik dus binnen paar weken weg moest en toen weer in Beverwijk terecht kwam
Ik kwam toen bij zorginstelling Aquilae terecht in Beverwijk want de mensen laten je zo denken dat je ook hulp nodig hebt, maar mijn gevoel gaf altijd al aan dat ik beter ben dan wat iedereen van mij dacht..
Ook deze zorginstelling bleek te frauderen met pgb en ook met indicaties van de mensen, waardoor ze veel geld ontvingen en dat heeft de directrice jarenlang gedaan wat echt om miljoenen gaat ondertussen wat ze gefraudeerd heeft..
Ik kan niet tegen onrecht vandaar dat ik elke onrecht voor wie dan ook aanpak. De andere jongeren die daar ook woonde kregen geen goeie zorg en daarom was mijn plicht omdat aan te pakken, want het leed wat die jongeren kregen, vooral het meisje in de rolstoel die kreeg het zo te verduren, dat ik echt voor haar dit aan moest pakken en alles zichtbaar moest maken.. De andere jongeren werden toen tegen mij opgezet en iedereen kreeg haat naar mij, ik hield mij sterk want ik weet dat ik gelijk heb met wat ik aanpak.
Ik werd door de directrice in opslagpand gedumpt omdat je teveel waarheid verteld en ook zorg heb ik daar nooit gehad, maar ze kregen wel flinke geldbedragen voor zorg die ze niet gaven..
De zorginstelling moest sluiten van de inspectie en dat weigerde ze en wetende dat ze ook vaak weer een nieuwe zorginstelling begon want als je instelling moet sluiten, kun je gewoon weer opnieuw een instelling beginnen zo corrupt is het zooitje
Ook zijn de directrice van aquilae en instelling in Lelystad zijn nooit opgepakt, want politie kwam meedelen dat ze het geld niet kunnen vinden, wat natuurlijk allemaal door doorgesluisd wordt, vandaar dat ze het dan maar laten zitten…
Voor de mensen die haat hebben zorg ervoor dat jullie de waarheid gaan vertellen, alleen de waarheid maakt je vrij.. Ik ga steeds meer delen namelijk.. Het gaat om je ziel. Kies je voor de hemel met waarheid of de hel met leugens waar je inleeft ?
Ik vertel de waarheid nu jullie nog?
Alcohol vrij bier met frisdrank??? ja ook daar werd gif in mijn drinken gedaan om mij om te vermoorden…Pas dus op met wie je volgt op facebook, ook personen in jou vriendenlijst zijn in staat dit te doen.. ik weet ook dat er mensen nog in mijn lijst staan die ook meewerken met de vijand, maar soms moet je er een aantal tussen laten staan.
Vertel de waarheid, waarheid maakt je vrij mensen!!
Ook de laatste keer naar mijn biologische vader in Den Haag ging en daar ben gaan eten werd ook gif in mijn eten gedaan…
Ja mensen het spel is echt vies waar het systeem tig jaren mee werkte… Iedereen, maar dan ook echt iedereen werkte mee om mij te kunnen vernielen.. God is mijn beschermer!! Hij is altijd mijn redder en dat moeten jullie toch nu wel eens doorgaan zien..
Versla allemaal die duivel die dit jullie aandoet..
Een mooiere wereld kan ook voor jou zijn als je met de waarheid gaat komen en met waarheid gaat leven..

