Het communiceren met mensen in 3D

 

Het communiceren met mensen in 3D, Het begint echt naar te worden voor mensen die al hoger in hun frequentie zitten en mensen die in 3D blijven hangen. Je kunt geen goeie gesprekken meer voeren en vele die in 3D blijven hangen praten erover heen alsof ze het niet willen horen. Je komt er gewoonweg niet meer doorheen bij ze.. Hun ego heerst nog over hen

Het is naar dat je deze mensen straks moet achter laten in de 3D dimensie en je wilt ze ook het liefst meenemen naar de 5D dimensie.. De splitsing is al behoorlijk gaande..

Ook paar dagen geleden weer contact met mijn vader en mijn stiefmoeder die over de post bedrijf begonnen die mij terug willen en ik aangaf dat ik dat niet ga doen vanwege ik al werk heb en een lichtwerker ben en ik mensen help om te ontwaken. Ik breng juist het licht over naar de mensen die nog moeten ontwaken.. Dat is mijn taak..

Ik kreeg als reactie dat ik echt in een sekte zou zitten ect… Ik zeg nee de wereld staat op het punt te veranderen naar 5D. Er is een verschuiving plaats en ik breng mensen het licht zodat ze ook straks de verschuiving kunnen meemaken..

Helaas blijven ze bij hun standpunt en ook blijven ze de spuitjes halen waar ik ze ook voor waarschuw…Ik vertel ze hoe ziek de wereld is waarin we leven, maar ze geloven helemaal niks…

Het telefoneren met ze was ook echt niet fijn, maar goed ik weet dat heel snel de tijd nu komt dat heel veel mensen weg zullen gaan vallen.. Ik heb het geaccepteerd dat vele familie weg zal vallen…

De boeren

2 weken geleden was ik bij mijn moeder op bezoek en toen kwam het onderwerp van de boeren en ze heeft wel gehoord en gezien dat ik mij daarvoor inzet, ook met acties en zo en toen kreeg ik ook de opmerking van : Wil je ergens bij horen ofzo??  Ik dacht echt even van heb je dan echt niet in de gaten wat er allemaal in deze wereld afspeelt? Ik snap echt niet dat mensen dat niet inzien.. na bijna 3 jaar…

 

Noodpakket

 

Afgelopen dagen geeft het nieuws ook aan dat je een noodpakket in huis moet hebben voor 48 uur want ze geven aan dat het stroom er wel eens af kan gaan en wat roepen we al maanden lang.

Ik geef het al een hele tijd aan dat mensen zich moeten voorbereiden dat ze altijd voor 2/3 weken voedsel in huis hebben want we weten niet wanneer alles uitvalt, maar wel dat dit staat te gebeuren…

Ik heb al meerdere artikelen hier over geschreven en wat je het beste in huis kunt halen… Het is triest dat vele mensen het allemaal niet willen geloven wat er staat te gebeuren en wij willen de mensheid alleen maar waarschuwen en dat doen we al dik 2 jaar beschermen tegen de prikjes en nu ook willen we de mensen voorbereiden dat ze niet zonder eten komen te zitten..

Er komt namelijk nu heel snel een black-out aan

Als de black out er is dat zal je geen stroom meer hebben, dus ook geen kachel die je aan kunt zetten, en er zal geen water uit de kraan komen, dus je moet ook water flessen kopen in de winkel, ook zal je geen warmte krijgen uit de verwarming, dus extra warme dekens heb je nodig, kaarsjes, lampjes op batterijen en genoeg batterijen, voedsel wat lang houdbaar is, toiletartikelen ect en ook verbandtrommel ect want alles alles uitvalt kun je ook geen gebruik maken van de alarmcentrale.

Flinke chaos zal dit zijn, maar helaas is dit nodig om de schakelaar om te zetten, voor wat komen gaat en nee niet de digitale bankensysteem van kabinet.. maar gesara/nesara (<- Meerdere artikelen erover ) gaat van start.

 

De mensheid bewust willen maken

 

Ook op tiktok probeer ik mensen bewust te maken en aan te geven dat ze een noodpakket in huis moeten halen en dat ze voldoende eten en drinken in huis moeten halen en ook iets wat je offline kunt doen want je kan de deur niet uit..

Helaas zijn er nog heel veel mensen die het allemaal niet geloven wat er staat te gebeuren en ze alles aannemen van kabinet en wel hun spuitjes blijven halen, maar niet willen luisteren als er mensen aangeven dat ze voldoende in huis moeten halen..

Deze mensen zijn zo gehersenspoeld door overheid dat ze andere meningen en verhalen totaal niet in willen zien..

Heel veel nare reacties krijg je alsof je echt gestoord bent, of het wel goed me je gaat en over dat ik hulp zou moeten zoeken in de ggz ect..  Echt niet normaal meer de vele nare reacties, maar goed.. Ik trek mij er niks van aan en vele nare reacties verwijder ik..

Ik ben ook niet echt goed om filmpjes voor de camera te maken, maar enige is wat ik wil dat mensen voorbereidt zijn met wat gaat komen.. Ben ook te onzeker met filmpjes maken en was ook grieperig afgelopen dagen dus dat werkte ook niet goed mee, maar ik moest dit filmpje maken 😉

Het is wel heel triest dat vele mensen geen benul hebben wat er speelt in de wereld en wat er staat te gebeuren…

@mevrdee85bereid jullie voor op flinke chaos als alles uitgaat vallen. ook de media heeft nu aangegeven dat je een voorraad aan moet leggen.. dus wees voorbereid.. meer te lezen op mijn website didisdiary.nl♬ origineel geluid – Dee

 

lichtwerker

Ik ben hier op aarde om mensen te helpen naar de nieuwe wereld en daarom probeer ik dat op verschillende manieren te doen, online en ook op straat…

Mijn hele leven was een behoorlijke strijd en de laatste weken denk ik dat ik 1 van de 144.000 uitverkorenen ben.

