Over mij

Over mij

 

Hoi, welkom op mijn vernieuwde blog..Didi de Vries

Ik ben Didi en kom uit Beverwijk.  Zal hier wat meer over mij vertellen.

Ben een jonge vrouw van 36 jaar oud.. Mijn jeugd was erg traumatisch waardoor ik vele depressies al jarenlang heb en ptss heb opgelopen.

Mijn blog gaat over ouderverstoting

Heb namelijk in mijn jeugd te maken gehad met een vechtscheiding van mijn ouders. Mijn moeder wilde er alles aan doen, dat mijn vader ons niet meer te zien kreeg..

De impact hiervan is behoorlijk groot.

Psychische klachten die ik heb, komen door de scheiding.  Ik wil dit graag meer bekendheid geven. Vaak worden kinderen door de andere ouder opgestookt voor de andere ouder. Hierdoor willen vaak de kinderen 1 ouder niet meer zien. Vaak hun hele leven lang.

 

Vele jeugdinstanties werken namelijk mee aan ouderverstoting, en als je hulpverlener bent, weet je donders goed dat kinderen met beide ouders op moet groeien, ook al ga je scheiden. Vooral als de kinderen nog klein zijn, is het belangrijk dat kinderen met beide ouders opgroeien. De ene ouder leert je weer andere dingen in het leven dan de ander.

Door ouderverstoting van mijn ouders,  heb ik op latere leeftijd ook veel last van. Ik heb hierdoor moeite met zelf relaties aangaan.

Ik hoop met mijn blog  mensen een in kijk hebben wat de impact van ouderverstoting is.

Zelfs mijn achternaam is gewijzigd door mijn moeder, waar ik als kind geen zeggenschap over had. Ik heb met donaties het geld binnen voor mijn naam te kunnen wijzigen en dat loopt nu. De naamswijziging duurt bij ministerie van justitie en veiligheid 20 weken. eind juni 2018 zijn de 20 weken voorbij en dan heb ik mijn eigen biologische achternaam weer terug

Nu ik mijn vader terug heb, ben ik nu een kind van kindverstoting. Mijn moeder, zus en broertje vinden mij net zo slecht nu als mijn vader.

 

Verschil kunnen maken voor andere kinderen

Ben nu ook bezig om mijn verhaal in de media te vertellen zodat instanties een andere kijk krijgen hierop en anders gaan handelen in een vechtscheiding. Helaas is mijn zus bezig om alles te gaan verstoren. Ze wil gewoon niet inzien dat ze zelf ook slachtoffer is van ouderverstoting.  Ik doe dit niet voor hun want ik weet dat ik mijn zus en broertje voorgoed kwijt ben, maar ik wil het verschil kunnen maken bij andere kinderen die in dezelfde situatie zitten.

 

Didi de Vries

Ik hou mij nu vooral bezig met Q vanwege we nu in een 3de wereldoorlog zitten en dat we flink worden voorgelogen door de media en het kabinet en dit is wereldwijd gaande.

Vele mensen denken dat er echt een virus is die zo dodelijk is dat iedereen als schapen de media maar blijven geloven, en niet zien wat er daadwerkelijk aan de hand is..  De echte pandemie is kinderhandel en mensenhandel!

De elites zijn de grootste criminelen op deze aardbol en die zullen nu snel vernietigd gaan worden, waardoor we een hele mooie wereld voor terug krijgen. niemand hoeft meer in armoede te leven…

We kunnen straks onze droomhuis kunnen kopen, het wordt echt fantastisch!!

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2017-2021 Didi de Vries