Bericht van 13 januari 2024

De mensheid heeft mij echt ontelbare keren vergiftigd in mijn leven met gif in mijn eten en met gewoon medicijnen want mijn moeder gaf altijd aan dat ik bronchitis vroeger had en ik nooit last had en dat medicijn wat ik als kind elke dag moest nemen was ook gif. toen ik er op een dag ook mee stopte, gaf ze ook aan prima hoor.. omdat ze door hadden dat het niet werkte dus gingen ze andere methodes ook proberen. Zoveel mensen hier in #beverwijk zijn zo schuldig aan moord met voorbedachte rade en alle ontelbare keren is dat allemaal mislukt dankzij God, God is mijn beschermer.
Zo probeerde ze ook toen ik in 2005 mijn voet brak en echt de knak duidelijk hoorde en wist echt dat het gebroken was. Mijn broertje nam mij toen mee naar het ziekenhuis, maar ze weigerde foto’s te maken en ik wist echt dat het gebroken was. Ze wouden dat ik krompel zou gaan lopen, maar god heeft dat toen geheeld.
Eind 2008 werkte mijn blaas niet meer en kreeg ik een katheter en ze gaven aan met vele onderzoeken na een tijd dat ze een operatie willen gaan instellen omdat mijn blaas nooit meer zou werken nadat het 3 keer uitgerekt was met dat mijn blaas bijna 2 liter aan vocht zat.. Met een wonder van God is mijn geheeld en kan ik gewoon zonder katheters weer gewoon naar het toilet.. God geneest altijd.
Vorig jaar maakte ik daar een filmpje over op tiktok zie link :
Ik wil echt aangeven dat God iedereen kan genezen, maar vraag wel om verlossing van al jullie fouten en ga in waarheid leven.. Alleen met de waarheid krijg je een vrije ziel.. Het draait nu echt om de ziel, wat wil jij met je ziel??
Ook paar maanden terug dat ik door mijn enkel was gegaan en ik dat deelde op facebook ook en een persoon mij behoorlijk aangaf ga naar het ziekenhuis want je moet met krukken gaan lopen. Ik liet duidelijk weten dat dat niet nodig was en de persoon bleef het maar zeggen..
Mijn enkel was echt heel dik wat je toen kon zien, maar echt God heeft dit zo snel genezen dat ik er echt zo vanaf af en ik ook een reactie van iemand kreeg dat het wel langere tijd last van kon houden, maar echt ik was er echt heel snel vanaf want God had dit weten te versnellen, daarom God geneest altijd. Ze wouden dat ik met krukken zou gaan lopen, zodat ze mij konden aanrijden vanwege ze al maanden bezig zijn om ongelukken met mij te veroorzaken..
God beschermt mij op allerlei manieren, daarom ik ben niet alleen, God is aan mijn zijde
De laatste maanden zag ik al duidelijk de plannen waar je denkt dat het vrienden zijn en achter je rug om plannen ze je om je om te brengen. Altijd stond ik klaar voor ze met als ze hulp nodig hadden en dat ze je dan willen ombrengen.. Echt ziek..
Zo iemand als mij vindt je nooit meer want die zijn er veel te weinig iemand die altijd voor de persoon klaar staat als de hulp nodig heeft..

September 2011

 

September 2011 woonde ik de laatste 2 maanden in Lelystad en kreeg september een neusoperatie in het ziekenhuis in #Lelystad.
De narcose verliep niet zo als gebruikelijk. Mijn keel voelde ik dichtgeknepen worden en ik voelde dat het niet goed ging, maar je kon niks aangeven en ik had in mijn hoofd van er zijn genoeg artsen dus ik gaf aan in mijn hoofd het komt goed en met wakker worden uit de narcose vele verschillende artsen om mij heen en ik zag ernaast hart apparatuur staan. Ze hebben mij nooit verteld wat er was gebeurd en wetende dat ze daar hadden geprobeerd ook mijn leven te beëindigen..
Ook weet ik nog dat het moment was dat mijn keel dicht geknepen werd en de kno arts rustig hoorde zeggen van daar gaat ze… daarom ze waren mij echt aan het vermoorden want ook werd ik echt heel apart vast gebonden op dat bed , zodat ik ook niet tegen kon werken..
daarom waren ze best verbaasd dat ook dat mislukte.. God is mijn redder en daarom lieve mensen God geneest altijd.. Vertrouw in de heer..
Je kunt alleen jezelf redden met waarheid.. Vertel allemaal de waarheid en je krijgt een vrije ziel.. De keuze is aan jou? Wil je #Hemel of de #hel Keuze is echt aan jou!