Het anders zijn in mijn jeugd had dus een betekenis, vroeger zat ik me echt af te vragen waarom ik anders was en dat werd mij ook gezegd door mijn moeder, dat ik anders was als andere. Ze wisten niet hoe ze met mij om moeten gaan..  Ik had een ander denkpatroon dan de meeste mensen..

Nu weet ik dat ik daarom 1 van de uitverkorenen ben en dat ik al een hele tijd al op een 4D dimensie leefde en iedereen om mij heen allemaal in een 3D dimensie, daardoor werd ik nooit begrepen…

Mijn ontwaking begon al jaren geleden vanwege het vele onrecht in mijn jeugd waarin ik mee te maken had. De thuissituatie, jeugdzorg, uithuisplaatsing en verschillende jeugdinstellingen gezeten.

Waarom moest ik dat al op jonge leeftijd meemaken, daarna op mijn 18de was ik dan volwassen.. en heb op kamers gegaan waar ik toen depressief uiteindelijk werd.. korte relaties gehad en uiteindelijk zo depressief dat ik werd opgenomen. Dit verhaal is voor vele wel bekend..

Daarna de oplichting waar ik mee te maken had door begeleid woonprojecten na de opname en de oplichting door bewindvoering… Ellende na ellende…

 

Corrupte zooitje NL

In de periodes van oplichting werd ik wel ontwaakt en zag ik dat veel in de wereld corrupt was en werkte

Het jeugdzorg schandaal werd ook al hee snel duidelijk dat ik veel mensen ken waar de kinderen onterecht weg zijn gehaald… Vroeger kreeg ik een opmerking van mijn moeder, van als jij kinderen zal hebben, zouden die ook weggehaald worden…  Ze zien mij echt als een heel slecht persoon ofzo.. en de mensen die mij kennen weten hoe ik ben.. Een vriendin van mij was ik de enige die op haar kinderen mocht passen.. en ik heb ook vele jaren gewerkt als overblijf kracht en altijd was ik  de liefste overblijfkracht…

Ik weet niet waarom mijn eigen familie mij zo slecht inziet, net als dat ik de kinderen van mijn broertje en zus amper heb gezien… ook een keer was ik op bezoek bij mijn moeder dat mijn ketting vast liep en wij hem niet los konden krijgen dat mijn moeder mijn broertje belde of hij even kon helpen en dat hij de kinderen op het speelpleintje liet en en mijn moeder dan op kon passen zodat hij mijn fiets kon maken.. ik mocht de kinderen niet zien… Ze zien mij echt als een slecht persoon..

Maar goed mijn tijd komt wel…  Mijn leven gaat nu echt pas beginnen en ik weet dat ik echt een geweldige tijd ga krijgen en vele hadden dat nooit verwacht dat ik het zou gaan halen..

September 2018

September 2018 heb ik mijn achternaam terug van mijn biologische vader, nadat mijn moeder die in mijn jeugd heeft laten wijzigen naar de achternaam van mijn stiefvader toen ik 9 of 10 was, waarvan mijn moeder 3 jaar later weer ging scheiden van hem , en sindsdien liepen wij nog steeds met zijn achternaam en ik wilde toen ik mijn vader terug had, ook zijn achternaam weer dragen want het klopte ook niet dat het gewijzigd werd toen ik jong was.

Sinds ik ook mijn biologische achternaam weer terug heb gaat het echt de goeie kant op en heb ik ook veel acceptatie en heb ik veel vergeven wat mij is overkomen… Daardoor kwam daarna vele ontwaking waarin we nu zitten…  Het moest zo zijn dat mijn leven ze is geweest…

Tiktok

Vooral de laatste weken kreeg ik op tiktok ook steeds het zelfde bericht te zien dat ik een speciaal boek moest kopen, speciaal voor mensen die 1 van de 144.000 uitverkorenen zijn. Meestal krijg je niet elke keer het zelfde filmpje te zien en ook de persoon volgde ik ook niet, en elke dag kwam het zelfde filmpje weer op mijn foryou page op tiktok. Vorige week heb ik dan toch dat boek online met een boekenapp gratis kunnen downloaden.. en heb ik ondertussen de audio ervan geluisterd en luister ik hem ondertussen voor de 2de keer..  Ik heb in een week tijd voordat ik het boek online had gedownload echt 5 keer op mijn foryou page gehad..

Sinds ik de audio heb beluisterd komt het filmpje niet meer op mijn foryou page.. dus boven wil mij echt laten weten op deze manier dat ik hem wel moest luisteren..

Ik ontwaak ook steeds meer met dat ik echt de uitverkorenen ben afgelopen weken, daarom ben ik op andere social media wat stiller dan mensen gewend zijn, omdat ik het gevoel nu ook flink heb dat ik straks een nog grotere taak zal hebben als echt alles los gaat…

Er zijn miljarden mensen op de wereld, waarom moest ik 1 van de 144.000 verkorenen zijn?

De meeste uitverkorenen wonen in Nederland vanwege hier het meeste duisternis in de mens is dan andere landen. De meeste mensen zijn hier het negatiefst dat kun je zien aan vele familie banden waar heel vaak strijdt in de families zijn..

Hier artikelen over mijn ontwaking

 

Er wordt aangegeven dat Israël voor het laatst is

De werkelijke betekenis daarvan is dat de lichtwerkers van de 144.000 uitverkoren zielen van de oorspronkelijke 12 joodse stammen van IS-RA_EL

IS-RA-EL betekend letterlijk Strijder Gods

 

 

 

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.