Over mij

Over mij

 

Hoi, welkom op mijn vernieuwde blog..over mij

Ik ben Didi en kom uit Beverwijk.  Zal hier wat meer over mij vertellen.

Ben een jonge vrouw van 32 jaar oud.. Mijn jeugd was erg traumatisch waardoor ik vele depressies al jarenlang heb en ptss heb opgelopen.

Mijn blog gaat over ouderverstoting

Heb namelijk in mijn jeugd te maken gehad met een vechtscheiding van mijn ouders. Mijn moeder wilde er alles aan doen, dat mijn vader ons niet meer te zien kreeg..

De impact hiervan is behoorlijk groot.

Psychische klachten die ik heb, komen door de scheiding.  Ik wil dit graag meer bekendheid geven. Vaak worden kinderen door de andere ouder opgestookt voor de andere ouder. Hierdoor willen vaak de kinderen 1 ouder niet meer zien. Vaak hun hele leven lang.

 

Vele jeugdinstanties werken namelijk mee aan ouderverstoting, en als je hulpverlener bent, weet je donders goed dat kinderen met beide ouders op moet groeien, ook al ga je scheiden. Vooral als de kinderen nog klein zijn, is het belangrijk dat kinderen met beide ouders opgroeien. De ene ouder leert je weer andere dingen in het leven dan de ander.

Door ouderverstoting van mijn ouders,  heb ik op latere leeftijd ook veel last van. Ik heb hierdoor moeite met zelf relaties aangaan.

Ik hoop met mijn blog  mensen een inkijk hebben wat de impact van ouderverstoting is.

 

Didi de Vries

 

Sinds kort schrijf ik ook blogs bij Yoors

Via yoors zal ik af en toe ook dus blogs gaan publiceren. Bij Yoors kun je zelf ook blogs gaan schrijven bijvoorbeeld als je je eigen verhaal ook wilt gaan delen. Yoors is daar de beste plek voor.

 

Mijn artikelen bij yoors:  Mijn moeder deed aan ouderverstoting

De week van de kindermishandeling

 

Digiprove sealDit artikel is Digiproved © 2017