Mijn missie 14 januari 2024

Deze foto werd genomen bij Madurodam

Mijn missie is hier om zoveel mogelijk zielen te redden, daarom deel ik steeds meer waarheid zodat de mensen die in een leugen leven ook met waarheid komen, zodat ze verlossing kunnen krijgen.. ik blijf namelijk mijn verhaal delen wat mij is overkomen vanwege hoe ziek dit systeem in heel de wereld is!! De waarheid maakt de ziel namelijk vrij!!

2004: ik verhuisde terug van Den Haag naar Beverwijk.. Mijn moeder gaf aan dat ze toen haar huisarts vroeg om te vragen of ze mij konden aannemen als patiënt.. ik kreeg via mijn moeder te horen dat dat dus kon..
Waarom moest mijn moeder eerst een gesprek voeren met de huisarts??

Moeder

Mijn moeder heeft haar eerst even verteld wie ik was en dat ze er alles aan moesten doen zodat ik er nooit achter zou komen met wie ik was.
Dit was het moment dat de huisarts kon kiezen werk ik hieraan mee of niet?? Want het is een flink opgave voor iedereen om mij zo te behandelen met leugens en mij als ik met dingen psychisch toen hulp nodig had, dat ze achteraf de hulp weer stop gingen zetten.. zoals de hulp voor seksuele problemen die ik heb door jeugdtrauma..
ik weet als kind zijnde toen ik een jaar of 8/9 was dat ik de buurtkinderen vertelde hoe lang een volwassen ding is en ik mijn excuus moest zeggen tegen de persoon en ja kinderen op die leeftijd gaan dat niet zomaar vertellen lijkt mij dus tjaa dan weet je genoeg en ook vertelde mijn moeder dat we toen naar Madurodam waren toen ik jaar of 4 was en dat de fotograaf een foto van ons ging maken en die vertelde dat ik dus geen ondergoed aan had en mijn moeder vertelde dat ik dat altijd dus uitdeed.. mijn moeder liet het misbruik gewoon toe.. want misbruikt ben ik..
Ik mocht op geen enkele manier trauma verwerking krijgen voor mijn seksuele problemen wat dus door toedoen is gebeurd..
Jarenlang vroeg ik ook hulp voor ptss en nooit kreeg ik hulp alleen gesprekken hoe het op dat moment gaat en nu snap ik ook waarom ik dus alleen gesprekken kreeg van hoe het op dat moment gaat.. zodat ze kunnen kijken of ik al ontwaakte met wie ik was..

 

Artikel AD 2013

Ze azen op je geld en duwen je verder in de put!!
Alles draait om geld en macht.. Ik kom met de waarheid stop met de leugens als je een vrije ziel wilt!!
Ik heb alle onrecht wat ik in mijn leven weten aan te pakken want het is tijd dat alle onrecht in de wereld gestopt wordt!! Zodat we met zijn alle een veel mooiere wereld kunnen maken
Kom allemaal met de waarheid, dat maakt je ziel vrij!
Omdat ik toen in Lelystad de onrecht aanpakte en ze toen de poging in het ziekenhuis in #lelystad deden om mij met de narcose dodelijk middel te geven zodat ik zou overlijden, maar God beschermde mij, God is mijn redder..

15 januari 2024

 

Wanneer je een hart van liefde hebt echt de mens maakt daar zoveel misbruik van.. zelfs met dat ik konijnen opving van iemand wat ook hun plan was.. want mensen weten dat konijnen snel door fokken.. ze hadden plannen dat de konijnen zo door fokte dat ik huis vol zou hebben.. het kreeg 2 nestjes en en heb van vele konijnen daarvan afstand gedaan..

Ze hadden gehoopt dat mijn hele huis vol stond en dat ik geen overzicht ervan meer zou hebben maar ik heb dit allemaal goed weten aan te pakken, als je eenmaal ziet hoe ziek dit spel gaat en de opmerking van mijn moeder over konijnen en dat ze alles proberen ook dat je je huis uit wordt gezet.. die duivel in hun is zo extreem..

Ik help iedereen als ze hulp met dieren nodig hebben maar met die konijnen wilde ze dat mijn huis vol zou komen met konijnen zodat er overlast ervan zou komen, maar dit is hun ook niet gelukt.. nu ik allemaal de reden weet waarom ik die konijnen overnam en hun weten dat ik een dierenhart heb en ze daar ook flink misbruik van maken.. deze wereld is echt ziek .

