GTB nieuws 16 augustus 2022

Aug.16, 2022
GTB 663.

DE NWO ( DE NIET WERKENDE ONZIN) IS UITGESPEELD, ALLEEN GEVEN ZIJ HET NOG NIET TOE. !!!!!

Natuurlijk moet er nog veel gebeuren, maar het principe is dood.
De wereld bevolking lust geen NWO…basta…!!!
Die jongentjes die het op dit moment nog aandrijven, zoals Trudeau, Rutte, Macron, Biden, en Scholz zijn met hun zwanenzang bezig.

Ook zij zijn maar radertjes in het grote spel, onbeduidende pedofielen, want dat zijn zij allemaal, die nog het een en ander uitproberen, maar in feite zijn zij uitgespeeld.
De club die zij representeren in de hogere regionen van de illuminati, heeft hen al afgeschreven en weggegooid. Alleen ervaren zij dat niet zoo en klampen zich nog vast aan het beetje macht, wat hen gebleven is.
Maar het grote spel is klaar.

Het is begonnen al zo’n 500 jaar voor Christus, met de splitsing van twee groepen in Egypte….waar het joodse volk als slaven dienden bij de buitenaardse overheersers in die tijd. Daarom had die regerende club grote hoofd bekeling, daar hun schedels erg lang waren. Daar zijn genoeg schedels op het internet van te vinden. Waarschijnlijk van een ras, wat niet thuis hoorde op de aarde.

Splitsing

Bij de splitsing van de joodse groep ontstond al de neiging van overheersing van de ene groep over de andere groep.
De khazarians waren de groep, de club die toen al satanische rituelen uitvoerden en menselijk offers brachten, om hun goddelijke heersers te behagen en geestelijk contact te krijgen met het hiernamaals. (In een kring, met het grootste medium naakt in het midden op een stenen tafel, die uittrad en de anderen hem trachtten te volgen en daarna hem vragen stelden over wat hij zag tijdens zijn uittreding.)

In die tijd was de tempel van ISIS al een of twee eeuwen onder het satanisme, en een grote EVIL poel….
De hoge priesters, waren allen mediamiek, en hadden als taak de Farao over de ongeziene wereld in te lichten….vandaar dat het barste van rituelen en de nieuwe door de onschuldige bevolking aangeleverde jongelingen werden door de hoge-priesters van voren en van achteren verkracht, en ook als offer gebruikt om in contact te komen met het hiernamaals.

 

Rituelen

Deze satanische rituelen werden als rode draad door deze “elitaire ”hoge priesters als religie tijdens hun leven aan de nazaten doorgegeven.
Zij waren het herrenvolk, en vandaag aan de dag heeft deze groep nog steeds datzelfde gevoel in hun genen.
Hun onderdanen worden met zorg uitgekozen en klem gezet, geblackmailed en afgeperst om hun orders op te volgen.

Ondanks het feit, dat zij over al het geld en macht van de wereld beschikten is door hun arrogantie van de macht, hun zorgvuldig opgebouwd imperium vlak voor het einddoel in elkaar aan het zakken.
Blackrock, StateStreet Corporation, Vanguard, en Fidelity Investments International, de vier grootsten der wereld, wordt de macht systematisch ontnomen.

De masters hiervan achter de schermen, de illuminati families, worden nu vastgezet en financieel ge-elimineert.
Alleen het grote afgeperste slaven leger, hun dienaren, moet ook de macht inleveren, maar dat verloopt langzaam en stroef.
Daarom duurt het nog eventjes….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.