De komende nieuwe wereld

 

Als miljoenen, zelfs miljarden mensen beseffen dat ze millennia lang tot slaaf zijn gemaakt en kanonnenvoer zijn geweest voor het establishment dat hen uitbuitte, is dat goed, niet slecht. Als ze er rustig bij blijven maar toch het doel hebben om deze omstandigheden voor eens en altijd te willen veranderen, is dit een kleine stap die een groot verschil kan maken.

Het probleem erkennen is de halve oplossing – als we dat willen. En op dit moment doen velen dat. Ten eerste worstelt iedereen met zichzelf, want hier moesten we allemaal heroverwegen en beseffen dat wat we nooit voor mogelijk hadden gehouden, waar is.

De volgende stap is om aan het probleem te werken, en aangezien het een wereldwijd probleem is, zullen deze mensen zich verenigen en verdere tirannie van de mensen van de hogere klassen voorkomen. Het gebeurt nu en het zal uiteindelijk het leven op aarde op een positieve, niet op een negatieve manier veranderen. Want we staan ​​op het punt van een bewustzijnssprong naar de volgende dimensie. De Indianen noemen het de vijfde wereld. Dit is de taak van de mensheid. Of ze slagen of ze falen. Het hangt van ieder afzonderlijk af, want iedereen moet zijn steentje bijdragen.

Hieronder staan ​​de vertalers van de voorouderlijke woorden van een volk dat zichzelf beschouwt als “bewakers van de aarde” en weet dat wat we denken, voelen, voorstellen en doen al het leven op deze aarde beïnvloedt. Het gaat op in een collectief bewustzijn dat zich naar buiten manifesteert. Ofwel als oorlog of als vrede.

Zijn we het eindelijk zat? Hebben we nog niet genoeg van milieurampen? Genoeg aardbevingen, tsunami’s, overstromingen, tornado’s, branden? Of moeten we misschien nog leren van deze ervaringen?

Zelfs als wij, inheemse culturen, deze rampen niet hebben veroorzaakt, blijft het een feit dat we allemaal verbonden zijn met wat er gebeurt omdat we op dit moment op aarde leven.

Het is waar dat de as van Moeder Aarde verschuift. Maar het is een natuurlijk proces. Het maakt deel uit van een natuurlijke cyclus die ook in vroeger tijden plaatsvond. Maar tegenwoordig zijn er veel twisten, oorlogen en gevechten op aarde. Dit is anders dan in het verleden. Er zijn ook bedrijven die in hun hebzucht de aarde plunderen en verkrachten.

De laatste keer dat de aardas verschoof, waren de omstandigheden compleet anders. Een heel belangrijk verschil was dat Moeder Aarde nog veel olie in zich had, wat een soepele overgang mogelijk maakte. Tegenwoordig is er veel olie uit gehaald en terwijl de tektonische platen bewegen, botsen ze tegen elkaar en glijden ze over elkaar heen. We hebben dit onlangs in Japan gezien en we zullen meer van dergelijke gevallen zien als we niet ingrijpen.

Weet je echt dat je een zeer belangrijke rol kunt spelen in de komende evenementen?

Voor ons, de hoeders van deze aarde, zal Moeder Aarde luisteren. Dit is onze taak, het heilige vertrouwen waarin we vanaf het allereerste begin van ons verblijf op deze prachtige planeet zijn geplaatst. Deze lente en zomer kregen we te horen dat we de natuur in moesten gaan en met ons gezicht naar beneden op Moeder Aarde moesten gaan liggen om ons met haar te verbinden. We zijn verbonden met Moeder Aarde via de spirituele navelstreng, als we haar op deze manier ontmoeten, zijn we diep met haar verbonden.

“Wij inheemse volkeren van dit land zijn ontwaakt. We zijn ons volledig bewust van onze heilige plicht. We zijn hier om je te ondersteunen, Moeder Aarde. Moeder Aarde, wij danken u. We zijn zo dankbaar voor het leven dat je ons geeft.”

Weet je echt dat Moeder Aarde naar je zal luisteren? vooral jij, die in dit land geboren is?

Weet je echt dat je verbonden bent met onze geliefde Moeder Aarde via elke grasspriet en elke essentie van de natuur?

Zeg het tegen Moeder Aarde:

“Hoewel we gekoloniseerd zijn, zijn we er nog steeds. We blijven standvastig in onze verantwoordelijkheid jegens u.”

Vertel onze Moeder Aarde hoeveel we van haar houden. Praat met haar van hart tot hart. Zeg haar hoeveel we over haar waken. Je hebt gezag als inwoner van dit land. In uw recht als rentmeester van dit prachtige land, spreek tot Moeder Aarde:

“WEES STIL. RUST IN VREDE”

Praat met haar. Vertel haar over alles wat je tot nu toe hebt gedaan om de macht in je leven te herstellen. Vertel haar wat je hebt gedaan om jezelf te genezen. Misschien voel je de drang om een ​​stap verder te gaan in je rol als bewaker van de aarde!

Als dat zo is, mediteer dan over deze waarheid….
… Want als Moeder Aarde opkomt, kun jij ook met haar opstijgen! Ja, ik kan met haar opstaan!

Wees klaar om alles toe te laten wat nodig is om de opstijging in jou mogelijk te maken. Wees een vredesuitstraling op deze aarde.

Misschien betekent het voor sommigen van ons dat we ons hart binnengaan en klaar zijn om de woede, vijandigheid en pijn uit het verleden los te laten, en ieder van jullie te vergeven voor wat er in het verleden is gebeurd, ongeacht welke nachtmerries je hebt. had het erover..

Want wat hebben we eraan om ons aan deze dingen te houden? Het is absoluut noodzakelijk dat we NU terugkeren naar onze vredige natuur! Of je het nu wilt horen of niet, dat is waar. Als je woede, pijn en bitterheid in je hart houdt, zul je niet in staat zijn om naar de GROTERE VREDE die JE BENT, op te stijgen.

Als je klaar bent om met Moeder Aarde te ascenderen, zal je veel voor onze toekomst brengen. Je hoort het misschien niet, maar het is de waarheid: vergeving ZAL een enorme impact hebben op toekomstige gebeurtenissen die op deze planeet plaatsvinden.

Wat zegt je hart? Als je op Moeder Aarde ligt met je gezicht naar beneden, zeg dan tegen haar:

“Ik heb de mensheid vergeven voor wat het ons, de inheemse bevolking van deze aarde, heeft aangedaan. Ik heb de mensheid de nachtmerrie van onze geschiedenis vergeven. Nu, lieve Moeder Aarde, ik vraag je om hen ook te vergeven. Vergeef ze want ze weten niet wat ze doen. We houden van je, Moeder Aarde, en we willen met je opstijgen en je dienen. Ik dank mijn mensen. We zijn hier om je door deze geweldige tijd van verandering te loodsen.”

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.