GTB nieuws 18 december 2022

 

Dec. 18, 2022.
GTB 791.

WIE ZIJN KONT VERBRANDT MOET OP DE BLAREN ZITTTEN. !!!!!!

Een waarheid zo groot als een koe, zo groot als de dikke billen van tante Bertha.
Het Nederlandse volk is zo vaak onder de kont geschopt, zij hebben zoveel blauwe plekken en bloeduitstotingen op hun billen, dat het langzaam maar zeker steeds pijnlijker wordt om er op te zitten.
Eigen schuld, dikke bult is het spreekwoord wat hier ook van toepassing is. Ja, als je niets doet dan doet de ander het wel…!!

Die satanische pedofielen en gecorrumpeerde jongens en meisjes die aan de top van Nederland zitten, krijgen nog steeds de volle ruimte om hun gang te gaan en gehoorzaam het programma uit te voeren wat hen is opgelegd door het particuliere, niet gekozen WEF., waar ook Alexander en Maxima lid van zijn . In die zin hebben wij niets aan onze Alexander. Het begrip koning kent hij niet.

De klonen Willem Alexander en Maxima

Hij had allang voor zijn volk moeten gaan staan en roepen;
“ZIJN JULLIE NOU HELEMAAL BELAZERD. !!!!!!! ZIJN JULLIE NU HELEMAAL VAN DE POT GERUKT!!!!!!!!
Niets van dat alles. Ja een voorzichtig zinnetje tijdens zijn rede .

“Niet normaal maken wat niet normaal is.” en daar moet het Nederlandse volk het mee doen. Volgens mij is hij teveel bewierookt., teveel toegejuicht, teveel waardering gebracht, zonder effect, zonder echte verdienste.

Wij, het volk, doen ook geen moer, helemaal niets. Een keertje naar het malieveld moet genoeg zijn vandaag aan de dag., tenminste als dat uitkomt, want ik wil die serie niet missen van Netflix.

Daarbij vergetende dat Netflix bedacht en gecreëerd is om U bewust op die stoel te houden. En dat werkt bij de massa.
Velen denken als ik op de stoel zit, kan men mij niet onder de kont schoppen. Welnu men is allang bezig aan de stoelpoten te zagen, dus onderuit ga je, linksom of rechtsom.

Wij moeten de Q forces en de Z forces en Space forces bedanken, dat zij wel het gevaar hebben gezien. Zij hebben het bloed gegeven voor U.

En doen dat nog steeds. Maar vergeet niet, zij hebben uw stem en inzet nodig. Het gevaar is er. Kijk maar om U heen en realiseer U wie er in uw omgeving gestorven zijn, plotseling en onverklaarbaar, ja een aneurysma, een hartverlamming, een bloedklonter… ja, ja allemaal normaal… ,maar allemaal ook ingeënt , ga het maar na, zoek het maar eens uit….

Het stille gevaar bestaat echt. U wordt er mee geconfronteerd en hebt het waarschijnlijk niet eens in de gaten. Het is zijn van die onzichtbare blauwe plekken, die straks gaan pijn doen….
Kom uit Uw comfort zone en ga naar buiten, doe mee…!!!!

Het is ook uw leven, uw gezin, uw vrijheid….., wat op het spel staat…!!!?

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.