Gevallen engelen en mysterie van blauw bloed

 

We vinden bronnen die suggereren dat Jezus Christus St. Tot Peter de sleutels van de hemel en zei: “Gij zult de engelen oordelen.”

Gezien vanuit het perspectief van sommige gevallen-engelreligies, kan de verklaring van Jezus Christus een diepere betekenis hebben. Gevallen engelen kunnen alleen vanuit de hemel worden beoordeeld omdat menselijke oordelen voor hen niet relevant zijn. Er wordt ook vermeld dat ze 70 generaties lang gevangen zullen worden gehouden vanaf het moment dat het Boek van Henoch werd geschreven.

Volgens de apocriefen was Lucifer de eerste en mooiste engel die door God werd geschapen. Toen hij in opstand kwam en werd verslagen door Aartsengel Michaël, werd hij uit de hemel geworpen en bond zichzelf voor altijd vast met trots en woede. Om het te overwinnen, moet men geduldig en nederig zijn, het is dankzij deze deugden dat we de strijd tegen Lucifer / Satan kunnen winnen.

Satan wordt beschouwd als de onbetwiste koning van de hel. Het komt voor in de Bijbel: in het boek Numeri, Job, de Apocalyps, in de evangeliën: St. Matthew, Luke, waar hij Jezus Christus in de woestijn verzoekt.

In het evangelie van Lucas (22:3) gaat hij binnen in Judas Iskariot, die Jezus verraadde. Het is ook bekend als Abaddon, Azazel, Apollyon, Iblis in de islam. In hun bekentenissen is hij nog steeds de drager van het Licht of de Morgenster, hij vertegenwoordigt vooruitgang, intellect en zelfs spirituele verlichting, wat vaak de oorzaak is van grote conflicten tussen mensen.

Mammon – vertegenwoordigt hebzucht, is de heer van het geld, die graag faillissementen, honger en schaarste in de wereld maakt. Hij is altijd dicht bij ons en verleidt ons om materiële dingen te kopen, hij fluistert altijd tegen ons: meer, meer … en elke keer helpt hij ons in faillissement. Op dit moment hebben we zo’n tijd … na het nieuwe jaar bereidt meneer Mammon een grote verrassing voor ons voor, een financiële crash over de hele wereld, die al kan zien en luisteren wat er in de nabije toekomst gaat gebeuren.

Asmodeus – de volgende heer van lust, veroorzaakt ziekte, vergeleken met een geit, ezel, weerwolf, koning van demonen in oude Hebreeuwse legendes, maar is onlangs blijkbaar gedegradeerd door Satan zelf.

Leviathan – gevonden in het boek Jesaja, ziet eruit als een zeeslang en veroorzaakt jaloezie. We kunnen deze energie in evenwicht brengen met liefdadigheid.

Beëlzebub – genoemd in het Nieuwe Testament, bij de Kanaänieten bekend als de god van de vruchtbaarheid (Ba’al Zebûb of heer van de vliegen). Degene die mensenoffers eiste, symboliseert gulzigheid. Vasten en gematigdheid als deugd zullen deze energie in evenwicht brengen. Zijn grootste rol speelde hij tijdens de Heilige Inquisitie en waar mensenoffers werden gebracht (de Holocaust) als advocaat eiste hij een nieuw mensenoffer.

Belfegor – een slappe duivel. Hij wordt vaak afgebeeld terwijl hij slaapt, duttend, gesymboliseerd door een ezel.

Er zijn nog andere hogere hiërarchieën van gevallen engelen / demonen bekend, ze zijn minder uitgebreid maar niet minder lastig, bijvoorbeeld Astoreth, Loray, Tabulon … en anderen.

Er is ook een lagere hiërarchie van de hel, niemand kent ze goed bij namen, ze kunnen verschillende dragen, ze zijn verantwoordelijk voor luide en vervelende geluiden die plotseling naast ons verschijnen, en zelfs het verplaatsen van meubels, objecten, ze verbergen (dematerialiseren) . We geloven er nauwelijks in omdat we ze niet zien, het zijn schaduwdemonen, ongrijpbaar maar vertegenwoordigen de subatomaire wereld. Deze demonen zijn verantwoordelijk voor menselijke verslavingen, zoals Spirit. (alcohol).

In het Boek van Henoch vinden we het begin van wat er later op aarde gebeurde, we maken kennis met de gevallen engelen (die zonen van God waren). Ze zwoeren elkaar op de berg Hermon, wat ‘heilig’ betekent, maar door hun eed ook bekend als ‘de vloek’.

“Het waren er tweehonderd. Ze daalden af ​​op Ardis, de top van de berg Hermon. Ze noemden het de berg Hermon, want ze zwoeren erbij en bonden elkaar met een vloek.” (Boek van Henoch 6: 6)

en in de Bijbel:

“U zegt: << Wij sloten een verbond met de Dood en sloten een deal met Sjeool. Wanneer een vloed [van vijanden] uitstroomt, zal die ons niet bereiken, omdat we van een leugen een schuilplaats hebben gemaakt en ons onder leugens hebben verborgen >>.” (Jes. 28:15)

Het Nieuwe Testament vermeldt het verderf dat de mens leed door zijn lust:

“Waardoor de beste en grootste beloften aan ons zijn gegeven, dat je daardoor deel kunt krijgen aan de goddelijke natuur, de corruptie vermijdend die lust met zich meebrengt in deze wereld.” (2 deel 1, 4)

Tijdens de zondvloed werden de geesten van de Nephilim of de Giants ontlichaamde demonen die door het verwoeste land zwierven, en zo zal het zijn tot het Laatste Oordeel.

“Als een onreine geest een mens verlaat, zwerft hij rond in waterloze plaatsen op zoek naar rust, maar vindt die niet. Dan zegt hij: “Ik ga terug naar mijn huis waar ik vandaan kwam”; en als hij komt, vindt hij hem leeg, geveegd en versierd. Dan gaat hij en neemt zeven andere geesten met zich mee, bozer dan hijzelf; ze komen binnen en wonen daar. En de latere toestand van die man wordt erger dan de vorige. Zo zal het ook zijn met deze perverse stam.” (Mt 12: 43-45)

En zoals de Joodse Haggada betrekking heeft op die tijden, vond alleen Patriarch Noach gunst in de ogen van de Heer.

Het boek Henoch laat zien hoe Azazel zijn engelen tot twaalf telde. Elk van hen viel op een ander moment uit de hemel, elk was voorbestemd voor een ander werk en leerde de mensen alles wat hen demoraliseerde; ze plantten de wortels van hekserij, spreuken, magie, occultisme en zelfs drugsverslaving.

“1. Ze namen vrouwen, elk één. Ze begonnen naar hen toe te gaan en met hen om te gaan. Ze leerden hen magie en spreuken en lieten hen zien hoe ze wortels en bomen moesten omhakken.

  1. Ze werden zwanger en baarden grote reuzen. Hun hoogte was drieduizend el.
  2. Ze verslonden al het menselijke zwoegen en mensen waren niet in staat om hen te onderhouden.
  3. De reuzen keerden zich tegen de mensen om ze te verslinden.
  4. En zij zondigden tegen vogels, dieren, reptielen en vissen. Ze aten elkaars vlees en dronken er hun bloed uit.
  5. Toen beschuldigde de aarde de goddelozen.”
    (Henoch 7: 1-5)

Wie waren onze voorouders eigenlijk?

Wetenschappers willen ons doen geloven dat de mensheid zijn oorsprong heeft in Afrika, ook al wijzen de oudste mummies die bij archeologische opgravingen zijn gevonden op Scandinavische wortels. Wetenschappers zeggen dat de mensheid is geëvolueerd uit apen, maar ze kunnen de ontbrekende schakel tussen de resusaap en de mens niet vinden.

Wat is er nog meer intrigerend aan menselijk bloed?

