MED BEDS zijn aangekomen in Duitsland

De machines voeren zeer complexe operaties op hersentumoren uit met de snelheid van het licht.
Afhankelijk van de grootte, de plaats en de conditie van de tumor, duurt de procedure slechts 13 tot 30 minuten.
De behandeling met het ZAP Co. MedBed is pijnloos, vereist geen verdoving, en de patiënt kan meteen genezend naar huis.
Het uitpakken van de MedBedden, ze zullen worden verdeeld over de planeet na de Grote Gebeurtenis.
De grootste herverdeling van rijkdom die de mensheid ooit gekend heeft.

NIEUWE UPDATE OVER MED BEDDEN‼️‼️

Mijn info over de med bedden die ik al een paar weken heb is het volgende:
Ze hebben medische bedden in alle leegstaande militaire bases gezet.
Alle ziekenhuizen die gesloten of verkocht zijn, zijn overgenomen door de White Hats en gevuld met Med bedden.
Medische bedden zullen worden geplaatst in alle gebieden, dichtstbijzijnde steden. Een medisch bed zal voor iedereen toegankelijk zijn.
In Leipzig zijn de bedden al in gebruik, evenals in de Verenigde Staten, München en Lübeck en vele andere plaatsen
In de eerste plaats zullen de ernstigste zieken een plaats krijgen. Het wordt langzaam opgebouwd om de stormloop te voorkomen en paniek te vermijden, bij terminaal zieken.
Sommigen willen graag gaan en weten het bewust niet.
Deze Quantum Therapie Med-Bedden komen in drie verschillende varianten en drie unieke functies; ze werken allemaal op verschillende trillings- en frequentieniveaus met brekingslenzen en 3D-scanners, evenals chirurgisch precieze lasers voor het openen en sluiten van wonden.
Deze kwantumgenezingstoestellen bevatten uitgebreide monitoringtechnologieën waardoor de arts volledig op de hoogte kan blijven tijdens de diagnose- en herstelsessies. Med-Bedden creëren maximaal menselijk herstel via minimale invasie door middel van licht en energie door middel van tachyonische deeltjes en plasma-energie.
Aangezien we in een trilling vol universum leven, en mensen trilling wezens zijn, gebeurt de genezing via een homeopathische benadering van frequentieafstemming met weinig tot geen neveneffecten.
Alle drie de Med-Bedden werken met vergelijkbare technologieën; ze zijn alleen omgebouwd voor drie verschillende behandelingen.
Het Holografische Med-bed is gebouwd met geavanceerde maar beperkte kunstmatige intelligentie die samenwerkt met de menselijke verbinding van een gezondheidswerker om de volledige mate van genezing te garanderen. Ze zijn uitgerust met functies zoals luchtdichte en doorzichtige operatieschilden, die ziektekiemen en claustrofobie tegengaan, comfortabele ledemaatsteunen, vloeibare spuitanesthetica, laserscalpels, laserspiegels, detectie en analyse van vitale signalen en computergestuurde chirurgische armen.

Operaties

MED BEDS zijn aangekomen in Duitsland. De computer die bij de operaties wordt gebruikt is vergelijkbaar met die van een MRI-machine. Maar in plaats van straling en magnetisme gebruiken Med-bedden plasmatische energie op subatomair en vibrerend niveau.
Voert live scans uit van het menselijk lichaam; diagnosticeert en behandelt alle onvolkomenheden en ziekten binnen een korte tijd en met grote nauwkeurigheid. Scant elke centimeter en elk systeem binnen het fysieke lichaam. Diagnosticeert en interpreteert bloed, huid, botten, organen, spieren, neurologische, klieren en hormonale tekortkomingen.
Deze Med-Bed zal ook een pijnloze bloed- en DNA-analyse uitvoeren, waarbij eventuele erfelijke markers die leiden tot verschillende voorbestemde ziekten worden gezocht en gecorrigeerd.
Elke operatie zal onmiddellijk worden voltooid door middel van laser, met inbegrip van hartchirurgie, blindedarm, C-secties, en anderen binnen dit Holografische Med Bed.
Het Regeneratie Med Bed Resonantieveld komt ten goede aan hen die orgaantransplantaties nodig hebben, ontbrekende of afgehakte ledematen, huidtransplantaties werken met cel geheugen, stamcellen, en DNA-sjablonen; de eindeloze toepassingen regenereren oude weefsels en ontbrekende organen.
Het Rejuvenation & Regression Bed verjongt cellen; biedt leeftijd en geheugen regressie therapie; en heelt alle zintuigen, vooral zicht, geluid en smaak, die dof zijn geworden door trauma of ouderdom; dit therapie bed elimineert ook ongewenste onderdrukte herinneringen; wat zoveel slachtoffers zal ondersteunen en genezen die mentale en emotionele angsten hebben doorstaan. PTSD en traumatische herinneringen zullen baat hebben bij het gebruik van dit Med Bed, omdat het de hart-geest verbinding heelt en ongelijkwaardigheid opheft.

