Didi op missie voor jou

Didi op missie voor jou

Didi op Missie Didi op missie voor jou. Heb jij al tijden geen contact meer met je kinderen vanwege de andere ouder je zwart heeft gemaakt of op een andere manier. Ik kan jou nu gaan helpen om je weer in contact te kunnen krijgen met je kinderen of kleinkinderen. Zijn de kinderen 12 jaar of ouder dan wil ik mij daarbij voor inzetten.

Je moet wel weten waar het kind woont want anders word het voor mij een stukje lastiger.  

Deze missie is niet binnen 1 dag gelukt als ik op missie ga.

Mijn eerste missie is wel bijna nu aan het slagen.

De eerste dag van de missie ben ik naar de sportvereniging geweest waar het kind aan het sporten is. Oogcontact gezocht met haar en hoopte om haar te kunnen spreken daarna. Ik heb op bepaalde plekken gestaan bij de vereniging in de buurt om haar te kunnen spreken toen ze op weg ging naar haar huis.

Helaas heb ik haar niet kunnen spreken.

Missie 2de dag. Zit op een kleine afstand in een bed en breakfast van het huis waar de dochter woont van de verstoten ouder.

Op haar fietsroute vlakbij haar huis hoopte ik haar aan te kunnen spreken. Helaas niet tegen gekomen.

Ik ben op het adres waar het kind woont langs gegaan en heb aangebeld. Er werd open gedaan door een andere jongeren en uiteindelijk kwam het meisje waarvoor ik kwam aan de deur. Heb de spullen aan haar gegeven en ze stond verbaasd te kijken en was er wel blij mee gaf ze aan. Dit is een begin om contact te krijgen met haar en dat ik haar uiteindelijk kan herenigen met haar vader. 

Ik zal haar dus nog een aantal keren opzoeken en dingen voor haar meenemen. Ik stop pas als ze herenigd zijn met elkaar

 

 

Kosten

De kosten wordt dan wel door u betaald zoals treinkosten en bed en breakfast of gewoon een hotel. Ik heb een dal kaart abonnement voor de trein dus heb 40 % korting op de reis. Er zijn ook treinkaart acties van kruitvat en andere winkels die ook handig kunnen zijn hiervoor.

Didi op missie voor jouWilt u hiervan gebruik maken dat ik voor u op missie ga om u kind te kunnen bereiken mail mij dan gerust op missie@didisdiary.nl

Stuur mij een mail met je naam, en de gemeente waar je woont en waar je kind woont en ik zal mijn best gaan doen voor je.

Vele ouders hebben weinig geld vanwege dat ze veel rechtszaken hebben wat flink veel geld kost dus vandaar dat ik een doneeractie op touw heb gezet.

Ik wil deze missie echt flink voort gaan zetten om kinderen met hun ouders te herenigen.

Ik zal pas stoppen als u uw kind weer in u armen kan sluiten!

 

Zal om de 3/4 weken bij u kind langs om uiteindelijk een band met je kind te krijgen. Ik ga dan proberen om met je kind wat te gaan drinken zodat je kind kan gaan praten over hoe het met hem/haar gaat en ik hoop dat uiteindelijk dat je kind gaat praten over de ouder die hij/zij niet meer ziet.

Dit zal ik op een hele rustige manier aanpakken.

 

Eerst ga ik bij u als ouder langs, zodat ik weet voor welke ouder ik dit ga doen om contact te zoeken met u zoon of dochter

 

 
Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2018 Didi de Vries