Mythe… legende, toch… over halfgoden met blauw bloed? Hun bloed was niet op hemoglobine gebaseerd, het was op koper gebaseerd. Ten tijde van gemengde huwelijken begonnen problemen met hemoglobine. Hemoglobine en koperverbindingen gaan niet samen.

Uit de hindoeïstische cultuur kennen we de god Vishnu, die wordt afgebeeld met een blauwe huid (blauw symboliseert de eindeloze expansie van de lucht en de oceaan).

Vishnu heeft een sankha-schelp die het geluid van de schepping symboliseert. Op andere momenten houdt hij een chakra of het wiel van de tijd vast, dat vaak de Sudarshana-chakra wordt genoemd. Su betekent goed, Darshan betekent visie. Dit betekent dat wanneer je God aanbidt met een gevoel van totale overgave aan Hem, God zich altijd tot jou zal wenden. In deze symboliek is de chakra het wapen om het “ego” te vernietigen en Darshan te verkrijgen.

De discutabele kwestie van “blauw bloed” intrigeert veel mensen.

De grote adellijke families in de Europese geschiedenis beloven zich met blauw bloed. Veel speculaties over menselijk bloed zijn te vinden in de onderwerpen die te maken hebben met UFO-ontmoetingen en hun experimenten op mensen.

En dus zitten de Rh (-) factor en blauw bloed veel onderzoekers en gewone mensen dwars… bestaat blauw bloed echt, of is het gewoon een uitvinding van andere mensen om de eigen autoriteit te vergroten? Vooralsnog is dit onderwerp nog een open discussie met stemmen en heen en weer…

Het bloed dat door het menselijk lichaam stroomt is altijd rood en het maakt niet uit of het meer of minder zuurstof bevat, dus waar komt de naam “blauw bloed” vandaan?

Een beroemde wetenschapper, die bezig is met het oogsten van organen en verschillende andere wetenschappelijke experimenten, schrijft: “Ik heb nog nooit blauw bloed gezien. Ik heb donkere kleuren en lichtere rode kleuren gezien, maar nooit blauw gezien.”

Wanneer we echter naar een persoon kijken, zijn de aderen, hoewel ze in anatomische tekeningen in rood worden weergegeven, blauw in ons lichaam. De aderen in een persoon zijn ofwel volledig verborgen, strakker onder de huid weggestopt, of ze zijn aan de buitenkant duidelijk zichtbaar in blauw. Donkerdere kleuren rood worden soms paars, dit gebeurt wanneer het lichaam geen zuurstof meer heeft (sommigen noemen het blauw of marineblauw).

Bloed is erg licht als het goed geoxygeneerd is in de longen terwijl het door het lichaam reist, en op de weg terug naar het hart is het iets donkerder omdat het zuurstofarm is. Mensen met ernstige hypoxie vertonen blauwe veranderingen in hun huid. Wanneer ernstige hypoxie optreedt, vallen mensen flauw.

We kijken naar onze huid, we zien blauwe aderen waar rood bloed doorheen stroomt, hoe kan dit? Zoals we al weten, zijn rode bloedcellen onze hemoglobine, de combinatie van ijzer en zuurstof, hemoglobinedeeltjes zijn rood van kleur.

Dus waarom zien we blauwe aderen?

Het heeft te maken met de transparantie van onze huid en ons innerlijke licht dat zich ophoopt in onze cellen. Een object dat transparant is, stelt u in staat om licht te zien, maar niet genoeg om het object met nauwkeurige kleuren te zien. Zoals we uit het leven weten, kun je het beste een blauwfilter op transparante ruiten plaatsen om te beschermen tegen overmatige zonnestraling. Onze aderen zijn ook bedekt met zo’n filter, hoe meer licht ze binnendringt, hoe meer ze beschermen tegen overmatige straling. Vandaar dat de aderen van mensen in de zon in volume toenemen en er dik uitzien. Maar er is een andere waarheid, reptielachtige reptielen, gevoeliger voor zonne-energie, verdedigen zich er ook tegen, ze verbergen zich voor overtollig licht. En hoe zie je nu het verschil wie wie is?

Hebben we te maken met een man die in een transformatieproces zit en er komt meer licht in zijn lichaam; dan maakt zijn lichaam grotere gordijnen totdat het volledig in staat is om licht te absorberen, zijn het mensen die zich constant voor het licht verbergen?

Spirituele transformatie – Kundalini Awakening is een schok voor het hele organisme. Er is geen cel in het lichaam die buiten dit proces blijft. In de eerste fase is het een slachting voor al onze organen. Ontwaken begint met onvoorstelbare shock en grote depressie. Sympathische zenuwen vernauwen bloedvaten in de huid, vooral haarvaten. Dit leidt tot een verhoging van de hartslag en een snellere ademhaling. Beide symptomen worden door yogi’s tijdens meditatie waargenomen en ook de lichaamstemperatuur stijgt, vooral op de schouders. Op hun beurt verwijden de sympathische zenuwen de bloedvaten in de spieren, waardoor er meer bloed naar de spieren en het skelet kan stromen. Sympathische zenuwen stimuleren de afgifte van adrenaline, die wanneer het stijgt de lichaamswarmte verhoogt, de bloeddruk aanzienlijk verhoogt en de hartslag verhoogt.

Mensen hebben rood bloed zoals alle zoogdieren en de meeste andere wezens. Maar er zijn uitzonderingen in de natuur, b.v. Hoefijzers en verwante geleedpotigen en weekdieren die eigenlijk blauw bloed bezitten. In plaats van hemoglobine op ijzerbasis hebben ze hemocyanine op koperbasis (blauw). Laten we reiken naar de Egyptische farao’s. De geschiedenis beschrijft ze als donkerder van huidskleur, maar waren eigenlijk blank.

Koningin Hatsjepsoet, de vrouw van farao Thoetmosis II, regeerde over Egypte na de dood van haar man in 1520 v.Chr. Haar lange blonde haar en gezichtsstructuur werden goed bewaard door het balsemingsproces.

Mythen en legendes beschrijven Osiris en Isis, die worden beschreven als groter dan andere mensen uit die tijd. Ze hadden lang blond haar en een witmarmeren huid. Ze bezaten allebei buitengewone krachten waardoor ze wonderen konden verrichten.

Abraham krijgt in Genesis 14 het pseudoniem van de koning Shemeb van Sehoim (Memphis-Shember). Het is echter ook een naam die bestaat uit Sema (Sabium) en Eber (Hammurabi). Beide voorouders waren niet alleen koningen, maar ook meesters in wetenschap, recht en filosofie.

Seboim was de oude zetel van koningschap en wijsheid in Egypte. Thoetmosis III was op een vreemde manier verbonden met de bijbelse Jozef, die zijn broers als slaaf verkochten. Joseph is erg geïntrigeerd door egyptologen omdat hij begraven ligt in de vallei der koningen, ook al was hij geen lid van de koninklijke familie.

Er wordt ook gezegd dat onze voorouders uit Hyperborea komen, een land dat, als gevolg van de ijstijd die in het verre verleden op aarde plaatsvond, zijn gemeenschap dwong om naar het Iberisch schiereiland te emigreren; en er wordt zelfs gezegd dat ze de voorouders zijn van de Lemuriërs en de Atlantiërs. Hyperborea – een land van eeuwig geluk, een soort paradijs op aarde, met een gezegend klimaat, dat je moeiteloos alles geeft wat je nodig hebt. De inwoners, Hyperboreeërs, leidden een zorgeloos en gelukkig leven, vrij van ziekte en lijden, en toen ze er genoeg van hadden, namen ze het door van een rots in de zee te springen. De Hyperboreaanse gemeenschap werd gekenmerkt door een lichte huid, blond haar en lichte ogen.

Legenden uit India wijzen ook op de Noordpool als de bakermat van de mensheid. Hindoes beweren dat hun families afstamden van de laagste en meest ongelukkige kaste, de Sudra genaamd, die de arbeidersklasse was omdat ze als onrein werden beschouwd.

