Interessante links

Interessante links

Hierbij een aantal links die wel interessant zijn om eens een kijkje bij te nemen. Heb jij ook een blog of interessante link en wil je erbij staan, stuur mij dan een mail of via contact dan zal ik de link zo spoedig mogelijk erbij plaatsen.

blogs en links over ouderverstoting:

Herken ouderverstoting

Annemarie van Mackelenbergh

De gevolgen van valse aangifte

De Familie Academie -Erna Jansen

Steinhaus & De leeuw 

Vader kennis centrum

Herstellen van narcistisch misbruik

Ouders en hun ouderverstoting

Joep Zander

Stop pas familiedrama

Nico van den Ham

Villa Pinedo 

Jerome Huijbregsen

 

 


 

Interessante sites over oplichting voor slachtoffers.

Heb jij ook een site die hier gelinkt kan worden, laat mij dat dan weten en ik plaats hem zo snel mogelijk. Oplichting in welke vorm dan ook moet worden gestraft en slachtoffers horen hun geld terug te krijgen.

Stichting Slachtoffers Eerst!

 

 

 

interessante links Op mijn eigen blog kun je ook lezen over de pgb fraude waar ik mee te maken heb gehad door zorginstellingen waar ik bij heb gezeten. zie link: Hoe zorginstellingen frauderen met de pgb van cliënt 

Ik heb in 2009 in Lelystad te maken gehad met een zorginstelling die mij zieker maakte op de papieren dan ik daadwerkelijk was. Hiervoor kregen ze heel veel geld per maand. Zorg was er niet en ze vingen wel iedere maand dik 4000 euro voor de zogenaamde zorg.

Uiteindelijk ben ik weggegaan en kwam ik terecht bij een andere zorginstelling in Beverwijk. Helaas bleek deze zorginstelling het zelfde te doen als de eerste zorginstelling.

De zorginstellingen zijn ondertussen gesloten, maar geld heb ik nooit terug gezien.

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2018 Didi de Vries