Ik probeer hun hart te laten veranderen omdat het mijn missie is maar wetende dat het voor hun veel te laat is want deze mensen allemaal zijn stuk stront voor mij.. deze hebben geen goed hart en dat ook niet goed meer gaat komen.. het hart van hun is te bedorven.. hoe graag ik ook had gehad dat ze hun hart konden veranderen vanwege de anti christ wat ze hebben.. ze hadden gehoopt dat ik mijn huis kwijt zou raken met die konijnen, maar wetende dat ik afstand heb gedaan van vele konijnen..

De opmerking van dat haar dochter met konijnen aankwam bij haar kwam en de persoon zelf de opdracht ervan was… Als je alles inziet wat ze allemaal hebben willen doen om mij te vernielen op allerlei manieren.. Echt ziek zijn die mensen..

mensheid

Als je eenmaal inziet wat de mensheid mij jarenlang hebben aangedaan, om mij echt van alles aan te doen kan er wel een film gemaakt van worden.. en alles wat ze mij ook probeerde aan te doen, mijn kracht is van God die mij al die kracht altijd heeft gegeven… en nog steeds geeft..

 

In 2018 deed ik mijn verhaal bij @NPORadio5 over mijn eenzaamheid door de jaren door alle omstandigheden waarmee ik te maken kreeg. Nu wetende dat de mensheid mij op allerlei manieren wouden vernielen.. Iedereen probeerde mij de afgrond in te krijgen en wetende dat wat iedereen mij ook aandeed ik stond altijd voor ze klaar als hun hulp nodig hadden, maar als ik hulp nodig waren ze ver te zoeken…

Als je alles eenmaal inziet

Als je inziet dat iedereen die je kent waar je mee omging en dacht dat je vrienden had dat ze achter je rug om je alles aan willen doen en zelfs mijn eigen familie vanaf toen ik nog in de buik bij mijn moeder zat.. Jullie zullen allemaal mijn verhaal gaan begrijpen straks wat de mensheid mij al vele jaren hebben proberen aan te doen!! Het systeem is echt verrot!! Mijn vertrouwen in de mensheid is echt zo beschadigd hierdoor!! Iedereen waarmee ik omging is door de anti-christ mensen overgehaald om ook anti te worden.. Mijn woonplaats #Beverwijk is de haat zo extreem.. Zelfs mensen die mij bijbelles gaven.. van hun zou je beter verwachten eigenlijk maar ook die hebben hun haat laten blijken..

Bericht van 16 januari 2024

 

Ik zag al maanden hoe de mensen om mij heen aan het veranderen waren en mijn intuïtie laat mij nooit in de steek en ik liet de mensen even hun gang gaan met wat ze aan het doen waren want ik had alles al door..
En nu ik ze al een tijd heb los gelaten zijn ze in paniek en worden er zoveel leugens over mij verspreid en ook dat liet ik ze hun gang gaan.. Nu ben ik aan het spreken op facebook en de paniek bij hun wordt met de dag groter..
Ik probeer ze mee te geven ga naar waarheid leven en stop met leugens dan zal je ziel gered worden.. blijkbaar maakt het hun ziel niet meer uit..
Het is de anti christ (duivel) die hun ziel wilt roven want de duivel is aan het eind en probeert zoveel mogelijk zielen te roven. Vandaar dat de stad #Beverwijk in haat is omdat ik met vele andere zielen op aarde de wereld mooier willen maken zonder haat en ze zelfs een app hebben met steeds meer mensen in die groep dus de anti christ duivel probeert zo op deze manier steeds meer en meer zielen mee te roven..

