Over mij

Over mij

 

Hoi, welkom op mijn vernieuwde blog..

Ik ben Didi  de Vries en ben 38 jaar jong en wonende in Beverwijk in Noord Holland. Ik schrijf al vele jaren over de gevolgen van ouderverstoting waar ik mee te maken heb gehad in mijn jeugd en ook mijn hele leven hierdoor is erg beschadigd en de ene na het andere onrecht kreeg ik in mijn leven mee te maken.. Zoals slechte bewindvoerders die alleen maar op je geld uit zijn en zorginstellingen die via een pgb geld vragen aan het systeem en ze je op de papieren aangeven dat je zieker bent dan dat je zou zijn en ze elke maand vele hoge geld bedragen ontvangen daarvoor en geen zorg gaven en dit soort mensen gewoon vrijuit gaan in dit systeem!! frauderen echt voor miljoenen euro’s en komen er gewoon mee weg..

Zo kom je er achter dat het hele systeem in de wereld totaal niet deugt. Sinds ik weet wie ik daadwerkelijk ben kom ik steeds meer achter de waarheid wat mijn moeder mij in mijn jeugd heeft aangedaan zie mijn verhaal Story of my life

November 2022 kwam ik er achter wie ik daadwerkelijk ben en heb sindsdien een flinke ontwaking ondergaan.

zie de verhalen van mijn ontwaking

 

Ik heb jaren geleden wel mijn verhaal kunnen vertellen in de media over ouderverstoting en wat daar de impact van was

Nu ga ik mijn leven leven die ik verdien en volg ik het pad wat god voor mij heeft en heb ik mijn helemaal aan overgegeven, niemand anders kan mij nog de weg wijzen, alleen God zijn pad is de pad die ik volg..

 

Sinds eind augustus 2023 heb ik een vernieuwde website wat nog in de maak is wat meer over mijzelf gaat, inplaats van ook de nieuws berichten die ik hier plaats..

Je kunt mijn vernieuwde website vinden op Didi de Vries

Verschil kunnen maken voor andere kinderen

Ben nu ook bezig om mijn verhaal in de media te vertellen zodat instanties een andere kijk krijgen hierop en anders gaan handelen in een vechtscheiding. Helaas is mijn zus bezig om alles te gaan verstoren. Ze wil gewoon niet inzien dat ze zelf ook slachtoffer is van ouderverstoting.  Ik doe dit niet voor hun want ik weet dat ik mijn zus en broertje voorgoed kwijt ben, maar ik wil het verschil kunnen maken bij andere kinderen die in dezelfde situatie zitten.

 

Ik hou mij nu vooral bezig met Q vanwege we nu in een 3de wereldoorlog zitten en dat we flink worden voorgelogen door de media en het kabinet en dit is wereldwijd gaande.

Vele mensen denken dat er echt een virus is die zo dodelijk is dat iedereen als schapen de media maar blijven geloven, en niet zien wat er daadwerkelijk aan de hand is..  De echte pandemie is kinderhandel en mensenhandel!

De elites zijn de grootste criminelen op deze aardbol en die zullen nu snel vernietigd gaan worden, waardoor we een hele mooie wereld voor terug krijgen. niemand hoeft meer in armoede te leven…

We gaan van 3D wereld naar 5D wereld! Het zal echt heel anders gaan worden dan je ooit zult bedenken

 

HONDERD MILJOENEN mensen gaan over de hele wereld de straat op om te vechten tegen de gedwongen vaccinatie. Gedwongen mandaten. Staand tegen de tirannie van het corrupte systeem.

Meer dan 3 Miljard mensen over de hele wereld bewegen zich naar ECHTE NIEUWS/waarheid informatie in elk land.

ECHTE informatie van dokters, wetenschappers, advocaten, leiders, rechters die tegen de PLANDEMIC zijn.

De Great Reset, de AGENDA 2030 en hebben massaal bewijs van corruptie en fraude tegen HET SYSTEEM>>. MSM, big pharma, deep state BETAALDE LEIDERS.

[De corrupte regeringen, big tech, big pharma, wereldbanken. MSM willen niet dat mensen weten over de vaccins, vaccins DODEN COVID creatie (biowapen oorsprong) de wereld AGENDA, GATES, fauci, cdc. ECT ECT ECT,

De vrijheidsstrijders van de wereld zijn massaal mensen aan het WAKEN en gaan de straat op!!

WERELDWIJDE COUP is er gaande!

Wij vechten hier tegen totdat ook de schapen inzien dat ze worden voorgelogen!!Het is nog niet te laat voor de schapen die de genocide spuiten hebben genomen!! Er zijn middelen die je kunnen helpen het gif uit je lichaam te krijgen!!! Wordt wakker en doe je onderzoek als je nog niet dood wilt gaan als je de spuiten hebt genomen!

 

Elke dag updates omtrent de militaire operatie wat nu  wereldwijd gaande is!!

 

Winter 2022/2023 zal een herhaling worden van een tijd waarmee het vergelijk niet gemaakt mag worden…

Ook zal er een hongersnood zijn!!! Vele mensen zullen sterven van de honger en van de genocide spuiten de ze hebben genomen!!

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2017-2023 Didi de Vries