Jeugd

Dit wordt ook beschouwd als de basis van de jeugd. Het zal het uiterlijk van weleer terugbrengen, spiertonus terugbrengen, een strakkere huid, werken met onze individuele DNA-sjablonen, en meerdere refractaire lenzen en de interne klok van het lichaam; deze procedures worden pijnvrij uitgevoerd.
Voordat de inzet van Med Beds samenkomt met de komst van de wereld, moeten getrainde technologie- en fabricagebemanningen worden opgezet om het aanbod van de wereld bij te houden in de creatie en de infrastructuur.  Samen met de omgeving van de bewapende krachten van de maatschappij afgevoerd om toekomstige hebzucht en controle te voorkomen.
De maatschappij, zoals wij weten, wil alle goede dingen gisteren, nooit in het bestaan van de mensheid, zijn wij gezegend geweest met het nieuws van zulke wonderbaarlijke medische vooruitgangen; wij zitten momenteel aan de horizon van een grenzeloze en creatieve morgen; laten wij leren van de geschiedenis en de macht van het lot beschermen tegen hen die de randen van ons verleden hebben vernietigd.
Med beds aangekomen in Duitsland
18 gedachte over “MED BEDS zijn aangekomen in Duitsland”
 1. Bestaat de mogelijkheid om vanuit Nederland naar Duitsland te gaan. Vriendin moet aan darmen worden geopereerd maar door de verkleving kan dit pas hopelijk in maart 2023. Sondevoeding en maagstoma tot die tijd. Wij zijn heel benieuwd.

   1. Op facebook is een dame die beweert dat er al verschillende locaties in Duitsland zijn waar je terecht kunt, oa Hamburg volgens haar, maar je moet wel eerst $450 vooruit betalen voor een consult maar je ontvangt geen informatie vooraf over welke klinieken het zijn bijvoorbeeld… ruikt naar een scam?

    1. Is idd niet de echte als hett al geen scam is. Want de echte mad beds kosten je niets dus daar kan je het al afleiden. Ik volg Skye Prince en die zegt dat de med beds er al wereldwijd zin, ook hier in NL maar dat je nog GEEN afspraak kan maken dus nog niet in gebruik! Er wordt gezegd dat med beds (ik denk na EBS) het eerste is wat beschikbaar gemaakt gaat worden.

 2. Hallo Didi,
  Dit bericht ontvang ik net en zie dat het al van vorig is.
  Zijn er buiten Drachten nog meer plaatsen waar ze staan/gebruikt worden?
  Hoor graag van je
  Met vr Gr Bennie

   1. Ik verwacht dit jaar nog. ze zijn er wereldwijd al, alleen dit jaar wordt echt verwacht dat er echt afspraken gemaakt kunnen worden

 3. Hallo dennie
  Drachten en Waalwijk maar dat zijn niet de echte. De echte zijn gratis en hier moet je voor betalen. Bovendien is deze technologie lang niet zo ver als de echte med beds. Zij liften handig mee op de naam med beds

  1. Ik zou graag een afspraak willen maken voor m’n pa. Zijn hart is momenteel zo slecht dat ik niet weet of hij het gaat redden. Is dit al mogelijk ergens?
   Gr Eva

   1. Geen idee of dat al mogelijk is..
    Ik hoop dat het snel hier ook is en dat we er gebruik van kunnen gaan maken.

    Ik zal kijken of ik ergens kan vinden of ze al beschikbaar zijn

  2. De echte zijn er wel alleen wachten we op EBS en dan kunnen ze echt bekend gemaakt worden. Dit jaar vermoedelijk nog is de verwachting.

  1. Weet niet of je Izabela volgt op youtube.
   Hierin verteld ze dat in Nederland wel als eerste land zal zijn dat de med beds worden gebruikt..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.