AGE OF AQUARIUS

AGE OF AQUARIUS:

21 NIEUWE REGELS VOOR 2021

AGE OF AQUARIUSAls je je nog steeds vastklampt aan de Oude Normaal, zul je de komende maanden en jaren een wereld van pijn tegemoet gaan. Laat het NU los of je zult ACHTER vallen en waarschijnlijk eindigen met het gepeupel, vechtend voor iets dat nooit van jou is geweest.

We moeten ons absoluut NU realiseren dat het Spel al is veranderd en dat de NIEUWE REGELS worden geschreven zoals we spreken. Als we onze focus niet genoeg kunnen openen om de Cataclysmische Veranderingen die in ons ZELF plaatsvinden te zien, zullen we de grootste kans van ons leven missen en het risico lopen onder de bus te worden gegooid.

We gaan het Aquariustijdperk binnen en dit opkomende paradigma vereist totale innerlijke vrijheid, wat in schril contrast staat met het oude paradigma van externe controle. Deze spirituele oorlog is al een hele tijd aan de gang, maar mijn oh mijn, is hij ooit aan het opwarmen.

Bereid je ZELF voor op een Kolossale, zelfs Bijbelse strijd tussen deze twee dynamieken terwijl het Universum eraan werkt om het ZELF weer in balans te brengen onder een NIEUW TEKEN. We zijn hier NIET om dit ding naar onze zin te sturen; We zijn hier om ons open te stellen voor alle mogelijkheden die deze rit te bieden heeft. Tijd om de VERANDERING te ZIJN. En dit is echt het moment waarop zovelen van ons hebben gewacht.

Het matrixcontrolesysteem zou nooit eindigen zonder zichzelf te onthullen voor wat het werkelijk is. Het is eindelijk allemaal openlijk voor iedereen om NU te zien, en het is duidelijk voor degenen die ervoor kiezen om te kijken dat de hamer naar beneden komt en dat het oude systeem voor Broke gaat in zijn poging om het hele menselijke ras te consumeren.

Degenen die leren om voortdurend Afgestemd te blijven op hun Innerlijke Waarheid, zullen in staat zijn om af te glijden naar conformiteit, afhankelijkheid, angst, groepsdenken en kudde-domheid. We hebben het gereedschap, het temperament, de vasthoudendheid en de geest nodig om dit te navigeren, of we worden gefrustreerd door stress, overweldigd door angst, en we zullen eindigen met het andere schaapje in een van de pop-media verhalen, blindelings de agenda van iemand anders uitvoeren.

Onze energie zal volledig worden verbruikt door externe gebeurtenissen, die onze spirituele en innerlijke groei belemmeren, en we zullen worden veroordeeld tot frustratie zwoegen in de overblijfselen van een stervend paradigma, alleen in staat om ons te concentreren op conflict, strijd en strijd.

Een van de dingen die ik tegenwoordig heel duidelijk opmerk, is hoe de aard van WAARHEID en de Bron van WAARHEID aan het veranderen is. Terwijl we ooit Waarheid konden zoeken en vinden in onze gevestigde collectieve geschiedenis, media en in de verslagen van anderen, wordt de Waarheid NU aan ons geopenbaard in relaties.

Al die andere dingen blijken volledig gecompromitteerd te zijn. En het isolement van het jaar heeft een zuivering in onze relaties teweeggebracht, zodat het NU lijkt alsof we allemaal in een Huis van Spiegels opereren. Aanvankelijk onthulde de crisis onze Waarste Kleuren aan degenen die het dichtst bij ons stonden, en NU, in de weerspiegelingen van onze relaties, kunnen we duidelijker dan ooit zien wat we moeten WETEN en DOEN om te evolueren en te groeien in deze NIEUWE Innerlijke VRIJHEID.

Als we negeren wat we zien, zullen we vastlopen in de oude manieren van zijn. Let goed op hoe je tegenwoordig in je relaties opduikt, want er spelen op dit moment twee concurrerende verhalen in onze wereld. Een daarvan vindt plaats op het mediapodium en bevat een vakkundig gemaakte orkestratie van de slechtste kwaliteiten van de mensheid.

