We zitten in een 3d wereldoorlog

 

We zitten in een 3de wereldoorlog!Vele slapers denken dat het al die maatregelen draaien vanwege corona! Iedereen gaat gemuilkorfd door het leven, zelfs op straat! Waar je frisse lucht hebt. Mensen zijn zo angstig, en dat virus is al zoveel jaren actief en ja iedereen krijgt griep, maar 99,8 procent van de bevolking is het onschadelijk en er is ook gewoon een goedkoop medicijn wat werkt, waarom dan een vaccin! Het vaccin is om vele mensen dood te maken, want er wordt genocide verricht op alle burgers in deze wereld!

Al die schapen zijn zo gehersenspoeld, en zo worden ook echt niet meer wakker, Als je ze een bericht stuurt, ze lezen het niet eens, ze geven het aan als nepnieuws! Het nieuws wat je op tv ziet dat is nepnieuws!

Wij verspreiden het echte nieuws!

Hoe kan het dat ze niet eens willen lezen het nieuws wat wij ze sturen!

Ze worden zelfs boos als je ze informatie geeft..

Wil je meer info over wat er nu allemaal gaat gebeuren volg dan de volgende kanalen op youtubeWe zitten in een 3de wereldoorlog!

WDW 

Wim Visscher

Peter Bierhof

Qnews

Santa surfing 

De blackouts komen er aan! Wees gewaarschuwd en haal genoeg eten en drinken in huis! Haal ook genoeg water!!

 

IK GA JULLIE NOG 1 KEER WAARSCHUWEN ER KOMT EEN SHUTDOWN AAN DAT HOUDT IN DAT ALLES DICHT GAAT ECHT ALLES OOK SUPERMARKTEN✊✊✊✊✊ALLEEN SIGNAL WERKT DAN NOG DENK DAT TELEGRAM ER OOK UIT GAAT… SLA ETEN EN DRINKEN IN DE SHUTDOWN GAAT KOMEN….ARRESTATIES ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

 

Het zal flinke chaos eerst worden, voordat het beter gaat worden!!!

Je kunt mijn nieuwe facebook account ook volgen voor meer updates

We zitten in een 3de wereldoorlog!

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.