Sudra – de laagste van de vier varna’s van sociale status. Ze werden als onrein beschouwd. Hoger in de hiërarchie zijn vaishya’s, nog hoger zijn kshatriya’s en de hoogste zijn brahmana’s. Traditioneel hebben ze geen recht om de Upanayana-ceremonie uit te voeren – een hindoe-ceremonie, een van de belangrijkste in het hindoe-leven, waarbij een brahmana-jongen (voorheen ook Kshatriyas en Vaishyas) voor het eerst de heilige brahmaanse draad draagt. Traditioneel geeft het het recht om deel te nemen aan hindoeïstische rituelen, te luisteren naar het reciteren van hindoegeschriften (vooral de Veda’s) en te beginnen met het leren van gurukula.

Een jongen zonder upavit wordt traditioneel beschouwd als een sudra en kan door de goeroe worden geweigerd om de gurukula te betreden. De ceremonie vindt plaats in de leeftijd van 7-10 en wordt alleen verleend aan mannelijke afstammelingen van Brahmin Varna. De upanayana-ceremonie beëindigt de periode waarin de jonge man met zijn moeder aan het eten was, voortaan zou hij alleen in het gezelschap van mannen mogen eten. De sudra’s zijn bedoeld om de drie hogere orden te dienen. Ze leefden aan de rand van de onaantastbare kastenmaatschappij en alle slechte dingen vielen op hen.

Volgens sommige bronnen komt de Britse koninklijke familie ook uit de laagste kaste, maar heeft ze zichzelf bestempeld als een kaste van “Europees blauw bloed”. Veel experts op dit gebied beweren dat het recht om de wereld te regeren door echte Scandinavische voorgangers met licht haar en lichte ogen hier is geschonden. Als wortels van de koninklijke familie wordt het land van het Oude Testament genoemd, dat wordt geassocieerd met rood haar en groene ogen, verder gaand, met de reptielenbloedlijn, de bloedlijn van Kaïn of Dan.

House of Dan, Druids en Merovingians, deze drie families hebben veel macht en rijkdom vergaard op deze planeet. Dertien bloedlijnen komen voort uit deze wortels – dertien nakomelingen die hun genealogische wortels op een uiterst geheime manier hebben verborgen. Dans generatie was een voorafschaduwing van Israëls “zwarte schapen” die aan de andere stammen van Israël zouden knabbelen.

De stam van Dan: de slang en de adelaar als twee logos die het oude Griekenland, het Romeinse rijk, Oostenrijk-Hongarije en vele anderen regeerden….

Groot- Brittannië

Groot-Brittannië wordt beschouwd als de bakermat van het satanisme, Schotland is het centrum van het occultisme, het nationale symbool van Schotland is de draak/slang. Machtige Britse families, waaronder de koninklijke familie, worden al lang in verband gebracht met de occulte en actieve vrijmetselarij. Alles is gehuld in een groot mysterie. Zie voor informatie hierover John Dale’s boek The Prince and the Paranormal – the Psychic Bloodline of the Royal Family, gepubliceerd in 1987.

In Schotland en het VK hebben veel mensen rood haar. Wetenschappers zeggen dat ze niet van mensen komen, maar van een Neanderthaler, zo blijkt uit wetenschappelijk DNA-onderzoek. En automatisch komt er een andere groep naar voren, die zegt dat als dat waar is, het wijst op reptielenbloed dat door de aderen van deze mensen stroomt.

Door oude geschiedenissen te onderzoeken, zoekt de moderne wetenschap naar een plek op aarde waar een paradijs was… was dat een land dat Hyperborea heette?

Scandinavische legendes vermelden dat goden naar hun land kwamen en mensen begonnen te manipuleren en aan te passen. Het waren slechte goden die gevallen engelen werden genoemd. Wanneer je de “scuttlebutt” (jargon – orale gebeurtenissen, geruchten) over Rh-zuiverheid leest, ontdek je dat de pure Rh van onaardse oorsprong is.

