Achternaam wijzigen naar biologische vader

Achternaam wijzigen naar biologische vader

 

Achternaam wijzigen naar biologische vaderZoals de meeste weten heeft mijn moeder mijn achternaam veranderd toen ik nog een kind was. Ik had zelf geen keuze hierin. Mijn moeder wilde mijn vader alles ontnemen. Zijn kinderen en zelfs moesten wij van haar een andere achternaam.

Mijn vader ging niet akkoord met de wijziging, maar die hulpverleners die alles klakkeloos over namen van mijn moeder gingen er uiteindelijk mee akkoord.

Het is voor mij heel erg belangrijk dat mijn achternaam weer terug wordt gewijzigd naar mijn vader. Op internet gebruik ik al de achternaam van mijn vader, maar officieel heb ik een achternaam van mijn stiefvader, waar mijn moeder ook weer is van gescheiden. Ik loop nu met een achternaam rond die niet bij mij hoort..

Ook zou ik het fijn vinden dat mijn vader nog kan zien dat ik zijn achternaam officieel terug heb..

Ik heb zelf het geld helaas niet, vandaar dat ik een doneer actie op touw heb gezet.

De kosten om je achternaam te wijzigen kost 835 euro. Het zou eigenlijk gratis moeten zijn als je je achternaam weer terug wijzigt naar je geboorte achternaam. Ik heb namelijk noot voor deze achternaam gekozen, dat was mijn moeder die dat wilde doordraven.

meer info in blog  moeder spant samen met jeugdinstanties 

In de blog is te lezen over hoe mijn moeder alles voor elkaar kreeg en dat jeugdinstanties alles klakkeloos overnamen.

Op de doneer pagina heb ik een streefbedrag van 1000 euro staan vanwege dat er 6 procent word ingehouden voor de site zelf en 85 cent per donatie vandaar dat het streefbedrag hoger is als de kosten voor de wijziging. Je kunt via deze link doneer nu of via de doneer knop hier onder te drukken. Mijn dank is zo groot
Geld inzamelen | Doneeractie.nl

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2017