Grote doofpot verhalen jeugdzorg gezocht!!

Grote doofpot verhalen jeugdzorg gezocht!!

 

Grote doofpot verhalen jeugdzorg gezocht!! Heb jij een verhaal over jeugdzorg wat in de grote doofpot blijft bij jeugdzorg, neem dan contact met mij op via contact formulier.

Vertel je verhaal in het contact formulier en ik bundel de verhalen samen tot 1 groot verhaal (anoniem)

Het is tijd dat deze grote beerput open zal gaan! media houdt zich al jaren stil met vele verhalen van ouders die strijden tegen jeugdzorg!

Ik hou mij niet stil en het is tijd dat alles naar buiten gaat komen!!

 

Alles draait om macht en geld bij jeugdzorg!

Hier een reactie van een jeugdzorgmedewerker die anoniem verhaal deed: Ik werk zelf al 13 jaar binnen jeugdinstellingen probeer mijn hoofd boven water te houden. Waarom? Omdat alles binnen die instellingen alleen maar draait om geld en niet het idealisme van hulp; hulp aan gebroken gezinnen! Het is geen publiek geheim dat binnen BjZ en instellingen (waar ik werk) alles draait om subsidie. Dat is het enige wat telt. Hoe krijgen we geld binnen van de overheid, zodat we overeind blijven. Er wordt niet gekeken of een kind de goede zorg krijgt of andere zorg nodig heeft, nee we plaatsen gewoon, zodat er weer geld binnenkomt. Zorgen voor een zo hoog mogelijke ‘indicatie’, des te meer geld er binnenkomt!

Wil je dit verder lezen lees dan het artikel op Jeugdzorg medewerker over de jeugdzorg beerput 

 

Deze grote beerput zal open gaan!!

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2019 Didi de Vries