Contact met je verloren kind of kleinkind

Contact met je verloren kind of kleinkind

 

Contact met je verloren kind of kleinkindBeste ouders en grootouders,

 

Contact met je verloren kind of kleinkind. Dit jaar start ik met mijn bedrijf en ook ga ik jullie helpen zodat er weer contact komt met jullie kinderen of kleinkinderen.

Door vaak een vechtscheiding hebben helaas vaak verstoten ouders geen contact meer met hun biologische kinderen. Hierdoor gebeurd het ook vaak dat de familie van de verstoten ouder de kinderen niet meer te zien krijgen.  De verstoten ouder heeft vaak ook een contactverbod door de scheiding en komt ook geregeld voor dat ouders niet eens weten waar hun kind/kinderen wonen.

Met het bedrijf kunnen wij hierin een verschil maken en de nadruk leggen bij de verzorgende ouder hoeveel schade dit op de kinderen heeft, vanwege de kinderen beide ouders nodig hebben met opgroeien.

Wij als bedrijf zullen contact leggen op een normale manier en zal binnen Nederland en Belgie met succes verzekerd zijn!

 

Wilt u hierin in zee, neem dan contact met mij op via contact formulier of via mijn facebook pagina en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een eerste kennismakingsgesprek

 

 

Het eerste gesprek is vrijblijvend.

 

 

 

 

Contact met je verloren kind of kleinkind en wil je weer contact, neem dan nu contact op!

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2019 Didi de Vries