Pleiadians

Pleiadians

Pleiadians

 

Pleiadians- We zijn gelukkig Beste broeders en zusters van planeet Aarde! IK BEN KALIGHAL, bevelhebber van het Pleiadische schip Veel vreugde! Veel vreugde! Ik breng hier alleen vandaag vreugde. Vreugde dat ik weer een stem voor je mag hebben.

We kunnen zeggen dat het feest helemaal klaar is; de gasten zijn talrijk, er zijn miljoenen, jullie zijn allemaal. Helaas kunnen we geen ballonnen oplaten, omdat het niet goed zou zijn voor Gaia, maar we zouden graag veel ballonnen oplaten om onze vreugde te tonen.

We kunnen zeggen dat we onze schepen schoonmaken, opruimen, ons klaarmaken voor de grote dag. Niet dat we rommelig zijn, en we houden onze schepen ook niet een beetje ongeorganiseerd. Maar dat je begrijpt hoe leuk het is, om zeker te zijn van de grote dag.

We zijn met miljoenen rond jullie planeet. Het zou geweldig zijn als we allemaal tegelijk, in een enkel moment, op het oppervlak van jullie planeet zouden kunnen landen. In het begin zou het vreemd zijn, ten eerste vanwege de energie van de dimensie.

Het zou voor sommigen van ons niet zo gemakkelijk zijn. Maar ik kan je vertellen, het zou voor iedereen een heel interessante ervaring zijn. Maar dat is niet wat er zal gebeuren. We zullen onze aanwezigheid niet in één keer opleggen, dat zou op dit moment voor onnodige paniek zorgen.

 

Schepen

 

Pleiadians- Laten we zeggen dat we onze schepen uit de eerste hand zullen laten zien; en het zullen niet de moederschepen zijn, het zullen onze kleinere schepen zijn. De moederschepen zullen in jullie luchten verschijnen wanneer de vibratie van de planeet effectief begint te stijgen naar de Vierde Dimensie op het hoogste bereik; dan kunnen we onze schepen zonder schade in uw lucht houden.

Het verschijnen van onze schepen in deze dimensie, in de Derde Dimensie, is geen gemakkelijke zaak voor ons. Het kost veel energie, veel programmering van onze geest, zodat we in deze dimensie kunnen blijven. Maar sommigen van ons bereiden zich nu al een tijdje voor, en we kunnen, ja, op jullie planeet neerdalen en in fysieke vorm pronken, zodat je effectief weet met wie je praat.

We hebben gekeken om jezelf bekend te maken, je plakt kleine plaquettes op je borst, zodat de andere persoon weet met wie je praat. Dus ik heb al een klein bordje laten maken met mijn naam, Kalighal, zodat je effectief weet dat ik het ben, anders verwar je me met de anderen, je weet niet wie ik ben.

 

outfit

 

Pleiadians – Ik heb de avondjurk al voorbereid, een heel mooie outfit, een outfit die ik mezelf correct kan presenteren aan uw heersers en al onze liefde kan tonen; want dat willen we laten zien. Het feit dat we op het oppervlak van jullie planeet stappen is geen intimidatie, het is geen superioriteit, het is geen invasie. Het is het puurste bewijs van liefde en vertrouwen dat we je geven.

Natuurlijk zullen we heel voorzichtig zijn als we dit doen. Want ook alles wordt voorbereid, om dit geweldige moment te bederven, om de grote massa van de planeet te laten zien dat we niet goedaardig zijn. Maar we weten dit al en we hebben de volledige controle over de mogelijke reacties die op jullie planeet kunnen plaatsvinden.

We gaan niet naar beneden zonder waarschuwing. We gaan niet ten onder zonder dat je voorbereid bent, zo naïef zijn we niet. Dingen zullen geleidelijk worden gedaan; eerst de verschijning. Nadat al het rumoer dat op jullie planeet is veroorzaakt voorbij is, ja, dan beginnen we met de nadering.

En sommigen van jullie die al direct contact met ons hebben, zullen worden uitgenodigd om direct bij ons te zijn, om onze schepen te leren kennen. En dan, op dit moment, zullen we zeker zijn van uw vertrouwen in ons, omdat er veel zal worden gezegd, veel zal worden gevochten, dat we hier zijn om u te doden, binnen te vallen, de planeet te vernietigen, om het menselijk ras te beëindigen. Ja, als we dat wilden doen, hadden we het meer dan 20 jaar geleden gedaan, toen het allemaal echt begon.

 

Vreedzame en liefdevolle benadering

 

Pleiadians – En hier zijn we, klaar voor een vreedzame en liefdevolle benadering. Om u onze kennis, onze technologie, onze steun voor de mensheid te brengen. Denk niet dat we hier zijn gekomen, alleen om de cijfers te verzinnen. We hebben al veel gevochten, we hebben veel vernietigd, maar onze overwinning was al zeker en het is al gebeurd.

Dus nu gaan we verder met fase twee, de fase van totale reiniging van het oppervlak van jullie planeet. Van wat? Van degenen die er altijd tegen waren, van degenen die je tot slaaf maakten, van degenen die je manipuleerden. Dan zal elk van zijn plaats worden verwijderd, waar het ook is. Velen zitten onder de grond, denkend dat we niet weten dat ze daar zijn. Zij zullen als eerste worden uitgeschakeld; en niemand zal blijven, omdat we precies weten waar ze zijn.

En al deze schoonmaak zal worden gedocumenteerd, het zal worden gefilmd, en dan zal het worden doorgegeven aan de hele mensheid. We weten nog steeds niet of we het live of later zullen doen, maar dit is een beslissing die niet aan mij ligt, het is aan de commandanten.

We gehoorzaamden orders, wat ons werd gezegd te doen, zullen we doen. We zijn zo blij, onze harten schijnen helderder dan ooit met anticipatie op de grote dag. We weten dat het niet allemaal geweldig zal zijn, we zullen problemen hebben, maar we zijn klaar om elke vorm van represaille aan te pakken. En zoals hier al gezegd door onze grote commandant Ashtar Sheran, onze prioriteit “1” ben jij.

 

Belangrijke stap

 

Pleiadians – We zullen u dus op geen enkel moment aan iets blootstellen. Dat zouden wij nooit doen. Dus net zoals we op jullie planeet zullen landen, zullen we vanuit de lucht toekijken, elke beweging eromheen. We denken aan uw veiligheid, omdat we weten wat we doen.

De mensheid staat op het punt een zeer belangrijke stap te zetten: te erkennen dat ze niet alleen is in het universum, te erkennen dat er broeders zijn in het hele universum. En dat een overgrote meerderheid van hen hier in jullie hemelen is om je te beschermen, je te helpen.

Het hemelvaartpad is open, schoon, bloemrijk. En daar willen we je met onze hulp steeds sneller naartoe brengen, zo ver mogelijk, zo ver als is toegestaan. Nogmaals, ik wil zeggen dat de vreugde in ons hart immens is. En we kunnen dezelfde vreugde ook in sommige harten voelen.

Helaas voor velen zal de fysieke ontmoeting niet mogelijk zijn, vanwege de afstand van waar wij zullen zijn tot waar u woont. Maar wees gerust, we zullen met het grootste respect contact opnemen met ieder van u, die ons in uw hart draagt. Liefde zal op tijd komen.

 

Vriendschap

 

Pleiadians – We begrijpen dat dit gevoel wordt gecreëerd, ontwikkeld en gekoesterd in de loop van de tijd. Laten we het dus eerst over vriendschap hebben. We willen een solide en diepe vriendschap met je opbouwen, en naarmate de tijd verstrijkt als we elkaar beter leren kennen, kunnen we zeggen dat liefde begint te ontkiemen, en een geweldige band, een geweldige verbinding tussen ons zal ontstaan.

Ons huis, onze planeet, zal zijn deuren open hebben staan ​​om jullie altijd te ontvangen. Het maakt niet uit wie je bent, want we houden van de mensheid als geheel, niet als één, als een ander, als vertegenwoordiger, we houden van iedereen, omdat we hebben geleerd om dat gevoel onvoorwaardelijk uit te stralen, maar we weten dat het voor jou een klein stukje lopen is; tussen vriendschap, kennis, samenleven, en dan verschijnt liefde; en het is in orde.

 

Respect

 

Pleiadians – Op dit moment verwachten we alleen respect. Als je ons al respecteert, hoe we ook zijn, dan is dit al een grote stap voor de mensheid. We zullen niet alleen mensen laten zien die humanoïde zijn; iedereen zal presteren, zonder uitzondering. Dus vragen we het nog maar een keer: Respect. Want we hebben misschien niet hetzelfde lichaam, dezelfde fysieke, dezelfde vorm als jij, maar we hebben een geweten en een ziel, net als jij.

En juist omdat we een geweten en een ziel hebben, zijn we hier om de mensheid op deze prachtige planeet te helpen. En we willen, en we weten dat we dat in de toekomst zullen hebben, dat deze planeet een prachtig toeristenoord in het universum wordt, met zijn wonderen, zijn schoonheid en zijn mensen; bekend bij het Universum als de meest krijger, de sterkste mensen, de dapperste mensen van dit universum.

En dat je ervoor koos om samen met je planeet te ascenderen, om te laten zien dat niets onmogelijk is, geloof gewoon. Gechanneld door: Anjos e Luz Terapias.

 

Meer lezen over Pleidians?

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries