Stil zijn we niet meer

 

Wanneer je eigen familie, vrienden je ergste vijanden zijn en ze niet weten van stoppen. Ze hebben geen hekel aan mij, maar aan god vanwege ik 1 kind van God ben. Iedereen is een kind van God, maar er zijn ook 144.000 uitverkorenen van God, waarvan ik er 1 van ben.

Ze proberen echt op allerlei manieren je van het leven te willen beroven, maar wetende dat ik beschermt ben.

Ook vandaag weer een actie van hun in mijn brievenbus..

Ik vind het erg voor ze dat ze niet stoppen wetende dat de weg van de wetteloze ten einde zal komen.. en ik gun niemand hun einde, ook al proberen ze mij op allerlei manieren te doden, maar ik gun iedereen een goed mooi leven die straks gaat komen. Vertel ook dat het zo belangrijk is om vergiffenis te vragen en dat mensen God leren kennen en zijn weg ook zullen gaan volgen, maar de haat blijft echt extreem.

 

Ik blijf waarheid delen, ik ben het licht en laat zien hoe duister deze wereld is..

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.