Iedereen

Iedereen waarmee ik omging hebben ze contact mee gezocht en zelfs mensen op mijn facebook die reageren worden benaderd..
Ze zie je dat ze veel zielen willen roven en ik probeer juist die zielen allemaal nu in te laten zien dat ze de verkeerde keuze maken want de hel is en zal eeuwig zijn..
Het is hun keuze die ze volgen, maar weet wel dat ik hun juist alleen maar wil redden zodat ze ook een vrije ziel zullen hebben..
Dit filmpje maakte ik eind oktober 2023 omdat ik wilde laten weten dat ze moeten stoppen met die spreuken die ze jarenlang hebben kunnen doen want het werkt niet meer, en gaat nu terug naar de afzender vanwege karma real is..
in 2018 werkte ik mee met dit artikel over hoe mijn narcistische moeder mijn mijn vader afpakte ook al blijkt dat ze allemaal meegewerkt hebben om mij te vernielen, maar dat mijn vader hierdoor zijn eigen kinderen nooit heeft kunnen zien opgroeien dat je dat ervoor over hebt.. maar dus veel geld ook ervoor hebt gekregen daardoor kreeg mijn vader dus geld uiteindelijk… Dus voor geld doen de mensen veel!!

Bericht van 18 januari 2024

 

De reden dat ik de hulp nooit kreeg voor mijn psychische problemen is doordat ik anders de waarheid zou gaan ontdekken wat ze mij aangedaan hebben.. en dat ik ontdekte met wie ik was
Dit is 1 van de bekendste vormen van zwarte magie wat gedaan is : De vorm van zwarte magie werd gedaan op afstand. Dat betekent dat er rituelen op mijn naam zijn gedaan en dan reist de donkere energie naar mij toe . Zwarte magie kenmerkte zich vooral door pech om mij heen werd aangetrokken. Kwam moeilijk aan een baan, en vooral de somberheid de jarenlange depressies en werd er vaak ruzie gemaakt naar mij.
Ik vertelde altijd al dat de ruzies niet door mij kwamen en ik altijd ook thuis de schuld kreeg, en ook elke plek. Ook waar ik hier nu woon en ik er net kwam wonen, had de bovenbuurman een hekel aan mij, waarom geen idee. Ik ben zo rustig van karakter en daar wordt zo misbruik en magie op gedaan..
Het is gewoon zo ziek wat de mensheid mij aangedaan hebben.
De zwarte magie methode werd ook gebruikt in mijn eten en drinken, gif om mij te doden en ik vele jaren last van van gewichtsproblemen, darmproblemen en buikpijn problemen waar vaak de arts niks mee kon, ook al weet ik dat de artsen ook schuldig zijn want die weten dondersgoed waardoor ik die problemen had..

Broertje op bezoek

Paar maanden terug was mijn broertje hier gekomen en 2 keer ging hij hier naar de wc en heeft hij een gloedje soort poeder op mijn wc bril gedaan zodat ik onvruchtbaar kan worden.. Dit is allemaal zwarte magie wat hun allemaal uitvoeren op mij.
Ook hebben ze jarenlang vloeken uitgevoerd dat als ik dan een gesprek heb, dat ik niet uit mijn woorden kwam dat zijn stagnatie spreuken en mij op allerlei manieren voor schut zetten bij mensen en dat ze lieten blijken dat ik niet goed was.
Ook heb ik mijn verhaal van de zorginstelling in het nieuws mogen vertellen en ook toen werd er magie gebruikt waardoor ik op dat moment dus niet goed uit mijn woorden kwam en dat heeft mij zo gefrustreerd omdat je alles in je hoofd hebt hoe je het gaat zeggen en dat het moment komt je dan niet meer uit je woorden kan komen zodat de mensen je belachelijk maakte.. Ook dat doen ze jarenlang met magie op mij..

