De great awakening

THE GREAT AWAKENING

 

De great awakening

 

De great awakeningDe great awakening. Je hoort en ziet het overal om je heen, de Great Awakening is gaande.
We leven in the most exciting times in honderden, misschien wel duizenden jaren.
In de komende periode zullen alle bestaande structuren omvallen en kunnen we samen aan een nieuwe toekomst werken. Een nieuwe wereld vormgeven. Een wereld zoals wij het willen.
We zullen afstand nemen van de wereld die het Duister de afgelopen eeuwen heeft opgezet. Op dit moment zie je dat de paniek toeneemt. Ondanks dat de waarheden in steeds sneller tempo aan de oppervlakte komen, proberen de machthebbers koste wat het kost hun positie vast te houden. Met als strategie “aanval is de beste verdediging” proberen ze angstvallig totaal onuitlegbare maatregelen door te voeren. Natuurlijk, een grote groep gaat er in mee,
maar the Awakening is niet meer tegen te houden.

Waar sta jij in het Awakeningsproces?

 

De great awakening. Waar sta jij in het Awakeningsproces? Het proces is voor iedereen anders, maar er zijn wel kenmerken waar velen mee worden geconfronteerd in hun dagelijkse leven.
Om er een aantal te noemen:
1) Je beeld van de realiteit is in een aantal jaar (of maanden) volledig veranderd. Niets van wat je van jongs af aan hebt geleerd lijkt nog waar te zijn.
2) Je gaat steeds minder nieuws op radio en TV en in de media volgen. Je gaat nieuws zien als programmering, propaganda, halve en hele leugens en je “kan” er niet meer naar kijken. Body en mind gaan protesteren.
3) Gaat ook minder films en TV shows bekijken. Je realiseert je steeds meer wat de programmering doet, de indoctrinatie die plaats vindt, de dark side die je geest infiltreert. De brainwashing die plaatsvindt, o.a. door middel van subliminal messages.
4) Je gaat je voedingspatroon aanpassen. Gaat minder en minder processed foods en suiker tot je nemen en gaat je vleesconsumptie verminderen dan wel afschaffen. Je krijgt steeds minder behoefte aan alle voeding die je vibratieniveau verlaagt. Je wil juist “living foods” die je vibratie versterken.
5) Alcoholconsumptie wordt drastisch verminderd dan wel gestopt. Ervaart dat zodra je alcohol tot je neemt je openstaande chakra’s dicht lijken te slippen. Je door middel van meditatie opgebouwde energielevel zakt in elkaar. In plaats daarvan zoek je naar voedingsmiddelen en dranken die je lichaam juist helpen op te bouwen.

Andere informatie

 

6) Wordt steeds minder materieel gericht. Impulsinkopen worden steeds minder. Als je iets koopt heb je het nodig, heeft het hoge kwaliteit en is het duurzaam. Consuminderen wordt belangrijker in je leven.
7) Je gaat andere informatie tot je nemen. Leest niet langer romans en fictie, maar gaat meer aan de gang met persoonlijke ontwikkeling en je gaat je werkelijk verdiepen in bepaalde onderwerpen.
8) Je komt meer los te staan van de maatschappij. De “feestdagen” zeggen je steeds minder. Wat wordt er gevierd met Koningsdag, Sinterklaas, Kerstmis? Je realiseert je dat de feestdagen meer en meer gecommercialiseerd zijn en je ontdekt dat (de data van) kerst niets met de geboorte van Jezus te maken hebben.
9) Door dit alles ga je je meer op jezelf richten en op kwaliteit van je relaties. Voor velen betekent het dat ze minder sociale contacten hebben, geen behoefte meer hebben aan “repeterende” gesprekken, geen behoefte aan koetjes en kalfjes.
De relaties die er zijn worden daarentegen veel betekenisvoller. Conversaties gaan dieper. De verbinding wordt sterker.
10) Je laat je steeds minder leiden door angst. Angsten worden minder, angsten verdwijnen. De ultieme angst, de angst voor de dood verdwijnt. Je gaat je hierdoor steeds vrijer en sterker voelen.
De great awakening. Deze ontwikkelingen zijn op persoonlijk niveau niet altijd makkelijk. Het lijkt soms of je van een andere planeet komt. Alsof je niet thuis hoort in deze wereld. Maar realiseer je dat je er niet alleen staat. Miljoenen mensen op aarde gaan door deze processen en het worden er steeds meer en meer. The Great Awakening is niet tegen te houden. Ons Licht zal de Duisternis verdrijven. Together We Can Change The World, It’s Our Destiny!
Voor meer info over wat gaande is zie Stopworldcontrol
En op mijn eigen blog kun je ook het een en ander lezen
Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries