Missie en website

Missie en websiteMissie en website

 

Missie en website. Welkom op de donatie pagina. Ik heb dit gestart vanwege ik de website in de lucht wil houden en dat alles goed blijft werken. Helaas zitten hier kosten aan om de website in de lucht te houden. Vandaar dat ik deze donatie heb gestart. Wilt u een klein bedrag doneren is dat zeker welkom. Mijn dank is groot.

Door mijn psychische problemen nam ik in januari 2010 bewindvoering en hun veroorzaakte schulden, waardoor ik in de schuldhulp traject terecht ben gekomen.  Dit schuldhulptraject is begonnen in mei 2016 nadat ik mijn eerste bewind heb ontslagen en eerst moest deze bewind alles goed regelen en daarna begon dus de schuldhulp. 19 mei 2019 ben ik gelukkig klaar met bewind en vandaar dat ik donaties vraag om mijn website in de lucht te houden. Het is belangrijk dat mensen de schade zien bij kinderen waarbij de ouders in een vechtscheiding terecht zijn gekomen en waarbij het kind 1 van de ouders moet missen.

De gevolgen zijn behoorlijk. Vooral op psychische vlak.

 

Vandaar dat mijn vraag is om een kleine bijdrage als u dit kunt missen

Mijn dank is heel groot

Ook ben ik op missie voor ouders die hun kinderen niet meer te zien krijgen. Ouders gaan hier echt kapot aan dat ze hun biologische kinderen niet meer te zien krijgen en daarom ben ik bezig om op zoek te gaan naar hun kinderen en vele ouders hebben geen geld vanwege ze vele rechtszaken hebben en dus geen geld meer hebben zodat ik opzoek kan gaan naar hun kinderen. Vandaar is deze donatie ook gestart zodat ik opzoek kan gaan naar kinderen van vele verstoten ouders.

Ik stop pas als de kinderen weer herenigd zijn met hun biologische ouders.

 
Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2018