En wat hebben wij, huidige mensen, ermee te maken?
Wat moeten we van onze roots denken?

Volgens de leringen van Jezus Christus bestaan ​​de creatieve krachten al eeuwenlang, maar het lijkt erop dat ons leven is vermengd met goede en slechte engelen?

Ons lichaam bevat een spiritueel wezen rechtstreeks uit de hemel dat verbonden is met de echte mens. Met behulp van onze interne organen wordt ons lichaam als een auto bestuurd en gebruikt voor een reis op aarde. Tijdens de periode die bekend staat als Kali-Yuga, werden de stemmen gehoord van de generatie van Dana (Kaïn). Het is bekend dat onder hen de generatie is die vanuit de Kaukasus naar Europa verhuisde, zij werden geholpen door de Feniciërs.

Hindoe-legendes van 30.000 jaar geleden zeggen dat mensen geloofden dat geesten een fysiek lichaam bezetten. Voor hen is er helemaal geen leven zonder lichaam. De geesten bezetten het menselijk lichaam en bestuurden het als hun eigen lichaam, als een gestolen auto. Alle religies van de wereld zeggen dat. Onder de mensen is er een groep atheïsten of afgodendienaars die het kwaad of demonen, reptielen, aanbidden. Spoken nemen snel de lichamen van deze hersenloze mensen over en worden door hen gebruikt op aarde, in een driedimensionale wereld. Velen van hen zijn allang vergeten waar ze echt vandaan komen, ze merken niet dat hun ziel gevangen zit, ze lijken hun eigen bestaan ​​te creëren, en in feite zijn ze gewoon slaven van een sterkere kracht. Dit alles zorgt ervoor dat ze meer en meer degenereren.

We weten al het een en ander over blauw bloed, maar ik weet niet of je ooit hebt gehoord van “blauw-boos”. Het is een groep natuurlijke “telepaten” die in staat zijn om vreemde geesten van een afstand af te tasten met hun eigen geest. Dat telepathische communicatie echt is, is voor niemand langer een mysterie. Er zijn mensen in deze groep die hun gave tegen ons kunnen gebruiken, onze gedachten kunnen lezen en ons kunnen manipuleren. Je weet nooit wie er op onze weg zal verschijnen: goede of slechte engel? Daarom is het het beste om in een “heldere geest” te kunnen handelen. Dit geschenk wordt gebruikt in geheime inlichtingendiensten.

Hoe jezelf te verdedigen?

In plaats van je gedachten te concentreren, kun je het beste je favoriete deuntjes zingen en je concentreren op je gebeden, waardoor je gedachten worden afgeleid. Lichaamstaal is belangrijk, je moet voorzichtig zijn met wat je lichaam uitdrukt. Geesten die ons bespioneren, ons gedrag bespioneren en het vermogen hebben om onze gedachten telepathisch over te brengen in de geest van onze vervolgers. Hmm, ik weet het… het klinkt als een nieuwe sensationele film.

Er zijn al geheime programma’s bekend, kunstmatige telepathie genaamd, ontwikkeld door de CIA, FBI, NASA. Telepathie, een geheim wapen dat niet doodt maar alles over je weet. Het wordt gebruikt voor informatieve en psychologische operaties.

Kunstmatige telepathie, kleinere apparaten: lasers, microgolven, millimeter golven die energie op het lichaam aflezen. En hogere sensoren die in de ruimte worden geplaatst en gestimuleerd door supercomputers die het menselijk brein kunnen bereiken. Tegenwoordig vinden we het allemaal onder de naam Non-Lethal Weapons en het wordt allemaal gebruikt om onze geest te beheersen.

AFRL – Air Force Research Laboratory, heeft een breed scala aan esoterische wapens: laser en magnetron, met andere woorden – hacking van ons zenuwstelsel.

Terug naar onze wereldelite, die vaak wordt uitgedrukt als “blauwbloedige adel” … hebben ze echt blauw bloed, is het op hemoglobine gebaseerd of op koper? Dit weten we niet zeker?

 

Bron: globaal bewustzijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.