Over mij

Over mij

 

Hoi, welkom op mijn vernieuwde blog..Didi de Vries

Ik ben Didi   Zal hier wat meer over mij vertellen.

 

Mijn blog gaat over ouderverstoting

Heb namelijk in mijn jeugd te maken gehad met een vechtscheiding van mijn ouders. Mijn moeder wilde er alles aan doen, dat mijn vader ons niet meer te zien kreeg..

De impact hiervan is behoorlijk groot.

 

 

 

 

Verschil kunnen maken voor andere kinderen

Ben nu ook bezig om mijn verhaal in de media te vertellen zodat instanties een andere kijk krijgen hierop en anders gaan handelen in een vechtscheiding. Helaas is mijn zus bezig om alles te gaan verstoren. Ze wil gewoon niet inzien dat ze zelf ook slachtoffer is van ouderverstoting.  Ik doe dit niet voor hun want ik weet dat ik mijn zus en broertje voorgoed kwijt ben, maar ik wil het verschil kunnen maken bij andere kinderen die in dezelfde situatie zitten.

 

Didi de Vries

Ik hou mij nu vooral bezig met Q vanwege we nu in een 3de wereldoorlog zitten en dat we flink worden voorgelogen door de media en het kabinet en dit is wereldwijd gaande.

Vele mensen denken dat er echt een virus is die zo dodelijk is dat iedereen als schapen de media maar blijven geloven, en niet zien wat er daadwerkelijk aan de hand is..  De echte pandemie is kinderhandel en mensenhandel!

De elites zijn de grootste criminelen op deze aardbol en die zullen nu snel vernietigd gaan worden, waardoor we een hele mooie wereld voor terug krijgen. niemand hoeft meer in armoede te leven…

We gaan van 3D wereld naar 5D wereld! Het zal echt heel anders gaan worden dan je ooit zult bedenken

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2017-2021 Didi de Vries