Didi in de media over ouderverstoting

Didi in de media over ouderverstoting

 

Didi in de media over ouderverstotingDidi in de media over ouderverstoting. Hier zal ik de media berichten plaatsen als mijn verhaal in de media komt. Het is namelijk zo dat ik ouderverstoting bekend wil maken vanwege de psychische klachten. Ik worstel hier al levenslang mee.

In augustus was het eerste artikel te lezen via vrouw.nl

Artikel in de vrouw: Didi kampt nog steeds met ouderverstoting 

Steeds meer bekendheid in de media

Er komen nu steeds meer verhalen in de media over ouderverstoting waar ik echt wel blij mee ben.  Zoveel ouders worden ontnomen bij hun biologische kinderen. Dat moet stoppen.

Met mijn verhaal wil ik ouders inzien wat ze hun eigen kinderen aandoen. Je wilt als ouders toch het beste voor je eigen kind.

september 2017 ben ik geïnterviewd door  ShePostsOnline

Artikel in de ShePostsonline: Didi is slachtoffer van ouderverstoting 

In de toekomst als er meer berichten in de media over mijn verhaal komen, dan zal ik die toevoegen. Het is de tijd dat jeugdinstanties niet meer wegkijken als 1 van de ouders de andere ouder ontneemt van de zorg van hun eigen kind. Een biologische ouder kun je namelijk niet vervangen voor een stiefouder.

Elk kind heeft beide biologische ouders nodig!

 

RTL nieuws: 4 november 2017-  Didi moest haar vader haten : Mijn moeder heeft me jarenlang gehersenspoeld

 

Mijn blogberichten bij villa pinedo: Na jaren weer contact verstoten ouder

 

Een interessante artikel wat ik heb geschreven is : Ik ben een kind met een gespleten loyaliteitsprobleem