Familie

Mijn familie vooral mijn moeder ook wel een narcist genoemd die heeft vanaf mijn geboorte dus zoveel narigheid op mijn pad gestuurd met magie en ook gaf ze altijd aan dat ik nooit voor kinderen zou kunnen zorgen en als ik kinderen zou krijgen dat die net als een vriendin van mij toen uit huis gehaald zouden worden en ik heb jarenlang gezorgd voor haar kinderen en die kinderen noemden mij mama in plaats van haar toen omdat ik voor ze zorgde en zij toen niet.. Als ze weer eens woede had en dreigde kinderen van 6 hoog te gooien nam ik ze mee naar buiten en gingen we elke speeltuin af, zodat de kinderen de woede van hun moeder niet teveel mee kregen..
Ook al met haar laatste zoontje daar deed ze eindelijk haar best en zag ik gelukkig verandering in haar en dat ze echt liet zien dat ze wel goed voor kinderen kan zorgen, maar ook met momenten dat ze een rechtszaak had verloren van haar dochtertje dat ze hem ook niet meer wilde toen ze hem mij bracht en ik hem toen mee moest nemen naar de basisschool waar ik toen vrijwilligerswerk deed.

Boze oog

Mijn moeder heeft echt dat boze oog naar mij vanaf kleins af aan en dat ze dus mij kinderloos wilt laten zijn en als ik kinderen zou hebben dus ervoor zou zorgen dat ze uit hus gehaald zouden worden en ja hoe jeugdzorg werkt zou dat gebeurd zijn door en jarenlange zwarte magie, leugens ect op mij.. Mijn moeder vertelde ook altijd welke mensen mooier waren en ook hoe zij seks had..
Ik was ook vaak bij een vriendin waar ik meer dan 20 jaar mee bevriend was ook zij had vaak seks in de woonkamer als ik in de woonkamer zat, ze had er gewoon schijt aan en ook als ze in de slaapkamer was, dat ze heel hard aan het kreunen was..
Dit doen ze allemaal op mij te kleineren en mij te vernielen want ook de zus van haar maakte opmerkingen dat ik gek was.. Iedereen werkt dus mee om mij belachelijk te maken en nu kom ik met waarheid en daardoor zijn ze allemaal in paniek!!

Misselijk

Afgelopen maanden was ik ook vaak misselijk en dat komt ook door zwarte magie en ik vroeg daar via de huisarts wel eens wat tegen en belde ik op en kreeg het zonder dat ik op afspraak moest komen net als slaapmedicatie wat ik ook zonder afspraak al kreeg. Elke keer als ik dan ophing met de telefoon was ik altijd verbaast dat ik dat zo kreeg, nu wetende dat hun ook schuldig zijn aan zwarte magie, boze oog op mij..
Als je eenmaal alles ziet en iedereen meewerkt en ik nu naar buiten kom met de waarheid zijn ze in paniek daarom willen ze nu extreem van mij af, maar ik heb God en die beschermt en dat zal hij altijd blijven doen #Godisgoed #Godisgood
Stil ben ik niet meer!!!!
Karma is nu aan het werk en terug naar de afzender.. en daardoor hebben de mensen nu allemaal problemen, financieel, gezondheid ect doordat nu de magie wat ze doen naar mij toe terug naar hun zelf gaat.. De enige manier is verlossing vragen aan boven wat ze kan helpen. Daarom zijn ze in paniek hier vooral in #beverwijk! Ze zien dat de magie wat ze op mij doen niet naar mij toe gaat, maar naar hun…
Hierdoor kunnen de mensen om hun heen nu duidelijk zien dat die personen het zelf hebben veroorzaakt de problemen die ze nu ondervinden.. Karma is real!!
Daarom de enige manier door al deze personen is verlossing aan de heer vragen..

 

 

25 januari 2024

 

Iedereen laat zijn ware aard zien, de haat is zo extreem naar de mensen die in het licht staan..
De mensheid die mij kennen die gaan iedereen benaderen en vertellen de mensheid zoveel leugens waarin ze de zielen van al die andere mensen ook roven. Hierdoor zie je de ware aard van iedereen en creëren ze ook haat
Zo kon ik iemand waar haar zoontje ook echt een kind van de toekomst is en nu ze haat gecreëerd heeft neemt ze haar zoontje ook mee de afgrond is en dat is echt een kind die juist zulke mooie dingen kan doen voor de mensheid in de nieuwe wereld echt zo zonde.
Ik zag zoveel herkenning van hoe ik als klein kind was en hoe hij is en dat wordt hem straks afgenomen omdat zijn moeder nu aan de verkeerde kant staat.. Ik zag bij haar ook een licht en zag haar ook echt aan de goeie kant staan alleen dan krijgt ze contact met de verkeerde mensen en draait ze om en dat is zo zonde. Ik hoop echt voor haar dat ze bewust gaat zijn wat ze haar zoontje aandoet omdat hij echt voor de nieuwe wereld is gecreëerd. Dit is echt een kind met een goeie ziel en laat die niet roven dat zieltje is zoveel meer waard die zijn juist nodig straks..

