GTB nieuws 21 november 2022

Nov. 21, 2022
GTB 765.

Ondanks het feit, dat ik al zo’n 60 jaar met Ufo’s bezig ben en van verschillende clubs in binnen en buitenland lid ben geweest. Moet ik bekennen dat ik nog niet veel weet over aliens.
Daarom ben ik ook voorzichtig op het internet, daar er blijkbaar mensen zijn die alles van deze clubs afweten. De namen de leefwijzen, de handelingen hun intelligentie of IQ.

Daarom ben ik voorzichtig, natuurlijk ken ik de verhalen van Dan Burish, Bob Lazar, Salla, Gene Decode, Phil Schneider, Mel K, en vele anderen.
Als je alle verhalen moet geloven, nou, dan ben je ronduit kierewiet.

Dus alleen als ik aanvoel dat de waarheid verteld wordt, ben ik bereid te luisteren. Zelf heb ik in drie verschillende landen in het totaal 5 Ufo’s gezien. Ik ben een getraind waarnemer, amateur astronoom, dus het staat vast voor mij, dat zij ( die aliens) er zijn. Het is ook erg logisch dat wij niet alleen zijn. ik heb praktisch alle boeken gelezen over dit onderwerp. Dus een beeldvorming heb ik. Ik kan goed het kaf van het koren scheiden.

Vast staat dat er een reptielen volk is, een nordic volk, een grey alien volk. Maar je moet oppassen met veel verklaringen . Sommigen beweren met een alien getrouwd geweest te zijn ( simon parks) en andere beweren dat zij dokter zijn ( charlie ward) er is dus veel onwaarheid en misleiding. In ieder geval houden de repto’s van een substantie die de mens in zijn lichaam heeft nl. De glans die aan de bovenkant van het hoofd een bepaalde stof produceert.

Zij schijnen daar een kik van de krijgen, high te worden….
Derhalve hebben zij met Eisenhouwer 2 treaties in 1954 gemaakt, die tegen uitwisseling van techniek een bepaald aantal mensen mochten hebben voor ”studie”. Maar de repto’s schijnen zich niet aan de aantallen te hebben gehouden.

En toen gaf dat op den duur wantrouwen en problemen. Wat ontaard is in een regelrechte confrontatie met de aliens. Er is natuurlijk veel meer aan de hand betreffende de verslavings pogingen van de repto’s om de mensheid onder controle krijgen. WEF., Schwab, Global Corporate control, Militair Industrial Complex, the WHO,, De nieuwe Wereld Orde, De great Reset….etc. etc.en meer van deze puppet organisaties.

Maar daartegenover staan de QForces, de ZForces, de Space Forces en ook de bevolkingen, die nu allemaal aan het wakker worden zijn.
Trump en zijn trawanten staan op de brink om in te grijpen en wereld wijd staan in 86 landen de militairen gereed om de macht over te nemen en de betreffende corrupte regeringen de arresteren….

Deze dagen van actie zijn nu aangebroken…. de eindtijd van de Khazarian Maffia, ook zo’n puppet organisatie, is daar al willen zij er nog niet aan. Maar er is geen keuze meer open…Het kan geen andere kant meer uit. Alle keuzes zijn geblokt. De enige mogelijkheid die nog openblijft is in ons voordeel

Onze tijd is aangebroken voor dwingende actie..

Het begin van de laatste zetten…..

GTB

Ufo kanaal GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.