Oproep voor jeugdzorgmedewerkers!

Oproep voor jeugdzorgmedewerkers!

 

 

Oproep voor jeugdzorgmedewerkers!Geachte medewerkers van jeugdzorg, Raad van kinderbescherming en kinderrechters en alle andere mensen die te maken hebben met kinderen die in pleeggezinnen wonen en kinderen die bij een verzorgende ouder waar de verstoten ouder het kind niet meer bij ziet door vechtscheiding.

Ik spreek nu al hele lang tijd heel wat ouders die hun kinderen niet meer te zien krijgen. Vaak zijn het ouders die verstoten worden door de andere verzorgende ouder. De verzorgende ouder waar de kinderen wonen die doet er alles aan dat de kinderen de verstoten ouder niet meer willen zien. Jeugdzorg werkt dan vaak mee met de verzorgende ouder en de verstoten ouder heeft geen schijn van kans om zijn kind/kinderen te zien.  De verstoten ouder die gaat hier echt aan kapot.

Het verdriet bij de verstoten ouder gaat echt door merg en been. De vele verhalen die ik ondertussen te horen krijg zijn soms te bizar voor worden. Hoe kunnen jeugdinstanties zo werken dat kinderen de ouders niet meer te zien krijgen.

Dat jeugdinstanties zo meewerken met de verzorgende ouder en alles klakkeloos overnemen. Als jeugdzorgmedewerker weet je toch dat kinderen beide ouders nodig hebben.

Hoe kun je dan kinderen nog meer vernielen doordat ze 1 van de ouders moeten missen.

Ik zelf heb doordat jeugdzorg alles klakkeloos over nam van mijn moeder en wat mijn vader aangaf niks mee werd gedaan, zoveel schade opgelopen. Jullie zijn er toch om kinderen te helpen? Of zijn jullie er om kinderen alleen maar meer te vernielen?

Jeugd ellende

 

Oproep voor jeugdzorgmedewerkers!Ik heb vanaf jonge leeftijd al heel veel depressies gehad, en zelfs zelfmoordpogingen op mijn naam. Ik ben er niet trots op dat ik dat heb gedaan, maar door alle ellende wat ik in mijn jeugd heb moeten mee maken.

Zie blog : gespleten loyaliteit

In 2002 werd bij mij vast gesteld dat ik zwaar depressief was. Als ik terug kijk verder terug mijn jeugd in was ik al jaren eerder zwaar depressief.

Die vele depressies was niet nodig geweest als jullie je werk goed hadden gedaan en echt mij als kind hadden geholpen.

Het is voor kinderen echt heel erg schadelijk als ze niet opgroeien met beide ouders. Daarom doe ik nu deze oproep aan jullie.

Kinderen horen als ze hulp nodig hebben van jullie, ook goeie hulp te krijgen en niet dat ze mede door jullie vele psychische klachten ontwikkelen, wat ze voor het hele leven getekend zullen zijn.

Het kost ook een hoop geld, want ik heb al jaren psychische hulp nodig gehad door deze schade. Ook al faalt de ggz daarin behoorlijk om dan goeie hulp te kunnen krijgen.

Lees tip : De ggz Faalt

De kinderen in pleeggezinnen

En zo heb je nog de kinderen die uit huis worden gehaald en in pleeggezinnen worden geplaatst. Kinderen krijgen 1 keer in de 6 weken een uurtje hun ouders onder begeleiding te zien. Dit is zo schadelijk voor kind en ook voor de ouder is dit behoorlijk pijnlijk. Kinderen zouden vaker hun ouders moeten kunnen zien en ook zonder begeleiding. Kinderen worden hierdoor helemaal verstoten van hun biologische ouders en dat is echt heel schadelijk voor ze en zeker voor de toekomst.

Deze kinderen gaan hierdoor vaak verkeerde dingen doen, gaan drugs gebruiken, maken school niet af. Krijgen verkeerde vrienden, Gaan letterlijk het verkeerde pad op doordat jullie ze vaak onterecht uit huis halen en dan in pleeggezinnen plaatsen waar het juist slecht is.

Zo hoor ik verhalen dat kinderen juist in pleeggezinnen worden misbruikt door de pleegouders, kinderen waar de pleegouder veel kinderen hebben moeten op de zelfde sportvereniging. Hebben geen keuze zelf meer.

Zo ben ik zelf een paar weken geleden opzoek gegaan naar kinderen die in pleeggezinnen wonen en hoe het daar aan toe gaat. Zo heb ik dingen kunnen zien op een sportvereniging waar je mond van open valt. Ik snap niet dat zulke mensen pleegouder kunnen worden. Dit soort mensen horen geen pleegouder te zijn. Worden pleegouders wel onder de loep genomen?

En waarom werken jullie niet kinderen weer naar hun ouders toe?

Kinderen zijn de toekomst

 

Soms is het nodig dat kinderen uit huis worden gehaald, maar vaak is het onterecht. Werk kinderen weer richting huis toe.

Deze kinderen die allemaal onterecht uit huis worden gehaald, zijn getekend voor het leven.

Wil je dat beperken werk kinderen dan weer terug naar huis

Laat kinderen ook met ouders praten via de telefoon als ze bij pleegouders wonen. Feestdagen,verjaardagen horen ze gewoon samen te zijn. De ouders en hun eigen kinderen. Vaderdag en Moederdag is ook zoiets laat kinderen dan ook even wat aan hun ouders horen.

Waarom moet het alleen maar om geld draaien?

De toekomst van de kinderen is toch veel belangrijker?

Er is een regel bij jeugdzorg dat ze per regio zoveel kinderen uit huis gehaald moeten hebben, waar is dat goed voor! Als het niet nodig is om een kind uit huis te halen dan doe je dat ook niet!

Breng kinderen weer thuis bij hun ouders. Werk toe aan terug keer van de kinderen naar hun ouders

Beperk de schade op kinderen door ze terug te plaatsen naar hun biologische ouders!

 

 

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2018 Didi de Vries

5 gedachten over “Oproep voor jeugdzorgmedewerkers!

  1. Lieve Didi,ik herken je verhaal maar al te goed en vind het geweldig dat je het zo juist hebt geschreven ,ik noem het KINDERHANDEL !

    1. Dankje wel, Het is ook echt kinderhandel door jeugdzorg. Tijd dat dat eens gaat stoppen met hoe ze werken vandaar dat ik dit ook blijf publiceren

  2. Wow, mooi geschreven Didi, ik ben nog lang niet klaar met je site lezen, maar jank me kapot.
    Je bent zo machteloos tegenover die lui.
    Ik ga me traantjes drogen en proberen verder te lezen 😭

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.