duisternis

De duisternis laat duidelijk zien wat hun laatste plannen zijn om de mensen in het licht te proberen te doven, maar al hun plannen zullen niet meer werken, hun plan is om zoveel mogelijk zielen te roven en die allemaal mee de afgrond in te brengen. De meeste trappen in hun plannen, maar vele beginnen dat in te zien en zullen de duisternis zo verlaten en inzien dat ze lange tijd aan de verkeerde kant stonden en nu toch aan de kant van het licht zullen gaan staan.
De duisternis weten dat ze verloren hebben en doen dit als laatste redmiddel wat ze denken, maar het licht heeft allang gewonnen. De duisternis zal blootgelegd worden en de mensheid zal dat duidelijk gaan inzien. Ze hebben geen macht meer en wat ze nu doen is hun dwaasheid blootleggen, daarom de extreme haat naar mij omdat ik 1 van de uitverkorenen ben van God. 1 van de 144.000 die ze op zoveel manieren hebben proberen te vergiftigen en te doden, maar alle pogingen zijn mislukt omdat God mij met alle gif die ze mij gegeven hebben iedere keer weer heeft gered. God geneest altijd

Het licht

Het licht wint altijd! De dwaasheid van de mensheid nu laat zien dat ze geen enkele inzicht meer hebben wat nog normaal is. Ze denken de wereld nog te kunnen beheersen met de domme acties die ze nu blootleggen vooral hier in Beverwijk met hoe vaak ze acties hebben georganiseerd om mij aan te kunnen rijden, Hoe duidelijk moet je het nu zien vooral van artsen, agenten, gemeente, rechters ect die hieraan mee werken..
Ze proberen alles te verdoezelen met wat ze de hele mensheid hebben aangedaan en nu de waarheid bekend wordt dat ze dan alles er aan doen om diegene om te kunnen brengen, dan gaat er toch wel een lichtje bij je branden dat ze iets verbergen naar de mensheid.. Iets heel groots verbergen ze en daarom zijn ze in paniek.
Laat je niet je ziel roven door ze want dat is echt wat ze nu aan het doen zijn, zoveel mogelijk zielen de afgrond in want het draait nu alleen nog om de ziel, want dit zijn allemaal mensen die geen geloof meer hebben naar God, en sommige wel naar de kerk, en gelovig zijn, maar niet echt in God geloven, maar het is nu echt zo belangrijk om echt te gaan geloven in God, dat is de enige manier om je ziel te kunnen redden van de afgrond, want de weg van de wetteloze loopt dood.
De ontmaskering is duidelijk zichtbaar van iedereen op aarde, daarom de wereld gaat echt de ware aard van iedereen zien..
Eigenlijk zouden de mensen die nu zo een haat hebben naar mij juist trots moeten zijn vanwege ik de karma generatie breker ben en alle generatievloeken wat generatie lang heb verlost..
Daardoor is er die haat, en omdat ik dus alles heb verwerkt via meditatie en zoveel licht schijn op de mensheid is er die haat naar mij, alleen maar omdat ik de generatiebreker ben en dat ze mij omdat ze wisten dat ik anders was zoveel hebben proberen te vernielen en te doden.. Ze zouden juist TROTS moeten zijn dat ik al die karma generatievloeken juist verbroken heb voor de volgende generaties die gaan komen!!

Op mijn facebook kun je nog veel meer lezen : https://www.facebook.com/Didi.de.Vries.Official2023/

Instagram:  https://www.instagram.com/dididevriesnl/

tiktok : https://www.tiktok.com/@didichildoffgod

 

Stil zijn we niet meer!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.