Het andere verhaal speelt zich af in je geest en in je hart en biedt een buitengewone kans voor persoonlijke evolutie. Waar je ook op gefocust bent, dat breng je naar de anderen in je leven en bepaalt welke feedback je van hen en de wereld krijgt. Een wijze vriend vertelde me onlangs dat de LIEFDE die we in ons leven ervaren de duidelijkste weerspiegeling is van wie we echt zijn als mensen. Dus, wat zie je in de relaties in je leven? Ervaar je LIEFDE, of ben je gefrustreerd? Is er gemak of misschien leegte? Is er VREUGDE of voel je je onderdrukt of opgekropt?

Voel je een gevoel van uitbreiding of een gevoel van samentrekking? Kun je in je relaties voelen om aan te voelen welke je energie geven en welke je energie verbruiken? Wat gaat er goed bij de goede en wat mis bij de andere? Wat moet je aan je ZELF veranderen om het soort relatie met de wereld te hebben dat je Geluk, Vreugde, Vrede en Vrijheid brengt?

Ik heb de laatste tijd diep over dit alles gemediteerd. Heel langzaam de leegte in gaan en wachten om te zien wat er van nature ontstaat. Hier zijn een paar dingen die de laatste tijd voor me opkomen. Ze voelen als een opkomende NIEUWE Rule-Set. Als een bijgewerkt programma om door te draaien terwijl we gezamenlijk halsoverkop in een geweldige en cataclysmische oorlog tussen vrijheid en controle duiken. Tussen angst en LIEFDE.

 

AGE OF AQUARIUS: 21 NIEUWE REGELS voor 2021

Geniet, mensen, en houd de vibratie hoog!

1.) WEES bovenal direct en wees eerlijk. WEES degene die zegt wat te lang niet is gezegd.

2.) Heb waanzinnig lief. Laat het allemaal naar buiten komen. Je hebt geen tijd om je in te houden.

3.) Maak je ZELF sterk. Fysiek sterk, emotioneel sterk, mentaal sterk, spiritueel sterk.

4.) Oefen radicale onthechting en loslaten. We moeten ruimte creëren om het nieuwe paradigma te laten verschijnen.

5.) Leer ervan te genieten geduldig te zijn door dingen op een natuurlijke manier te laten verlopen zonder iets te forceren.

6.) Druk je ZELF uit zoals nooit tevoren. WEES echt. Wees rauwer. Wees meer open. WEES meer slechte kont. Wees meer jij.

7.) Laat de dood alle motivatie zijn die je nodig hebt om alles te doen wat je maar wilt. De klok tikt sneller dan ooit.

8.) Wees niet verbaasd als de zaken veel beter verlopen dan u zich had kunnen voorstellen.

9.) Geef Anderen zoveel vrijheid als je kunt verdragen, en geef ze dan meer. Laat ze hun stomme verschillende meningen hebben, of wat dan ook, en blijf gewoon van ze houden met alles wat je hebt.

10.) Sta NIET toe dat uw geest het stuur overneemt. Stuur met je hart.

11.) Maak van persoonlijke evolutie uw belangrijkste richtlijn en kijk hoe snel uw leven ten goede verandert.

12.) WEES de persoon in de kamer die het meest lacht en glimlacht, en laat anderen zien hoe ze de waanzin van de wereld kunnen afweren.

13.) Bewaar je energie totdat het tijd is om te bewegen, doe dat dan met maximale potentie.

14.) Blijf dicht bij de dingen die u onder controle kunt houden en neem afstand van die dingen die u niet kunt.

15.) Leer alles wat je tot nu toe hebt geleerd. Neem volledig deel aan de groei van anderen.

16.) Creëer relaties, repareer relaties, vind gemeenschappelijke grond, bouw bruggen en wees er voor anderen.

17.) Leer de wereld en de mensen om je heen fel observeren.

18.) Herschrijf de regels zo nodig voor maximaal gemak en minimale stress.

19.) Laat jezelf huilen, schreeuwen of wat dan ook, om ervoor te zorgen dat je een kanaal bent voor negatieve emoties, GEEN reservoir.

20.) Oefenen, oefenen, oefenen. Neem elke dag deel aan uw dagelijkse innerlijke oefening. Ontwikkel uw innerlijke vrede en kracht door de continuïteit van uw intenties.

21.) Handhaaf de hoogst mogelijke vibratie die je kunt en maak er een punt van besmettelijk te zijn voor Anderen.

met Sacred LOVE of ONE

Pars Kutay ~ 💜 ~

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries