Schilderij van het jaar 2017

Schilderij van het jaar 2017

 

Schilderij van het jaar 2017Zoals de vele weten die mijn blog volgen weten dat mijn vader kunstenaar is.

Toen mijn vader ernstig ziek werd en niet meer als kok mocht werken is mijn vader gaan schilderen en daar is mijn vader ook nog eens goed in.. Zo heeft mijn vader al vele exposities gehad en hangen zijn schilderijen vaak bij huisartsenpraktijken en hangen ze in het ziekenhuis in Den Haag.

Mijn vader is leraar bij Middin en geeft jongeren en ouderen die verstandelijk of lichamelijk of meervoudige beperkingen hebben schilderles.

Mijn vader doet dit zo goed en de mensen maken daar de mooiste schilderijen..

Dit jaar is het de 6de editie van Schilderij van het jaar. Een wedstrijd voor iedereen die schildert. Vandaar dat mijn vader ook mee doet dit jaar.

Nu maakt mijn vader kans om 1 van zijn schilderijen het schilderij van het jaar te worden

Nu is mijn vraag of jullie een stem willen uitbrengen

Stem hier nu op mijn vader

U kunt stemmen van 1 oktober tot 30 november 2017

Het stemmen werkt als volgt: 1 Vul een geldig email adres is. 2 1 van de 3 opties klikt u aan en klik dan  op versturen. U ontvangt een mail en daarin klikt u op de link en via dia link klikt u op activeren.

 

Mijn dank is heel groot.
En die van mijn vader ook

 

Schilderij van het jaar 2017 

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2017